Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ale nowe czy uzywane ?

Ale cenę zapłaciłes nie małą za same felgi.

No tak ale mam wybor , albo zaplace troche wiecej i mam je juz i teraz albo beda mnie kosztowac 1- 1.5k mniej i bede je mial dopiero na przyszly sezon.Nie che mi sie czekac bo na 17 B8 wyglada tragidznie , do tego od razu moge sprzedac 17 jako nowe , z nowymi oponami , wiec roznica sie zatrze.Z ciekawosci zadzonie do ASO ile w PL takie rotory kosztuja.

Opublikowano

Były zimą takie 19 powystawowe na Allegro za ~3k czy 3,5k zł nawet się zastanawiałem czy je wziąć a szkoda bo widzę że szło drugie tyle przyciąć :decayed::kox:

Opublikowano
  • Autor

za pozno :decayed:

Opublikowano

Ale nowe czy uzywane ?

No tak ale mam wybor , albo zaplace troche wiecej i mam je juz i teraz albo beda mnie kosztowac 1- 1.5k mniej i bede je mial dopiero na przyszly sezon.Nie che mi sie czekac bo na 17 B8 wyglada tragidznie , do tego od razu moge sprzedac 17 jako nowe , z nowymi oponami , wiec roznica sie zatrze.Z ciekawosci zadzonie do ASO ile w PL takie rotory kosztuja.

Nie dzwon :decayed: bankowo 10tys to malo :decayed:

Opublikowano

Ale nowe czy uzywane ?

Nie dzwon :decayed: bankowo 10tys to malo :decayed:

W ASO Rotory z oponami 3600 szt. bez opon nie mieli opcji jak się kupuje dodatkowo.. (to było hmmm ze 3 miesiące temu)

Opublikowano

W ASO Rotory z oponami 3600 szt.

Moim zdaniem dobra cena jak na zakup w ASO za nowe koło z gwarancją i nową gumą.

mgtan, w którym aso Ci to podali :mysli:

Opublikowano

14400 za komplet to dobra cena?

Jedyny plus to faktura VAT jesli ktos potrzebuje.

Nowe opony 19 255/35/19 wyrwiesz za 2700 z gwarancja na luzie reszte sobie policz..

Tu jest teraz dobra cena..

http://moto.allegro.pl/felgi-kola-20-audi-a4-a5-a6-a7-oryginalne-nowe-i1675692723.html

http://moto.allegro.pl/felgi-kola-20-audi-a4-a5-a6-a7-oryginalne-nowe-i1677116879.html

Za 20 a jeszcze bys cos urwał bankowo..

Opublikowano

14400 za komplet to dobra cena?

Jedyny plus to faktura VAT jesli ktos potrzebuje.

Nowe opony 19 255/35/19 wyrwiesz za 2700 z gwarancja na luzie reszte sobie policz..

Tu jest teraz dobra cena..

http://moto.allegro.pl/felgi-kola-20-audi-a4-a5-a6-a7-oryginalne-nowe-i1675692723.html

http://moto.allegro.pl/felgi-kola-20-audi-a4-a5-a6-a7-oryginalne-nowe-i1677116879.html

Za 20 a jeszcze bys cos urwał bankowo..

Pierwsza aukcja to nie ta felga :wink4: więc nie wiem po co je wstawiałeś :wink4:

Druga aukcja to licytacja, zadzwoń i zapytaj czy ci sprzeda te rotory z nowymi oponami za 9kzł :wink4:

BTW ja się odnosiłem do zakupu konkretnie w salonie a nie u jakiegoś pana miecia, gdzie zanim nie zobaczysz będziesz w 100% pewny że te koło jest nowe o gwarancji nie wspominając. Zobacz w etce ile taka felga nowa kosztuje wg cennika aso :wink4: i jeśli ktoś ma możliwość odzyska 23% :wink4:

Opublikowano

A wiec tak.

Wstawiłem Ci przykładowo 20 ktore jak wiadomo sa drozsze od 19.... :gwizdanie:

Dla przykladu.

Czy pan Miecio sprzeda za 9tys?Sadze ze tak bo aukcja nie ma ceny minimalnej a juz taka za 9tys jedna sie skonczyła...nikt nie kliknął.. :gwizdanie:

Dlatego powiedziałem kwestia faktury jesli ktos moze wsadzic w koszta...

Kwestia gwarancji na felgi ktore sa nowe mnie niespecjalnie interesuje....nie bardzo wiem co Ci da gwarancja na felgi...

Na opony i owszem ale za 2700 kupisz nowe na luzie z gwarancją..

BTW nigdy nie pochwalałem dziadowania rowniez lubię nowe rzeczy ale rozdawanie kasy (a w tym przypadku tak troche jest no chyba ze ten VAT ktos odliczy...) to bez sensu..

:hi:

Opublikowano

Never mind .... tak jak kiedyś pisałem każdy ma swoje priorytety, a dobrym przykładem są felgi, które kupił makki ostatnio.

Ja już bez oglądania nie kupię żadnych felg, już jedne odsyłałem i szkoda czasu nerwów i pieniędzy na kurierów wymianę etc.

Jeśli się nie trafi żadna okazja to wolę dopłacić parę złotych i mieć święty spokój tym bardziej do nowego auta.

Odnosiłem się konkretnie do tego co mgtan napisał bo same felgi rotor 20" z ET26 nr 8T0 601 025 AF / AD kosztują w aso od 3500 do 3800 za sztukę, więc przy tej cenie co podał mgtan wychodziło, że opony są w gratisie

BTW turdzi zapewne już widziałeś ale wkleję:

RS4_1.jpg RS4_2.jpg RS4_3.jpg RS4_4.jpg RS4_5.jpg RS4_6.jpg RS4_7.jpg

... więc Twoja B8 to będzie kosa na maksa :)

Opublikowano

Alez ja zgadzam się ze felgi trzeba zobaczyc lub miec prosta i jasna sytuazcje zwrotu jesli nie ma mozliwosci podjechania :good:

I jestem tego samego zdania.

Makki miał niefarta wyjątkowego,mógł ktoś je zakupić i mu wysłać zeby miec pewnosc co bierze.I porzadnie sprawdzic.

Ale takie jest zycie lipy sie zdarzaja niestety.. :confused4:

Piekne te felgi z fotek ale 20 cali i 26ET..znamy temat..beda pasowac do wersji RS4 ze zdjec.a w normalnym bedzie obcierac..

BTW felgi ze zdjecia wygladaja jeszcze bardziej zadziornie od tych Turdziego wlasnie przez ET..ramiona bardziej kieruja sie do srodka...

Opublikowano

I wszystko jasne :wink4:

Opublikowano

dobra, Paweł jak tam wrażenie po odbiorze? bo to w końcu dziś :naughty:

Opublikowano

Pewnie siedzi w salonie i szampana pije :decayed: albo jeszcze przed drzwiami i drepcze z nogi na nogę :polew:

Opublikowano

I następny czarnul hehe, ostatnio nasze forum się zrobiło strasznie antychromowe :D

Opublikowano

Ale nowe czy uzywane ?

Uzywki

Opublikowano
  • Autor

tak na szybko bo ide jezdzic dalej....... :decayed:

diesel jest do traktorow , gaz do zapalniczek a benzyna do samochodow ! :naughty::cool1:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

tak na szybko bo ide jezdzic dalej....... :decayed:

diesel jest do traktorow , gaz do zapalniczek a benzyna do samochodow ! :naughty::cool1:

:ban::foch:

:polew: :polew: :polew: :polew: