PABLO Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Witam mam problem z otwieraniem załączników np.pdf-ów w poczcie,otwierają się pobierają i potem napisane jest że nie można otworzyc pliku.Wie ktoś może o co chodzi,trzeba zmienic coś w ustawieniach ? Problem dotyczy tableta Asus TF-700 Może nie masz odpowiedniej apki zainstalowanej by mógł to otworzyć
MARCIN607 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Pablo nie mam menadzera plików Chodziło mi co masz folder gdzie przeglądasz zawartość telefonu, folder tzw. Moje pliki Przynajmniej ja go używam bo jest bardzo dobry i nie potrzebuję używać innych które trzeba ściągać chociażby ES Eksplorator.. właśnie w SE nie mam nic takiego. mam tylko w ustawieniach- moje aplikacje - zaznaczyłem zezwalaj na instalację z zewnątrz i dalej zapisuje z download. tyle że w pobranych dalej do nie widać :thumbdown:
ykk Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 PABLO u nas też można to kupić np. tu:DUAL SIM ADAPTER DLA SAMSUNG GALAXY S3 GT-I9300 (2958745343) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale jest to słabe rozwiązanie bo jak działam na necie to nikt do mnie nie zadzwoni - a ja tak nie chce:decayed: A tak w ogóle to odbierz PW:banan: Mam dualsima w SGSIII i dziala. Ale nie konkretnie tego a twój dualsim działa jednocześnie na dwóch kartach czy tak jak ten z aukcji - albo jedna, albo druga?? SGSIII ma jedna antene, wiec tylko jedna karta bedzie na standby
PABLO Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 W takim razie skubaniec gdzieś to musi zapisywać, musisz przez apkę przejrzeć telefon, użyj tego es eksplorator.
Lukasz_mk2 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Panowie korzystacie z płatności telefonami przez NFC, bo ja się trochę łamię i nie wiem czy wpisywać dane z karty kredytowej do telefonu. Ktoś może ma z tym jakieś doświadczenie.
MARCIN607 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 W takim razie skubaniec gdzieś to musi zapisywać, musisz przez apkę przejrzeć telefon, użyj tego es eksplorator. Pierw muszę es wgrać
mlodziak22 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 a jaką dual sim polecacie do sgs II???
shaqattaq Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Witam mam problem z otwieraniem załączników np.pdf-ów w poczcie,otwierają się pobierają i potem napisane jest że nie można otworzyc pliku.Wie ktoś może o co chodzi,trzeba zmienic coś w ustawieniach ? Problem dotyczy tableta Asus TF-700 Może nie masz odpowiedniej apki zainstalowanej by mógł to otworzyć Mam Adobe Reader a oryginalnie jest tam jakiś polaris nie wiem zainstalowac coś innego?
Dzekson Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Pany skąd bierzecie Taptalka? Bo nie wierzę że wszyscy po 10zł płacą napisz mi swojego maila na PW:wink: Poszło:naughty: Też poproszę tatatatalka 4shared.com - darmowe udostępnianie i przechowywanie plików wystarczy wpisac co sie potrzebuje z koncowka .apk
Gość zoltakaczka Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Mam problem z samsungiem galaxy s2. Wg danych w ustawieniach mam 18MB wolnej pamięci w telefonie, a wystarczy, że np uruchomię GG albo YT i wyskakuje mi komunikat o pełnej pamięci wewnętrznej telefonu i pamięci wiadomości. Wystarczy, że wyłączę aplikację i komunikat znika. Co jest nie tak? I czy da się jakoś ustawić, żeby ściągało aktualizacje i zapisywało programy na karcie pamięci a nie w telefonie? Bo nie mogę zrobić aktualizacji map / yt / gmaila albo sklepu Play, bo pisze o braku odpowiedniej ilości miejsca w telefonie. Nie wiem, co robić.
makovic Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 W s2 takie coś? Jaki masz ROM? Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
mike235pl Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 pobierz sobie z google play app2sd dzięki temu programowi możesz przenosić programy zapisane w pamięci telefonu na kartę pamięci
Gość zoltakaczka Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 pobierz sobie z google play app2sd dzięki temu programowi możesz przenosić programy zapisane w pamięci telefonu na kartę pamięci nic mi to za bardzo nie dało, bo pisze, że już wszystko co mogłam przenieść na kartę pamięci zostało przeniesione. W tel mam tylko sklep google play (11mb), usługi google play (8mb), wyszukiwanie głosowe (5mb), yt (4mb), gmail (4mb), wyszukiwarkę google i street view (po 1mb) i to wszystko niby daje razem zajętej 180mb, a wolnej tylko 19. :/ Nie wiem co robic.. heh
Iverson Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Z formatuj kartę sd , miałem ten sam problem i pomogło. Przenieś ważne dla Ciebie pliki ( zdjęcia, muza itd) na kompa i zrób format karty. Reszta folderów sie nie przejmuj. Aplikacje same sobie je utworzą. by HTC Sensation
majkel2020 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Z formatuj kartę sd , miałem ten sam problem i pomogło. Przenieś ważne dla Ciebie pliki ( zdjęcia, muza itd) na kompa i zrób format karty. Reszta folderów sie nie przejmuj. Aplikacje same sobie je utworzą.by HTC Sensation "Sformatuj"
wladi Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Ale format koniecznie z poziomu w telefonie nie na kompie:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
Gość zoltakaczka Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Już tak zrobiłam.. średnio format karty robię raz na 2mce i teraz to nic nie dało...
michu93 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Może ktoś szuka telefonu - właśnie przyszedł dzisiaj do taty Sony Xperia S i jest na sprzedaż - oczywiście NOWY Wszystkie pudełka, papierki, no tak jak go przysłali + etui, które zamówił dodatkowo.
Rekomendowane odpowiedzi