chudineze Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 No 6 na pokładzie jak narazie troszkę kosmetyki porobione i chyba w działaniu jakby szybsza. Zobaczymy jak z bateryjką wyjdzie, bo niby ma jakieś tam opcje do oszczędzania.
rybus85 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Deep Sleep jest lepiej zorganizowany. Masz problemu z kartą SD? Albo jakieś inne? Bo sporo osób narzeka na brak możliwości zapisu edytowanych zdjęć na karcie SD,instalacji aplikacji itd...
chudineze Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Z karta nie mam problemów jedynie jak używam Janosika to mi świruje żyroskop oraz po pewnym czasie traci sieć i nie może z automatu jej znaleźć.
POWER-KRIS Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 ZELLO ciekawa apka działającą jak Walkie Talkie https://play.google.com/store/apps/details?id=com.loudtalks&hl=pl&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dzello&pcampaignid=APPU_1_jYCIVofPBYbyaIuUofAI Polewka ja słucham kierowców z ubera. Tylko patrzą kogo przeleciec.
Kamyk Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 a tego ktoś używa ? http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,19376789,jak-zarobic-na-staniu-w-korkach-polak-stworzyl-aplikacje-i.html?disableRedirects=true#MTstream
Dev Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 witam jak to w warsztacie bywa rozp....em swojego SGS3, wyświetlacz kaputt wszystkie kontakty miałem w telefonie, nic na karcie podpiałem telefon do kompa i sciagnałem "kontakty" teraz je przegladam i stwierdzam ze wiele z tych kontaktów brakuje ale jest też sporo które dawno wykasowałem co jest grane, gdzie szukac reszty ?
endriuu Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 jakie "kontakty" sciagnales? skad? wysłane z prodiża
rybus85 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 A kopia zapasowa? Przecież to podstawa mając obojętnie jaki telefon...
POWER-KRIS Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Jak nic nie kombinował to Google zapisało w chmurze kontakty. Drugi fon, przełożyć kartę zalogować do Google i przywrócić kontakty z sieci.
endriuu Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) jak nie zsynchronizowal kontaktow z gmailem to nic na koncie googla nie ma. wysłane z prodiża Edytowane 4 Stycznia 2016 przez endriuu
Dev Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Nie mam konta na google. jakie "kontakty" sciagnales? skad? wysłane z prodiża Zaczalem przegladac pliki i natrafilem na "contact" czy jak to tam sie nazywa. skopiowalem na pulpit kompa i zaczalem przegladac. Reszte juz wiecie.
endriuu Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) dev jak uzywasz andka.nie majac gmaila skonfigurowanego? masz sporo ograniczen przez to wysłane z prodiża Edytowane 4 Stycznia 2016 przez endriuu
Dev Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Telefon sluzy mi tylko do dzwonienia, jako latarka i czasami do robienia zdjec.
majkel20 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 SIemka, Dev. Ostatnio rozwaliłem żonie SGS2, a ona też nie wysyłała do chmury kontaktów. Telefon na szczęście normalnie się włączył (ale wyświetlacz czarny). Telefon podłączyłem do kompa i odpaliłem KIES,a (samsungowski program) i tam masz kontakty i ściąga Ci wszystkie i zapisujesz sobie do pliku i przenosić na innego fona.
endriuu Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 na stronie samsunga masz. wysłane z prodiża
majkel20 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 http://www.samsung.com/pl/support/usefulsoftware/KIES/
Dev Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 http://www.samsung.com/pl/support/usefulsoftware/KIES/
chudy13101980 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Wynik z AnTuTu na andku 6.0.1 Wysłane z Nexusa 6
bialy986 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Czy jest możliwość odczytania/odzyskania skasowanych SMS-ów lub żeby takie wiadomości automatycznie przechodziły i się zapisywaly gdzieś,np.poczta? Telefon to xperia m2 Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi