Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kuna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ten licznik taki poobdzierany od cofania ? :decayed:

:polew:

Opublikowano
  • Autor

to Ty nim jeździsz w służbowych sprawach? :blink: nie dali Ci służbowego? :wallbash: paranoja :wallbash:

Ja nią jezdze PO BUDOWIE , budowa u mnie Rafałku to nie jest tak jak w Twoim przypadku jeden tunel gdzie ze środka na koniec mozna kamieniem rzucić tylko 27km trasy :wink4:

Służbowego nie mam , dostaje ekwiwalent na Kune , o wysokość nie pytaj , powiem Ci tylko ze na paliwo wydaje jakąś 1/4 a robie ponad 2500km/msc :gwizdanie:

Fly nigdy w oplu nie siedziałeś ??? :shocked: :shocked: :shocked:

Przeciez tak zjebany licznik to ich znak firmowy , zaraz obok rudej :decayed:

Pany kupiłem to auto od brata (on je kupił jak wykańczał mieszkanie , woził sobie cement i inne pierdoły) za 3000pln , przed oddaniem wymienił mi wszystkie amory , gumy w zawiasie , drążki , sprężyny. Przez niecałe 3 miesiące zwróciło mi sie to auto z nawiązką a gdybym jezdził esą to na bank juz bym oddawał gwint do regeneracji , wymieniał wahacze/drążki itp. :thumbdown:

Opublikowano

Ja nią jezdze PO BUDOWIE , budowa u mnie Rafałku to nie jest tak jak w Twoim przypadku jeden tunel gdzie ze środka na koniec mozna kamieniem rzucić tylko 27km trasy :wink4:

Służbowego nie mam , dostaje ekwiwalent na Kune , o wysokość nie pytaj , powiem Ci tylko ze na paliwo wydaje jakąś 1/4 a robie ponad 2500km/msc :gwizdanie:

eee eee no czaje (i wiedziałem o co chodzi, nie musisz mi tego tłumaczyć jak chłop krowie na miedzy :P ) i się nie dziwię że jest Ci potrzebny samochód, to normalka i nie ma znaczenia jaka budowa :decayed: U mnie to nie tylko tunel (który nadal nie rozpoczęty) :tongue4: ale ja akurat nie muszę jeździć, a szkoda bo mi też mogliby dawać "ekwiwalent", chociaż pewnie daliby samochód :decayed: Dlatego się trochę dziwiłem, ale skoro masz odpowiedni ekwiwalent to "Kuna" już Ci się zwróciła wartościowo kilka razy, i na obecną chwilę zarabia na mody do eSki :naughty: I jak się tankuje w biedronce to nic dziwnego że masz takie zyski :naughty: Bardzo dobrze zrobiłeś :good:

Opublikowano

były kiedyś sportowe zegary, ale moskal wyrezał sleepera :naughty:

fura wypas, szkoda tylko, że ta klima Ci padła :przebiegly:

Opublikowano
:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano

za***isty Sportback :kox::polew:

Opublikowano
  • Autor

no najgorzej odczuwam brak tej klimy , reszta jak najbardziej ok :good:

Opublikowano

klime mozesz dolozyc... jest dobry typ w tych tematach w sochaczewie :)

mi odpalil klime w B6 na kompresorze z B5...

Opublikowano

jakie mody w planach ? :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

standard : lampy polift , czarny grill , gleba , koło , dymione kierunki :decayed:

Opublikowano

Kolor fis? No jeszcze mf byś dorzucił i na zloty można jeździć :)

Opublikowano
  • Autor

za dużo jebania z fisem , z reszta w tej wersji i tak nie miałby czego pokazywać oprócz spalania :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

standard : lampy polift , czarny grill , gleba , koło , dymione kierunki :decayed:

w sensie dopompujesz powietrza? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

nie zmienie prawy tył na 13" , bo na razie wszedzie jest 13" a tylko tam jest 14" :decayed:

Opublikowano

nie zmienie prawy tył na 13" , bo na razie wszedzie jest 13" a tylko tam jest 14" :decayed:

nie no będzie kox jak to zrobisz :kox: :kox: :kox:
Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

moskal, wsadz na tyl jakies 16", a z przodu zostaw 13" i moze jakas glebe dorzuc... to bedzie kox :naughty:

Opublikowano
  • Autor

moskal, wsadz na tyl jakies 16", a z przodu zostaw 13" i moze jakas glebe dorzuc... to bedzie kox :naughty:

chyba odwrotnie bo teraz dópa stoi wysoko jak c**j

Opublikowano

zdala by sie Gleba i 20 cali fela ;p ogolnie to jak nowe wyglada i widze masz fajny limitowany licznik z fisem ;p

Opublikowano

Miałem kiedyś też łopla astre łan, tylko była biała i silnik 1.4 :evil:.

Przed sprzedażą jebnąłem plakiem zderzaki, żeby były czarne i się błyszczały :decayed:.

Ogólnie dobre auto było :).

Powodzenia w modach :wink4:.