ozi_wells Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Przez Opolską też nie jest zbyt kolorowo... A nie możesz wstać wcześniej i podjechać przed pracą co za różnica Jarko, niech każdy kupuje tam gdzie mu pasuje i koniec
jarko Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Przez Opolską też nie jest zbyt kolorowo... A nie możesz wstać wcześniej i podjechać przed pracą co za różnica Jarko, niech każdy kupuje tam gdzie mu pasuje i koniec A taka że im szybciej kupi, tym szybciej zrobi i na spota przyjedzie - może jeszcze snieg będzie
ozi_wells Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Przez Opolską też nie jest zbyt kolorowo... A nie możesz wstać wcześniej i podjechać przed pracą co za różnica Jarko, niech każdy kupuje tam gdzie mu pasuje i koniec A taka że im szybciej kupi, tym szybciej zrobi i na spota przyjedzie - może jeszcze snieg będzie zgoda ale w jego przypadku to pewnie szybciej kupi w specialu
jarko Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Przez Opolską też nie jest zbyt kolorowo... A nie możesz wstać wcześniej i podjechać przed pracą co za różnica Jarko, niech każdy kupuje tam gdzie mu pasuje i koniec A taka że im szybciej kupi, tym szybciej zrobi i na spota przyjedzie - może jeszcze śnieg będzie zgoda ale w jego przypadku to pewnie szybciej kupi w specialu byle szybko bo odwilż idzie :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Czy bedzie zima czy juz wiosna nowa belke i termostat sie przyda
sokolnh Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 joł uważacie na stokach w weekend http://www.joemonster.org/art/10592/Niecodzienny_wypadek_w_gorach
gzrybol Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Witam Kto może mi powiedzić gdzie w Krakowie lub okolicy kluczyk mozna dorobić i zakodować wiem że na giełdzie sie da ale to tylko w niedziele?
Cuber Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 Witam Kto może mi powiedzić gdzie w Krakowie lub okolicy kluczyk mozna dorobić i zakodować wiem że na giełdzie sie da ale to tylko w niedziele? ASO Gzrybol , chodż raz moze byś zapytał co słychać itp :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 oj coś mało spamu dzisiaj :gwizdanie: Pablo gdzie jesteś
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 ale tu ponuro i cicho... boś przyszedł
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 ale tu ponuro i cicho... boś przyszedł
Tukan Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 ale tu ponuro i cicho... boś przyszedł No przestan bo pójdzie i sie skonczy cisza
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 eee on się nie obraża przecież
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 juz za pozno, poszlo... może Pablo by się nabrał, ja nie :decayed:
BrunoNH Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ide spac, nara panowie, do jutra...
Rekomendowane odpowiedzi