Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wlasnie ... android aby szybko chodził trzeba kupić telefon za 2000 zł....

a WP8 .... każdy z nim za***rdala :) nawet taki za 5-6 stówek...

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 407,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Do Androida potrzeba 2 rdzenie i 1 GB pamięci ram i jest super. Czyli ok 1200 zł.

Do tego aplikacje Clean Master (Cleaner) i chula. ;-)

A nawet 900zl Sony Xperia M.

Pozatym wyłączyć w aplikacjach nieużywane, niepotrzebne apki.

Sony Xperia Tapatalk 4.

Opublikowano
I na taką opinię czekałem:wink:

A jak z trwałością i wykonaniem? Nie odstaje, nie trzeszczy? Łatwo ją porysować?

To jest Chinszczyzna wiec nie spodziewaj sie cudow :smiley: ja nosze telefon dodatkowo w futerale. Ale nie boje sie trzymac go na zewnatrz kieszeni bez futeralu. Wiadome jakimis kluczami, monetami piaskiem itd podrapiesz. Klapka dobrze spasowana. Bardzo mnie razi w oczy chromowana ramka (telefon jest czarno-szary a tu takie cos). Telefon jest troche grubszy i ciezszy. Pare osob mowilo ze lepiej sie go teraz trzyma w dloni :smiley:

Opublikowano

Posiada ktoś LG G2 bądź Sony Z1? Zastanawiam się co brać coś z tych dwóch, czy S4 na którego byłem już w sumie zdecydowany. Może ktoś testował te 3 telefony?

Opublikowano
Posiada ktoś LG G2 bądź Sony Z1? Zastanawiam się co brać coś z tych dwóch, czy S4 na którego byłem już w sumie zdecydowany. Może ktoś testował te 3 telefony?

Bawiłem się ostatnio Z1 bo kumpel sobie sprawił:wink:

Bardzo podoba mi się wygląd tego telefonu - prosty i nowoczesny design. Materiały też całkiem ok. O płynności działania nie mówię, bo kombajny z tej półki radzą sobie świetnie. Dwie rzeczy mi w nim nie pasowały i o ile mógłbym się przyzwyczaić do nakładki na androida od sony, tak do wyświetlacza już nie. I to jest coś co dyskwalifikuje telefon tej klasy. Pewnie jestem już wypaczony przez amoleda, ale wyblakłe kolory i czerń, która jest bardziej szara niż czarna dla mnie jest nie do przyjęcia:kwasny:

---------- Post dopisany at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany at 19:24 ----------

ykk dzięki za opinię, chyba się skuszę:hi:

Opublikowano

Ja od kilku dni posiadam S4 i narazie jestem zadowolony...szybkość zadowalająca, kolorki i wyświetlacz petarda, bajery z czujnikami ruchu i twarzy działają:wink: zobaczymy jak się dalej będzie sprawował...

Opublikowano
:hi: Koledzy mam pytanie-zakupiłem nową karte pamięci fo Fona (SE Neo V),zaktualizowałem do najnowszego Andka a teraz chcę nową kartę zainstalować.Jak najlepiej i najszybciej zrobić aby przenieść wszystkie pierdoły z poprzedniej karty i nic nie stracić?Mam tam różne apki w tym Tapatalk i forum :a4fan: Proszę o szybką pomoc.
Opublikowano

Jak chcesz przenieść programy które są zainstalowane na karcie:whistling: musiałbyś mieć ich instalki:wink:

Opublikowano
Jak chcesz przenieść programy które są zainstalowane na karcie:whistling: musiałbyś mieć ich instalki:wink:

Jak coś pobierałem z netu,sklepu google np.aplikacje,to się instalowały na karcie.Nie przejdzie to wszystko i nie da rady przenieść?

Opublikowano

Wladi znowu pijany. ;-)

W menu aplikacje zaznaczasz przenieś do telefonu wszystkie zainstalowane apk.

Instalujesz ze sklepu Menadżer Plików i nim pokolei wszystkie pliki do telefonu a jak miejsce się skończy wkładasz nowa kartę i z tel na kartę itd.

Instalujesz Clean Master (Cleaner) i nim możesz robić kopię instalacyjna apk. Czyli właśnie instalki.

Android Rządzi !!!

Sony Xperia Tapatalk 4.

Opublikowano

Kolego,po podłączeniu tel. do kompa jak wchodzę w kartę to mam foldery.Można to przenieść na pulpit kompa a następnie przegrac na nową kartę w telefonie? Imageshack - 1p7g.jpg ?

Opublikowano

Muzykę, zdjecia i filmy tak. Po prostu zaznacz skopiuj i wklej na nowa kartę.

Aplikacje nie. Trzeba je w menu aplikacje w 2 zakladce czyli wewnętrzne odznaczać wszystkie. Jak która ma ptaszka.

Sony Xperia Tapatalk 4.

Opublikowano

Ok,dzięki,będę walczył :kwasny:

Opublikowano
Wladi znowu pijany. ;-)

W menu aplikacje zaznaczasz przenieś do telefonu wszystkie zainstalowane apk.

Instalujesz ze sklepu Menadżer Plików i nim pokolei wszystkie pliki do telefonu a jak miejsce się skończy wkładasz nowa kartę i z tel na kartę itd.

Instalujesz Clean Master (Cleaner) i nim możesz robić kopię instalacyjna apk. Czyli właśnie instalki.

Android Rządzi !!!

Sony Xperia Tapatalk 4.

nie pijany tylko najebany:decayed: no to co piszesz ma sens nie raz przenosiłem gry z telefonu na kartę pamięci ale nie pomyślałem że to można zrobić na inny telefon:wink:
Opublikowano

Tak sobie teraz myślę że jak wgrał nowego Antka a nie zrobil Cleanerem wcześniej kopii zapasowych apk to jednak musi ściągać z Play od nowa.

Też chyba dopiero mnie puszcza. ;-)

Sony Xperia Tapatalk 4.

Opublikowano
Tak sobie teraz myślę że jak wgrał nowego Antka a nie zrobil Cleanerem wcześniej kopii zapasowych apk to jednak musi ściągać z Play od nowa.

Też chyba dopiero mnie puszcza. ;-)

Sony Xperia Tapatalk 4.

No widzisz a mnie opierdzielasz:grin:
Opublikowano

Dzięki Krzysztof za pomoc,zrobiłem jak pisałeś.Część aplikacji przeniosłem do fona w ustawieniach a zdjęcia,mjuzike i inne skopiowałem przez kompa.Kopii zapasowych wcześniej nie robiłem,ważne że Tapka chodzi i jest dostęp do forum :decayed: Cleanera pomału rozgryzam,przydatny gadżet.

Jedynie po aktualizacji wolno coś trybi telefon.

Opublikowano

W Cleaner wejdź w ustawienia, lista wykluczen i usuń wszystkie zadania. Potem wróć na początek i naciśnij zwiększenie pamięci zaznacz wszystko i zwiększ. Przyspieszy. ;-)

Sony Xperia Tapatalk 4.

---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ----------

Instalacja Flash Player Android

http://androidstuff.pl/android-4-1-jelly-bean-z-adobe-flash-instalacja/

Najpierw zaznaczyć w opcjach zabezpieczeń nieznane źródła.

Uwaga nie działa z Opera proponuje BoatBrowser. ;-)

Sony Xperia Tapatalk 4.

Opublikowano

Zrobione,dzięki za poradę.Ten link co podales to zainstalować?W czym jest pomocny?

wysłane za pomocą tapki

Opublikowano

Pobierz któregoś Flash Playera i zainstaluj to dopiero będzie internet jak na stacjonarce.

Wiele zeczy w nim napisane i z Androida brak dostępu. ;-)

Sony Xperia Tapatalk 4.