Opublikowano 7 Czerwca 201412 l Otrzymałem propozycje przedłużenia umowy w T-Mobile.Z abonamentem 99zł zaproponowli mi: Sony M2 (1-50zł); LG G2 (1-50zł); Sony Z Lte (439zł) Samsung S3 Lte (249zł). Taryfa Jump,nielimitowane rozmowy i Smsy + 1 GB internetu. Może ktoś doradzi co wybrać.Tel służy do śmigania w necie i forum.Czasem jakiś film się obejrzy. PS: Note 2 nie ma,jest 3 za 1300zł,Samsung S4 za 900zł i Sony Z2 za 1300zł.Trochę drogo. A może ktoś przenosił ostatnio numer do Play i dostał lepszą ofertę niż w T-mobile?
Opublikowano 7 Czerwca 201412 l Z tego co sie orientowalem jakis czas temu to wszedzie dostaniesz taniej tel. Ja jak przedluzalem umowe w orange to za SIII placilem 49 zl.przy abonamencie 71,92 zl. Mam nielimitowane rozmowy do wszystkich, 600 smsow poza orange, 50 mmsow i 1,5 Gb transferu... A w Play raczej nie maja na stanie lepszych telefonow...
Opublikowano 7 Czerwca 201412 l Umowę mam do 28.12 ale juz mogę przedluzyc.Nie wiem jak ze zmianą siecie ( przeniesieniem numeru). Kumpel teraz przeszedł z Orange do Play i Note2 wziął za.79 zl i taki sam abonament.
Opublikowano 7 Czerwca 201412 l Przy zmianie operatora to będziesz musiał czekać do zakończenia umowy.
Opublikowano 7 Czerwca 201412 l Przy zmianie operatora to będziesz musiał czekać do zakończenia umowy. Dzięki.To może ktoś doradzi który fon z oferowanych warto wziąć pod uwagę. Obecnie mam SE neo V i interfejs mi odpowiada,tylko za mały i wolny się robi.
Opublikowano 7 Czerwca 201412 l LG g2 bije na głowę wydajnością wszystkie podane, a w dodatku jest to b. Elegancki telefon, mam nexusa lg praktycznie z tymi samymi bebechami tylko czystym andkiem i jest rewelacja, jeśli bym zmienił to tylko na g2
Opublikowano 7 Czerwca 201412 l Dzięki.To może ktoś doradzi który fon z oferowanych warto wziąć pod uwagę. Obecnie mam SE neo V i interfejs mi odpowiada,tylko za mały i wolny się robi. tylko G2:wink: swoją drogą ciekawa polityka firmy - dinozaur Galaxy S3 droższy niż madafakerski G2:decayed:
Opublikowano 7 Czerwca 201412 l Zeby sie nie okazalo ze to G2 Mini. Cos za tanio... Sony Z , S3 drozsze od G2? Operator raczej glupi nie jest.
Opublikowano 7 Czerwca 201412 l Na ci powism tak.... wez ich pod ch... powiedz ze chcesz ten tel a jak nie to przechodzisz na karte. Po ktorejs rozmowie ustapia. Za moj tel na poczatku wolali 799 zl. A wzialem za 49 zl. Nie ustepuj i w koncu oni odpuszcza...
Opublikowano 8 Czerwca 201412 l To fakt. I zadne super oferty przez siec. Tylko wizyta w salonie zapewni najlepsza oferte.
Opublikowano 8 Czerwca 201412 l I tu się mylisz ja w salonie byłem z dwa razy i żadnej rewelacji nie przedstawili babka się tłumaczyła że nic więcej nie może zrobić jak przez infolinię załatwiałem to z 499 zł zeszli mi na 128 zł....