Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja dzwoniłem.Napewno jeszcze odwiedzę salon i ciekaw jestem co tam mi powiedzą.Cena jak i modele telefonów pewnie zależą od abonamentu jaki się płaci i jak długo jest się w sieci.ja jestem od bardzo dawna a rachunki ok80żł.Spróbuje tak jak mówi Adi-postraszę rezygnacją i przejściem do innej sieci.

Co do G2 to nie wiem o jakim mówił konsultant,ale nie wspominał nic o mini.Dziwne też że Z1 lub Note 2 nie mają w ofercie dla zwykłych klientów,tylko biznes tarif.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 407,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@bialy: poczekaj jeszcze 3 miesiace, wtedy napisz rezygnacje z dalszej kontynuacji umowy z nimi i zobaczysz jakie oferty sie pojawia ;) dopoki nie napiszesz pisemka to nic nie zrobia bo do konca umowy masz jeszcze pol roku

Opublikowano
@bialy: poczekaj jeszcze 3 miesiace, wtedy napisz rezygnacje z dalszej kontynuacji umowy z nimi i zobaczysz jakie oferty sie pojawia ;) dopoki nie napiszesz pisemka to nic nie zrobia bo do konca umowy masz jeszcze pol roku
Dokładnie...znajomy z salonu też mi tak powiedział żeby pismo napisać na koniec umowy o rezygnacji i wtedy to dopiero się zaczną telefony:decayed:
Opublikowano

Ale to info z kwietnia?

Opublikowano
Ale to info z kwietnia?

Dzisiejsze jest to :arrow2:Ulepszona wersja Galaxy S5 już wkrótce ? QHD, 3 GB RAM, Snap 805 oraz Adreno 420 - Strona 3

Samsung gra w kulki jak Sony ale w tym przypadku zagrali w uja bo ludzie wydali 3k na S5 po to by za 3-4 miesiące wyszedł taki jak chcieli wcześniej :facepalm:

Opublikowano

I cena 3tysie, proszę.... Żal mi powoli polityki samsunga i ludzi którzy ja łykają

Opublikowano
Dokładnie...znajomy z salonu też mi tak powiedział żeby pismo napisać na koniec umowy o rezygnacji i wtedy to dopiero się zaczną telefony:decayed:

Aż będziesz miał dosyć tych ofert ;) Czekaj do końca, to wtedy najwięcej zyskasz. Zawsze informacyjnie warto odwiedzić salon, żebyś miał porównanie.

Opublikowano

...to jest biznes $$$$$$$$$ i uwierzcie, ze praktycznie kazda wieksza firma stara sie aby klient zostal odpowiednio :sexinbed::decayed:

co do tel to najlepiej jak maja w garsci klienta przynajmniej na 2 lata :decayed: a wtedy mozesz dostac nawet samochod :shock3::grin: "gratis" :whistling: ktory odpowiednio :grin: splacisz oczywiscie :wink:

Dokladnie jak KREDYT :kox::kwasny::facepalm::wink: ...gratis to obecnie mozna pojsc ale na spacer :decayed: aby za duzo reklam nie mieszalo w glowie :grin:

Opublikowano

:hi:

ma ktos sprawdzona navi (sygic) na oneM8 i mógłby podesłać na PW

DZIĘKI :)

Opublikowano

Sygic jest na Google Play w wersji darmowej i płatnej. A może Yanosik Ci wystarczy tez z Google Play.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura&hl=pl&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dsygic+play

Opublikowano
Sygic jest na Google Play w wersji darmowej i płatnej. A może Yanosik Ci wystarczy tez z Google Play.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura&hl=pl&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dsygic+play

yanosika mam po PL i google maps starczaja , potrzebuje offline na cz/de itp

Opublikowano

Automapa najnowsza 1404 EU :wink:

Opublikowano

A jesli potrzebujesz darmowe to polecam NAVIGATOR.

Opublikowano

Auto mapa to tylko na PL. Na zachodzie to syf. Lepszy Tom Tom itp.

Tapatalk Pro Sony Xperia™

Opublikowano

Wiecie może czy telefony z sieci Plus mają simlocka i oprogramowanie Plusa ? Mogę kupić LG L90, wziętego z Plusa, który ma działać w sieci Play. I to samo pytanie tyczy się Orange, jakie oni mają oprogramowanie i simlock ?

Opublikowano

Plus i Orange wkładają swój brand do telefonów. Ale więcej tego daje Orange. Dodatkowo wkłada simlocka w plusie go nie ma.

Opublikowano
Auto mapa to tylko na PL. Na zachodzie to syf. Lepszy Tom Tom itp.

Tapatalk Pro Sony Xperia™

Krzysiek jak syf???

Automapa ma licencję na bazę adresową tą samą co Garmin, Becker czy Navigon bo mają od jednego z dwóch głównych dostawców map na świecie, czyli firmy Navteq :arrow2:AutoMapa :: AutoMapa wybrała mapy firmy NAVTEQ, jako uzupełnienie swoich map Polski. Mapy NAVTEQ zapewnią pokrycie 43 krajów Europy

Drugi największy konkurent dostawcy map to firma Tele Atlas i z niego korzystają firmy TomTom, Clarion czy Mio, przez 3 lata pracy w Media Markt ponad 200 osobom wgrałem mapę AM na europę i każda która jechała na najaktualniejszej mapie nie skarżyła mi się że zabłądziła w europie.

P.S - TomTom jest od wielu lat liderem na wyspach, ma tam największą bazę dodatkowych punktów POI czy kodów kreskowych.

---------- Post dopisany at 21:48 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ----------

Samsung Galaxy S3 NEO - czyli KitKat w S3

To jakaś kpina :facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

mamy kogoś kto pracuje w T-mobile

Wysłane z mojego Xperia J przy użyciu Tapatalka