Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tylne światła LED do Audi A4 B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem w kontakcie z producentem i jak juz cos będe wiedział to dam znać. Myśle że bedą dostępne czerwone i czarne tak jak to ma In. pro

Opublikowano

Jestem w kontakcie z producentem i jak juz cos będe wiedział to dam znać. Myśle że bedą dostępne czerwone i czarne tak jak to ma In. pro

No to rewelka! Czekamy! :kox:
Opublikowano
  • Autor
Opublikowano
  • Autor

czerwone to do wszystkiego pasują

Chyba Tobie do wszystkiego pasują bo mi ni c**ja !!

Opublikowano

jak w tym zakupie grupowym będzie dooobra cena to może ja też sobie kupie :) wkońcu kiedyś sie przesiąde do B7 :mysli:

Opublikowano

jakby coś, to ja też się piszę! :good: ciekawe jaką cenę uda się wynegocjować... :gwizdanie:

Opublikowano

Już widzę ten "zakup grupowy" :polew: Obserwowałem już kilka takich "zakupów grupowych" na tym forum i nigdy to nie wychodziło.

Ludzie najpierw napalają się na maksa a później wycofują rakiem. Temu, który podejmie się zorganizowania takiej akcji radzę zebrać od wszystkich kase przed dokonaniem zamówienia. Bo później zostanie z kilkoma niesprzedanymi kompletami :)

Opublikowano

Już widzę ten "zakup grupowy" :polew: Obserwowałem już kilka takich "zakupów grupowych" na tym forum i nigdy to nie wychodziło.

Ludzie najpierw napalają się na maksa a później wycofują rakiem. Temu, który podejmie się zorganizowania takiej akcji radzę zebrać od wszystkich kase przed dokonaniem zamówienia. Bo później zostanie z kilkoma niesprzedanymi kompletami :)

Myślę ze taki deficytowy towar to zawsze można na alledrogo sprzedać jakby został. Poza tym albo kasa z góry albo zaliczka, bo inaczej to nie wiem kto by się na to porwał :)

ad. cena: w sumie nawet jeśli niewiele uda się wynegocjować to weźcie pod uwagę, że bezpośrednio od producenta (czyli bez marży pośredników) no i koszty transportu się zmniejszają... zawsze to oszczędność no i wygoda transakcji. Pozostaje czekać na info o dostępności.

Opublikowano

Te do Avanta to są z firmy In-Pro do których jest link 2 strony wcześniej..

Opublikowano
  • Autor

Wiem,

To jest również mój link :)

Dobrze, zę na allegro już są ale jestem ciekawy ich realnego wyglądu już po instalacji w aucie.

Opublikowano

Wiem,

To jest również mój link :)

Dobrze, zę na allegro już są ale jestem ciekawy ich realnego wyglądu już po instalacji w aucie.

Slabo.

NIe swieca jak Ori.

Opublikowano
  • Autor

Jestem ciekaw kto jest producentem lamp do sedana z wcześniej podanego linka na ebay.de ??

Opublikowano

Ktoś z klubu kupił ten komplet na allegro :think2: jak tak to niech się pochwali jak to na aucie wygląda :naughty:

Opublikowano

wiem, że jakość marna ale tak wyglądają moje lampki w nocy

........... chodź w sumie co tu pokazywać - ledy A6 każdy zna :wink4:

db1ad2f7fb4d3279m.jpg

7a8b8b015983102em.jpg

Opublikowano

daj jakąś fotę z włączonym hamulcem :cool1:

Opublikowano

daj jakąś fotę z włączonym hamulcem :cool1:

nie mam - w nocy fota stopu to pewnie jedna wielka plama (przy moim sprzęcie)- a w dzień były foty wcześniej :wink4: