Opublikowano 22 Listopada 201312 l Pany, czy ktoś mi powie od czego to jest ikonka u góry na pasku?http://img585.imageshack.us/img585/1482/1qaa.jpg Płatności NFC Połączenie, a nie płatności. Dzięki już znalazłem
Opublikowano 22 Listopada 201312 l NFC to nie tylko płatności! To też zbliżeniowe przesyłanie danych pomiędzy fonami z włączonym nfc Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 22 Listopada 201312 l NFC to nie tylko płatności! To też zbliżeniowe przesyłanie danych pomiędzy fonami z włączonym nfc Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Ja to mam w laptopie sony vaio i moge słuchać bezprzewodowo muzyki na słuchawkach Wysłane z telewizora Note2
Opublikowano 23 Listopada 201312 l Pany, chcę zrobić formata mojego SGS2, potrzebuję program do archiwizacji smsów, połączeń, kontaktów itp., co polecicie? Nie gadać mi proszę tylko o KIESie... bo to porażka nie program...
Opublikowano 23 Listopada 201312 l Po co ci potrzebna archiwizacja połączeń Sms i kontakty rozumiem. Chociaż to drugie najlepiej wrzucić na konto google lub samsunga i ściągnąć po formacie Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 23 Listopada 201312 l Ja do smsów używam SMS Backup and Restore - zapisuje kopię na karcie SD w formacie XML i jest spokój A kontakty jak najbardziej na koncie google - spokój
Opublikowano 23 Listopada 201312 l Ja do smsów używam SMS Backup and Restore - zapisuje kopię na karcie SD w formacie XML i jest spokój A kontakty jak najbardziej na koncie google - spokój To samo ja. Ta apka jest najlepsza, a do kontaktów konto google.
Opublikowano 23 Listopada 201312 l MyPhoneExplorer i po wifi bądź kablu robisz sobie kopie zapasowa kontaktów, smsów, połączeń, notatek, kalendarza.
Opublikowano 23 Listopada 201312 l Nie kapuje ale program sony pc comparion wszystko przecież zrobi. To u innych firm chyba też ma takie funkcje np Samsung kies czy jak tam. Sony Xperia Tapatalk Pro.
Opublikowano 24 Listopada 201312 l MyPhoneExplorer i po wifi bądź kablu robisz sobie kopie zapasowa kontaktów, smsów, połączeń, notatek, kalendarza. Pobrałem, ale nie umiem się połączyć z moim telefonem czy to przez kabel czy to wifi
Opublikowano 25 Listopada 201312 l Podajcie namiar na darmowa navi na androida,najlepien sprawdzona u jedynie na PL Wysłane z mojego XT910 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 25 Listopada 201312 l MyPhoneExplorer i po wifi bądź kablu robisz sobie kopie zapasowa kontaktów, smsów, połączeń, notatek, kalendarza. Pobrałem, ale nie umiem się połączyć z moim telefonem czy to przez kabel czy to wifi Bo na tel też musisz pobrać tą appke, znajdziesz ją w skepie play.
Opublikowano 25 Listopada 201312 l Poradziłem sobie już jednak z tym wczoraj, dzięki MyPhoneExplorer i po wifi bądź kablu robisz sobie kopie zapasowa kontaktów, smsów, połączeń, notatek, kalendarza. Pobrałem, ale nie umiem się połączyć z moim telefonem czy to przez kabel czy to wifi Bo na tel też musisz pobrać tą appke, znajdziesz ją w skepie play.
Opublikowano 25 Listopada 201312 l Podajcie namiar na darmowa navi na androida,najlepien sprawdzona u jedynie na PLWysłane z mojego XT910 przy użyciu Tapatalka Google Maps. Wysłane z prodiża
Opublikowano 25 Listopada 201312 l Darmowa i z fotoradarami i suszarkami. https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.neptis.yanosik.mobi.android Sony Xperia Tapatalk Pro.
Opublikowano 26 Listopada 201312 l yanosik dobrze się spisuje tylko w powiadomieniach o radarach, patroli itd ale jeśli chodzi o nawigacje to dużo muszą jeszcze nad nią popracować. AM w tej chwili jest najdokładniejszą a potem google maps ale w niej musi być włączony transfer (co i tak mało bierze).
Opublikowano 26 Listopada 201312 l Play właśnie dodał opcje abonamentu na Naviexpert za około 13zł miesięcznie razem z darmowym transferem danych.A to już pierwsza liga nawigacji. :-) http://www.naviexpert.pl/?mobile=no Sony Xperia Tapatalk Pro.
Opublikowano 26 Listopada 201312 l Mnie naviexpert nigdy nie powalał i wolałem używać google maps Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 26 Listopada 201312 l Jeden woli rybki drugi akwarium. Mnie nie powala Google.A może właśnie powala.;-) Sony Xperia Tapatalk Pro.