Musashi Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 panowie w sobote mylem autko zasyfione na maxa zimowym blotem. w Poznaniu mielisy 10st wiec skwapliwie wykorzystalem dzien kupilem wczesniej testowo szampon Sonax Xtreme 2in1 i musze pochwalic produkt. Rewelacja. poradzil sobie nawet z trudniejszymi zabrudzeniamim.in. zaschnietymi ptasimi kupskami, ktorych nie zdarzylem usunac przez nadejscie mrozow. Polecam. teraz czekam na zamowiony plyn do mycia felg i plyn do usuwania owadow. mam kilku takich delikwentow na zderzaku oczywiscie zdam relacje z efektow
Gość spedyt Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Szampon nadaje się do myjek ciśnieniowych?
Musashi Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2008 pre w tlenie jest jeszcze jedna emotikonka, ktorej niestety tu brak gdy skonczylem bylem caly mokry, a 10C na mokro nie nastraja do fototworczosci - a dzisiaj... .... juz sie przejechalem po miescie ale............ mozecie mi wierzyc na slowo słowo audimaniaka poprzednio mylem ori szamponem Audi i bez achow i rowniez bez ochów. nie chwalilem sie czy sie do myjek cisnieniowych nadaje? hmm aktywna piana chyba lepsza, to szampon dla lubiacych rekodzieło
Rafal Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Do czyszczenia zabrudzeń po owadach, kupach itp. polecam środek firmy ProElite Antinsect, a do felg Alu Plus tej samej firmy.
Reggi Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Ja robiłem zbiorowe zakupu tu - http://www.allegro.pl/item320126714_szampon_z_woskiem_5l_carvalet_wosk_gratis.html Szampon jest dobry i wydajny , to samo płyn do czyszczenia felg :th: A do zabrudzeń po owadach to polecam kawałek firanki
12RAEL Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 co do czyszczenia owadów panowie wystarcza najzwyklejszy płyn do szyb w psiukaczu daje radę
Rekomendowane odpowiedzi