Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tylne światła LED do Audi A4 B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Witam,

znalazłem kilka fotek i post na audizine na temat tych lamp, które są dostępne na allegro do sedana.

img6780u.jpg

img6782.jpg

Cały wątek tutaj:

http://www.audizine.com/forum/showthread.php?355879-LED-tail-lights...-better-pics-update-and-review!

i tutaj

http://www.audizine.com/forum/showthread.php?354988-LED-tail-lights...-installed-with-pics!

Wyglądają ciekawie ale nie jest to "A6 style"...chociaż w nocy fajnie to wygląda i może się skusze bo czekam już 6 lat !!

35ix9o0.jpg

Opublikowano

Nie wiem jakie jest wasze zdanie, ale ja uwazam ze do sedana bardziej koxiarskie sa te z nowego A3 Sportback (styl, cos jakby neonowy-kiedys widzialem na audizine...), a do A4 Avant wlasnie te z A6, tyle ze z nimi jest maly dyskomfort, bo a4Avant jest wyzsze i wezsze od od A6 Avanta, i dlatego w porownaniu z nim te swiatla w A4 juz wygladaja troche mniej fajne..., ale na pewno takie cos sprobuje w moim jeszcze..., tylko nie wiem kiedy, bo na te z dectane juz nie chce mi sie czekac...

Opublikowano

Nie wiem jakie jest wasze zdanie, ale ja uwazam ze do sedana bardziej koxiarskie sa te z nowego A3 Sportback (styl, cos jakby neonowy-kiedys widzialem na audizine...), a do A4 Avant wlasnie te z A6, tyle ze z nimi jest maly dyskomfort, bo a4Avant jest wyzsze i wezsze od od A6 Avanta, i dlatego w porownaniu z nim te swiatla w A4 juz wygladaja troche mniej fajne..., ale na pewno takie cos sprobuje w moim jeszcze..., tylko nie wiem kiedy, bo na te z dectane juz nie chce mi sie czekac...

Tygrys to co pokazał Ba$ior to całkiem niezła alternatywa jak ktoś niema talentu do rezania i za pewnie nie jeden skusi się na takie lampy :wink4:

Co do Avanta, to wiem że w Niemcowni jeździ A6 Avant z ledami od ch*ja ;) ale chyba nigdy nie widziałeś na żywo jak te lampki się prezentują w A4, dzięki temu że A4 jest mniejsza to lampy wyglądają na większe i nie jeden znawca samochodowy co jechał za mną bądź mironiem do dziś myśli "czemu ta A6 miała ramkę klubową z A4" :decayed:

Opublikowano

H4mm3R- a nie byles to ty na jednym spotkaniu Tour de Slask, i nie porownywalismy razem mojego BOSE do twojego naglosnienia? :decayed:

Miales chyba jeszcze LED-y nie poprawione w tej wewnetrznej lewej lampce... :tongue4:

Opublikowano

nie Tygrys - to był kolega z Mikołowa Rajnuś :wink4:

Opublikowano

nie Tygrys - to był kolega z Mikołowa Rajnuś :wink4:

ok :good: :>

Opublikowano

kto chętny? http://www.allegro.pl/item984768461_lampy_tylne_audi_a4_b7_diodowe_led_dymione_nowosc.html [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 21:04_________________________________________________korcą mnie... ale najpierw musiał bym oblukać na żywca...

Opublikowano

szału nie ma ale pewnie lepsze niż seria :)

Opublikowano

a do A4 Avant wlasnie te z A6, tyle ze z nimi jest maly dyskomfort, bo a4Avant jest wyzsze i wezsze od od A6 Avanta, i dlatego w porownaniu z nim te swiatla w A4 juz wygladaja troche mniej fajne...

zdecydowanie się nie zgadzam :cool1:

w A4 wyglądają równie dobrze jak w A6,szczególnie jak świecą się same pozycje,auto staje się jakby szersze i niższe,może gdyby obok stało A6 byłaby widoczna różnica,ale jeżeli nie masz bezpośredniego punku odniesienia,to A4 nie wygląda wcale na za wąską.

Opublikowano

Dlugo szukalem...

Tu masz Tylne neony z A3 w B7 Sedan:

Mysle ze to niezly :kox:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 23:36_________________________________________________No a te LEDy w A4 w sumie sa OK.

260572999b48e7ccmed.jpge266a075ea183bf0med.jpg

Opublikowano

Tak sie zastanawiam,czy tego neonu do b6 nie zapodac :mysli: :mysli:

Opublikowano

do B6 to chyba nie bardzo by to wyszlo.... :mysli: - juz ze wzgledu na format.

Opublikowano

Te z A3 są przezajebiste... :decayed::kox:

Opublikowano
  • Autor

Dlugo szukalem...

Mysle ze to niezly :kox:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 23:36_________________________________________________No a te LEDy w A4 w sumie sa OK.

Było już dawno.

Proszę śledzić wątek od początku.

Opublikowano

H4mm3R never ever :decayed:

Opublikowano

Dlugo szukalem...

Było już dawno.

Proszę śledzić wątek od początku.

Sluchaj, moze i bylo, ale widac ze nie wszyscy doczytali, a fotki chyba moge dac pogladowo (o co mi chodzi)?

Opublikowano

jak coś pomogę w szukaniu dawców :wink4:
Opublikowano

jak coś pomogę w szukaniu dawców :wink4:

A masz jakies tanie zrodlo na LED-y z A6 4F Avant? Mam dosc czekania na DECTANE.... :wallbash:

Opublikowano

kto chętny? http://www.allegro.pl/item984768461_lampy_tylne_audi_a4_b7_diodowe_led_dymione_nowosc.html [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 21:04_________________________________________________korcą mnie... ale najpierw musiał bym oblukać na żywca...

Te lamnpy sprzedaje mój kolega , jak byście chcieli moge go poprosic o zdjęcie na żywo. Oglądałem te lampy i gusta sa podzielone, jednym sie podoba, innym nie;) Mnie osobiście tak