Gość spedyt Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 ehh juz mam dosc tych koszulek i problemow z nimi...a do przedania jeszcze troche zostalo Jak zostały koszulki to podeślij do mie bo jeszcze nie dotarły
Gość zdeniu Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 Murzyn, pisz jakie rozmioary i kolory masz za dużo to moze coś jeszcze wezme
Gajzer Opublikowano 26 Października 2006 Opublikowano 26 Października 2006 Hm niestety ja jeszcze nie dostałem ale moze tak jak piszecie wina poczty
heluś Opublikowano 30 Października 2006 Opublikowano 30 Października 2006 no ja niestety tez jeszcze nie mam. Murzyn daj znac na priv jak tam sie sytuacja przedstawia. Podeslalem ci dokladny adres. Pozdrawiam i czekam na kontakt
tomas sl Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 witam!!! moja wpłata wynikła z tego że po pirwsze nie wiedziłem jak sie wpisać na liste ,a po drugie było hasło wpłacać, a po trzecie nie wiem kiedy miał bym znowu dostep do kompa! licze na wyrozumiłość a przedewszystkim na koszulke :smile: pozdrawiam!
Gość Murzyn Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 tomas sl, luzik, bo zostaly. musisz tylko powiedziec jaka
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 te a co z moimi :?: Bo sie wiosna zrobi :razz:
Gość Murzyn Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 nr nadania Ci podac?? pewnie dojda w tym tygodniu jeszcze
LataY Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 witam !! wlasnie odebralem koszulki - wszystko gra !! pozdro Murzyn !
Gość Murzyn Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 :shock: ciekawy czas dostarczenia :roll:
skulcz Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 Dzieki Koszulka dotarła. Pozdrawiam
tomas sl Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 witam!!! spoko zamawiałem białą XL. jak przyjdzie ta koszulka to zastanowie sie jeszcze nad czrną jak jeszcze będzie dostepna. :roll: pozdrawiam :smile:
heluś Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 mam koszulke wczoraj przyszla, jestem zadowolony, nawet na impreze wczoraj ubralem. Trzeba propagowac klub. Pozdrawiam. Dzieki Murzyn
Trezor Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 A ja ciągle nie mam. Przyszła już pora na polary, a ciągle chodzę w podartych, a nie klubowych koszulkach. :neutral: Nie chciałbym być niemiły, ale oczekiwanie ponad 2 miesiące od wpłaty to już trochę długo. Rozumiem, że duży rozmach przedsięwzięcia zawsze powoduje problemy, więc nie "krzyczę" za bardzo. Ale miło by było gdyby się w końcu wyjaśniła sprawa moich koszulek.
Gość spedyt Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 A ja ciągle nie mam. Przyszła już pora na polary Właśnie ja tez nie mam. Prosiłem kilka dni temu Murzyna o przesanie mi kopii tego świstka który się wypisuj na poczcie, ale coś cicho się zrobiło, brak odpowiedzi
Gajzer Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 Ja tez nie mam i odpowiedzi na moje pytania
Lukas Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 a wlasnie Murzyn doszly moje 4 koszulki takze jestesmy kwita Podziekowal
Gość Murzyn Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 lukas23, :shock: :shock: :shock: dlugoooooooo mam 2 zwroty wiec ktos mogl nie dostac, kolo srody zobacze czyje...
Lukas Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 no ale wazne ze sa Murzyn teraz tylko musze je rozdzielic
Gość Murzyn Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 tak... mam nadzieje ze zrobisz to dzis na spociku, martwi mnie natomiast ze kilku kolegow niema i niewiadomo gdzie jest ich paczka (do dzis nie dostalem zwrotu od zdenia)
Rekomendowane odpowiedzi