Magda_ Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 witam w srodowy mrozny poranek ... jak tam autka odpalily ?? nie bylo problemu z otwarciem drzwi ???
Wąski Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Witaj Madziu odpaliły a reszta jeszcze śpi Oj widzę że ostro spam wczoraj wieczorem
Magda_ Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Witaj Madziu odpaliły a reszta jeszcze śpi Oj widzę że ostro spam wczoraj wieczorem śpiochy a ja juz zaczelam ciezko pracowac od 8 :>
BrunoNH Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Dziendoberek Ja tez od 8:00 Autko oczywiscie tez bez problemu, chodz webasto mu troche zrera akumulatora Fajna ta klotnia byla o drobne w zakamarkach
Magda_ Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 normalni ludzie nie zaczynaja pracy od przeczytania zaleglosci na forum bez urazy rzecz jasna .... sadze ze masz tak zajmująca prace jak ja
Wąski Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 normalni ludzie nie zaczynaja pracy od przeczytania zaleglosci na forum bez urazy rzecz jasna .... sadze ze masz tak zajmująca prace jak ja :polew: Grubo powiedziane zobaczymy w niedzielę ja ostro pracuję
Magda_ Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 normalni ludzie nie zaczynaja pracy od przeczytania zaleglosci na forum bez urazy rzecz jasna .... sadze ze masz tak zajmująca prace jak ja :polew: Grubo powiedziane zobaczymy w niedzielę ja ostro pracuję ja tez bardzo ostro pracuje .... wrecz sie przepracowuje ... 8 h dziennie na necie ... az brakuje pomysłow na zajecie
BrunoNH Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 normalni ludzie nie zaczynaja pracy od przeczytania zaleglosci na forum bez urazy rzecz jasna .... sadze ze masz tak zajmująca prace jak ja Ja zaczynam od 8:00 przerwe, potem kolo 12:00 pracuje ciezko jakies :gwizdanie: 15min, a potem do 16 znow przerwa :gwizdanie: Podobno inni pracuja odwrotnie, ale po co sie przemeczac...
Wąski Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Oj zapraszam do mnie ,zawsze dodatkowe rączki się przydadzą
Magda_ Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 normalni ludzie nie zaczynaja pracy od przeczytania zaleglosci na forum bez urazy rzecz jasna .... sadze ze masz tak zajmująca prace jak ja Ja zaczynam od 8:00 przerwe, potem kolo 12:00 pracuje ciezko jakies :gwizdanie: 15min, a potem do 16 znow przerwa :gwizdanie: Podobno inni pracuja odwrotnie, ale po co sie przemeczac... hahahhahah dobrze ze net w pracy jest bo tak to ta przerwa byla by okropna !
Magda_ Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Kawa z rana hmmmmmmmmm .... dobry pomysl
Tytus Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 wszystkich Ja już po porannej kawce... ....ale mi się nic dzisiaj nie chce
Wąski Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ja teraz drugą sobie zrobię szkoda że sam [br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 08:58_________________________________________________bo zapowiada się ostry kolejny dzień
Magda_ Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 hejka tytus tez juz mam kawke ... nie no nie ma to jaka o 9 rano jeszcze 7 h "pracy"
BrunoNH Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 hejka tytus tez juz mam kawke ... nie no nie ma to jaka o 9 rano jeszcze 7 h "pracy" Nawet mi nie przypominaj, zanudze sie na smierc... Wąski widzialem wczoraj ze masz przetwornice jakies w sklepie, tylko te VALEO co wystawione czy inne tez ?? Potrzebuje komplecik do moich nowych DEPO, czyli: 2x zarniki 4300 2x H7 2x silniczki punto II, golf IV lub fabia 2x przetwornice masz moze cos z tego ??
Gość TrueOgre Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 To tak ja tz normalni ludzie dokładnie Punto odmówiło posłuszeństwa i kabelki były potrzebne
BrunoNH Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 To tak ja tz normalni ludzie dokładnie Punto odmówiło posłuszeństwa i kabelki były potrzebne Skoro Punto nie jezdzi to nie potrzebne Ci silniczki do regulacji lamp Jeden problem z glowy...
Rekomendowane odpowiedzi