Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tylne światła LED do Audi A4 B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Witam,

Dorzo zestawów nie dedykowanych pod konkretne auto do indywidualnego montazu LEDów pojawiło się na rynku.

Uważam, że oryginalne LEDy od S6 są najlepszym rozwiązaniem :cool:

Ja znalazłem diody ale w światła halogenowe do Jeep Grand Cherokee.

http://cgi.ebay.pl/Halo-Lampy-przeciwmgielne-Jeep-Grand-Cherokee-LED-!!!_W0QQitemZ170176363977QQcmdZViewItem

Opublikowano

ja widzialem caly zestaw.. lampy byly zbudowane w podobny sposob jak te od A4 B8.. czyli ksenon i pod nim diody

Opublikowano
  • Autor

A tak prezentują się światła w dzień :thumbup:

post70831201373109zh8.jpg

Opublikowano

piekne :naughty:

Opublikowano

nie myslcie sobie o mnie zle ale.... podniecilem sie :slina:

Opublikowano
  • Autor

A te lampki już są u mnie...oby tylko do czerwca bo dopiero na wakacje je zainstaluje !!

Ja dobrze Ciebie rozumiem i źle nie mysle o Tobie bo wiem, że jest czym się podniecać !!

Czekam jeszcze na lampy w klape...

302514749tq1.jpg

Opublikowano

sam bedziesz rezal czy masz jakiegos zdolnego magika[br]Dopisany: 28 Styczeń 2008, 11:05 _________________________________________________ps. bardzo ciekawy jestem efektu w sedanie..

Opublikowano
  • Autor

sam bedziesz rezal czy masz jakiegos zdolnego magika[br]Dopisany: 28 Styczeń 2008, 11:05 _________________________________________________ps. bardzo ciekawy jestem efektu w sedanie..

Tego "rezania" dokonamy wspolnie po lampie na glowe :dance:

Kumpel ma zaplecze techniczne (narzędzia) i jest pracownikiem w Nemeckiej firmie Tuningowej MHW, a ja więc...bedzie Gites.

Postaram sie zrobić mała wizualizacje w photoshopie jak to sie prezentuje w sedanie.

Opublikowano

Czemu jeszcze zadna firma nie wymyslila czegos podobnego do b5 avant ? :(

Opublikowano

ba$iorto jak zmontujesz w Photoshopie to się pochwal..

Opublikowano

Żadne photoshopy, my tu poprosimy o dokumentacje fotograficzną krok po kroku :)

Opublikowano
  • Autor

Będzie fotostory krok po kroku ale dopiero w okresie letnim :( do tego czasu pewnie ktoś mnie wyprzedzi :kox:

W photoshopie chce tylko zobaczyć jak to się będzie prezentować na aucie.

Opublikowano

Czemu jeszcze zadna firma nie wymyslila czegos podobnego do b5 avant ? :(

też się nad tym zastanawiam, tylko ja bym wolał czarne :cool:

Opublikowano
  • Autor

Witam,

Wczoraj dokonałem pomiarów lamp.

Okazało sie, że lampy w sedanie są inne niż w avancie.

Avant ma krótsze lampy w błotnikach, a dłuższe w klapie dlatego idealnie pasują diody od a6.

W sedanie jest odwrotnie :( więc diody wchodzą z lekkim zapasem do lamp w błotnikach,a w klape bagażnika nie wejdą bo są zadługie (o kilka centymetrów !!) :embarrassed:

Ale istnieje mozliwosc "przycięcia" diód tych które wchodzą w klape i powinno buć ok.

Postaram sie przygotować (na poniedziałek - wtorek) wizualizacje jak chcem dokonać tej "operacji diodowej".

Damy rade !! :thumbup:

Opublikowano

Będzie fotostory krok po kroku ale dopiero w okresie letnim :( do tego czasu pewnie ktoś mnie wyprzedzi :kox:

No to jak w letnim to możliwe, że ja Cię wyprzedzę :) W czerwcu włączy mi się program "rezanie" w nowym autku :)

Opublikowano
  • Autor

Witam,

Pobawiłem się w photoshopie a oto efekt:

audisa8.jpg

Nie mam zdolności artystycznych ani dużych umiejętności w programach graficznych ale uwierzcie mi starałem sie bardzo :embarrassed:

Opublikowano

eeee no mi sie podoba :) Jest KOX :kox: :th: Myślałem że będzie festyn ale wygląda naprawdę fajnie :)

Opublikowano

nom efekt moze byc ciekawy ..... ciekawe tez czy bedziesz pierwszym w polsce ktory ma ledy w b7 ;P

Opublikowano
  • Autor

eeee no mi sie podoba :) Jest KOX :kox: :th: Myślałem że będzie festyn ale wygląda naprawdę fajnie :)

DzienX za mile slowa :embarrassed:

W Twoim aucie instalacja powinna przebiegac bez problemow bo masz idealna dlugosc lamp i wszystko wchodzi,a w sedanoe trza ciac :rolleyes:

nom efekt moze byc ciekawy ..... ciekawe tez czy bedziesz pierwszym w polsce ktory ma ledy w b7 ;P

Nie wiem czy bede pierwszy czy drugi czy ostatni bo wogóle mnie nie interesuje kolejnosc.

Ja ten mod bede realizowal na wakacje i dla Siebie a nie dla kolejnosci !!.

Jezeli ktos jest gotow na ten mody to niech "reza" swoja B7 i sie pochwali efektami pracy :)

Opublikowano

aleee wypaaas!! szkoda ze sam nie mam na tyle czasu i umiejetnosci zeby zrobic sobie takie ledy.. :([br]Dopisany: 06 Luty 2008, 09:50 _________________________________________________Ba$ior widze ze masz spoiler od s-line ?? z przygotowaniem na podwojne dzielone wydechy.. bedziesz robil rozgalezienie na dwie strony czy jak ??.. pozdro