barto-team Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Moje byłe "kochanki" :mrgreen: Witam Wszystkich ;-) Tym razem wam przedstawiam moją A4 1.8T 1998r. :mrgreen: póki co seria ale z czasem się to zmieni :mrgreen: :arrow: na wypasie ma: 4xAir-Bag 2xele. szyby 2xele. i podgrzewane lusterka climatronic pełnego fisa nawigacja zmieniarkę na 6CD kierownica regulowana w dwóch płaszczyznach regulacja wysokości foteli i lędźwi wspomaganie kierwonicy ABS podgrzewane siedzenia podgrzewane dysze spryskiwaczów podgrzewane zamki w drzwiach szyberdach elektryczny domykanie szyb i szyberdachu z kluczyka czujniki cofania skrzynia biegów tip-tronic :arrow: zima atakuje... zima atakuje ;-) a tu resztki z osłony silnika które zostały pod autem :shock: :arrow: sesja jesienna ;-) :arrow: a nudy były i psikłem grilla w czarny mat ;-) tak mniej więcej się to prezentuje :-> parę foto :mrgreen: :arrow: a teraz parę foto wnętrza :mrgreen: :arrow: i serduchoooo :mrgreen: ;-) pare aktualnych foto :-)
kubson Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Fajna Na pierwsze mody załóż lampy poliftowe z przodu i jakąś wiekszą felge
barto-team Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 soczewki na pewno wpadną, pewnie gleba i jakaś normalna fela... póki co te kołpaki muszą wystarczyć na ten sezon...
barto-team Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 a mam do was takie pytanko bo mam problem z radiem... do rzeczy... kiedy rano przychodzę do samochodu i jest zimno, włączam radio chce go ściszyć albo pogłośnić to albo się ściszy całkiem albo ryczy na maxa... potem się zagrzeje i działa wszystko poprawnie... da się to jakoś ogarnąć :?:
Gość Damian A4 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Potencjometr do wymiany i bedzie git
barto-team Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 Potencjometr do wymiany i bedzie git sam to ogarne :?:
barto-team Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 jak jest to tylko gdzieś opisane na forum to sam ogarne sprawe...
KL4K50N Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witaj Barcie ... Masz takiego samego AEB'a jak moj, tylko, że mój jest w manulalu :gwizdanie:. Jak Ci się śmiga nim?
barto-team Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witaj Barcie ... Masz takiego samego AEB'a jak moj, tylko, że mój jest w manulalu :gwizdanie:. Jak Ci się śmiga nim? hehe znowu w jednej drużynie wiesz co mam ją dopiero od zeszłej soboty, zrobiłem dopiero 400km i narazie jest bardzo pozytywnie w czwartek idzie do mechanika na wymiane płynów... ;-) a sprawdzona została już, i podobno jest w bardzo dobrym stanie ale to się okaże w dalszej eksploatacji
jozek726 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 wypasik ładny jak na ten rok ale kiera już poliftowa ładny kolor auta
KL4K50N Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 No to ziomeczku życzę bezawaryjności . Mi również się śmiga nią genialnie . I tak jak piszesz, znów w jednej drużynie :naughty: :gwizdanie:
pablo_9 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 pięknie się prezentuje, wypas fajny w środku ale jest parę rzeczy do zrobienia powodzenia w modach jozek kiera w porządku taka była montowana po pełnym I lifcie
davidoff82 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Fura cacy, dbać, modzić i jeździć. Podoba mnie się. W tym roku urlop planuje spędzić w Lalikach, może mały spot w Jasnowicach na granicy jak pojedziemy z moją wife po %%% ???
barto-team Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2011 jak tylko się będziesz wybierał w moim kierunku daj znać to się spocika małego ustawi :> a co do modzenia to chyba dopiero na przyszły sezon... w tym roku niedam rady finansowo... Najważniejsze było zrobić wszystkie oleje itp. :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi