Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 408,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ciekawe jak z jakością tej skóry, ale wygląda to nie najgorzej... :whistling:

Opublikowano

Ogarnia ktoś wgrywanie softu do HTC? Mam desire S z brandem z t-mobile ale cholerstwo się zbyt często restartuje i chciałbym mu wgrać, nowszą wersję andka dla tego urządzenia. Próbowałem wgrać mu soft według procedury z Welcome to HTCdev ale coś go blokuje :kwasny:

Opublikowano

Sprawdź na forum.android.com.pl lub od razu z wyższej półki xda developers.

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano
ciekawe jak z jakością tej skóry, ale wygląda to nie najgorzej... :whistling:

Kolego to jest tworzywo imitujące skórę. Sam dałem się nabrać ale juz wszystko wyjaśnione :rolleyes:

Nie zmienia to faktu ze mój S4 pewnie pójdzie w odstawke :D

Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

jak dla mnie to może być i imitacja, ważne żeby się nie przecierało za szybko i było mniej tandetne niż obecne "plecki" :naughty:

Opublikowano

Ma ktos dostęp do wyswietaczy do galaxyIII? wczoraj rozbiłem:facepalm:

Opublikowano

A nie miałeś paletki w żadnym pokrowcu?

Opublikowano
A nie miałeś paletki w żadnym pokrowcu?

Jakby miał, to chyba by nie rozbił?!

Opublikowano

Wcale nie jestem tego taki pewny. Niektóre pokrowce są tylko od wyglądu a nie od ochrony.

Opublikowano

Co za różnica, rozbił to rozbił... sama folia już dużo daje, pochłania siłę uderzeniową i trzyma wyświetlacz w całości.

Opublikowano

Ja mam ori etui samsungowe i tylko takim ufam ... ori to ori ... w moim etui mój note 2 zaliczył już pare upadków i nic ... ani ryski ... do tego folia na ekranie tez nie taka za 10 zł tylko droższa ... a etui takie...

budegu9e.jpg

u7yge3uz.jpg

Opublikowano

Widział ktoś na żywca takie cudo:

eqehasat.jpg

uag-protective-case-for-htc-one-navigator-white-p39598-300.jpg ?

Opublikowano

A wymieniał ktoś ekranik w SGS3? bo zastanwia mnie czy musze kupowac cały wyświetlacz czy samą szybke, bo ekran nie jest rozlany..

Opublikowano
Opublikowano
A wymieniał ktoś ekranik w SGS3? bo zastanwia mnie czy musze kupowac cały wyświetlacz czy samą szybke, bo ekran nie jest rozlany..

Wyswietlacz pewnie jest sklejony z szybka. Sporo zdolnosci manualnych i moze sie udac, o ile kupisz sama szybke. Poszukaj na youtube o rozbieraniu sgs3 i zobaczysz czy podolasz.

Wysłane z SGSA

Opublikowano

Kilka razy pisałem w tym temacie że ekran w S3/S4 jest zespolony z wyświetlaczem i wymienia się razem koszt ok 500-550zł, można sam dotyk wymienić ale nie ma gwarancji że wyświetlacz będzie działał ok po takim zabiegu.

Opublikowano

kurfunia nie czas teraz na takie wydatki:facepalm: szybke znalazłem, niby ori szybka za 99zł, najtańszy wyświetlacz znalazłem za 380zł do samodzielnego montazu...

---------- Post dopisany at 17:53 ---------- Poprzedni post napisany at 17:49 ----------

a jeszcze dodoam, że odkad rozbiłem ekranik mam problem z dzwonieniem w sensie że, jak dzwonie to gaśnie ekran i nie spsoób go właczyć dopiero na zakończenie jak ktoś mnie rozłczy ze słuchawki to wszystko wraca do normy, a jak nie rozłaczy to ja nie moge sie roząłczyc bo ten nie reaguje:facepalm:

Opublikowano

ja wymienialem. calosc jest zespolona nawet z ta kolorowa ramka, ktora widac na zewnatrz telefonu - czyli szyba, ramka, digitizer, wyswietlacz - to jeden komponent.