rbs2360 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Witam mam pytanko co może być przyczyną stukającego fotela kierowcy podczas jazdy - da się to jakoś usunąć, może dokręcić. Nie jest to stukanie głośne ale tak jakby coś trzeszczało czasami.
EndriuGiz Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 u mnie tez trzeszczalo ale tak zauwarzylem ze to obciera od pasow ten zamek o fotel, odgielem go troche i po klopocie moze i u ciebie jest to samo
ajax Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 dokladnie, ja podlozylem skrawek papieru tak ze nie ociera bezposrednio o tapicerke fotela i tez dziala
marioti Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 ja mam to samo co kolega... z tym że to napewno nie zapięcie pasa bo już sprawdziłem. Myślałem też że to gdzieś sprężyny w środku - rozmontowałem tylnią osłonkę przesmarowałem najdrobniejszy element i... cholera dalej coś puka bo to nie trzeszczenie :-)))
EndriuGiz Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 no to moze te prowadnice co fotel po nich jezdzi sie wyrobily i puka
grabalaba Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Proponuję wymontować fotel i sprawdzić prowadnicę, niewykluczone że któraś jest pęknięta.
artii99 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 u mnie tez trzeszczalo ale tak zauwarzylem ze to obciera od pasow ten zamek o fotel, odgielem go troche i po klopocie moze i u ciebie jest to samo U mnie było tak samo jak przesunąłem zamek od pasów do tyłu było oki
Rekomendowane odpowiedzi