Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz tak pacze że Htc ma 4 mpix aparat:whistling: to słabiutko..wiadomo że żaden telefon nie może się równać z aparatem ale te 8 mpix mógłby mieć:decayed:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 408,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Teraz tak pacze że Htc ma 4 mpix aparat:whistling: to słabiutko..wiadomo że żaden telefon nie może się równać z aparatem ale te 8 mpix mógłby mieć:decayed:

Poczytaj o tych 4mpx, bo cyferki to nie wszystko...

---------- Post dopisany at 19:31 ---------- Poprzedni post napisany at 19:30 ----------

HTC One jako aparat | Android Magazine

Opublikowano

No właśnie tymi mpx to tez ludziom wodę z mózgu zrobili. Znam masę cyfrówek 6 które na głowę biją 10 i 12 itd. itp.

Sony Xperia Tapatalk 4.

Opublikowano

Ja wiem przecież że to ściema bo plakatów nie będę drukował ale byłbym spokojny mając np. 8 zamiast 4:decayed: ok ale poczytam:wink:

Opublikowano
Ja wiem przecież że to ściema bo plakatów nie będę drukował ale byłbym spokojny mając np. 8 zamiast 4:decayed: ok ale poczytam:wink:

Poczytaj poczytaj.. nie idź tylko za ilością megahejtów w telefonie;-)

Opublikowano

"Z" do odrzucenia za brak ergonomii i slaby wyswietlacz

Wysłane z prodiża

Opublikowano
"Z" do odrzucenia za brak ergonomii i slaby wyswietlacz

Wysłane z prodiża

:wink:
Opublikowano

Ale nie pchajcie go w IPhone bo to też nie rewelacja.

Raczej zabawka dla gnojkow co mają tatusiów z grubym portfelem i sami nic ogarnąć nie potrafią.

Sony Xperia Tapatalk 4.

Opublikowano

Lubie to! :decayed:

Opublikowano
Ale nie pchajcie go w IPhone bo to też nie rewelacja.

Raczej zabawka dla gnojkow co mają tatusiów z grubym portfelem i sami nic ogarnąć nie potrafią.

Sony Xperia Tapatalk 4.

Cieżko jest porównac androida do iphon abo każdy z nich ma swoich zwolenników. Pracowałem na androidzie i kupiłem iphone na testy (ocene) zostałem przy iphone. Co do jakości wykonania to samsung nie powala plastiś fantastis jedynie One jest dobrze wykonana. Zwolenników appla nie przekonasz do androida i odwrotnie.

Opublikowano

Panowie - nie zgodze sie ze One jest lepszy bo jest z alu. W dobie doskonalych jakosciowo tworzyw sztucznych - aluminium to przezytek XX w i odchodzi sie od tego stopu. Tworzywa sa elastyczne, trwale, lekkie. To znak czasow.:cool:

Wysłane z prodiża

Opublikowano
Panowie - nie zgodze sie ze One jest lepszy bo jest z alu. W dobie doskonalych jakosciowo tworzyw sztucznych - aluminium to przezytek XX w i odchodzi sie od tego stopu. Tworzywa sa elastyczne, trwale, lekkie. To znak czasow.:cool:

Wysłane z prodiża

+1 :cygaro:

Opublikowano

Wysłane z prodiża

Owszem masz rację ale tworzywo tworzywu nie równe.

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano

Z drugiej strony mam Sony Ericsson Arc i jest z plastyku po pół roku zaczął schodzić lakier z obudowy więc może amelinium to jakaś alternatywa:wink:

Opublikowano

Co do aparatów to w HTC są duże matryce swiatloczule i nie potrzebuja dużej ilości mpx a robią bardzo dobre zdjęcia:wink:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

To widocznie w Sony poprawili bo mi nic się nie dzieje złego.

Sony Xperia Tapatalk 4.

Opublikowano

Wysłane z prodiża

I sugerujesz, że S3 jest z właśnie takiego "doskonałego jakościowo" tworzywa sztucznego? :wink:

Opublikowano

Wysłane z prodiża

I sugerujesz, że S3 jest z właśnie takiego "doskonałego jakościowo" tworzywa sztucznego? :wink:

S3 na pewno nie ale S4 już tak :wink:

Poza tym np. przy upadku lepiej mieć tworzywo niż metal/alu, bo tworzywo się co najwyżej połamie i przejmie większą część uderzenia. A metal/alu pochłonie całą siłę i przeniesie ją na inne elementy telefonu jak chociażby wyświetlacz.

Opublikowano

Mając tel za 2K i nie mieć case'a na niego jest chyba głupotą, więc tak na prawdę wszystko jedno z czego jest wykonany. Liczy się design :wink:

Opublikowano

Wladi zastanów się nad:

S4, HTC lub Iphonem. Inne smartphony raczej się nie liczą.

Podjedź do jakiegoś dużego sklepu i zobacz co najlepiej Ci odpowiada i to kup. I tak nigdy w życiu nie wykorzystasz wszystkich funkcji tych kombajnów technicznych.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2