Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Takie se A4 do latania po wsi i lansu pod remizą vol.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiedziałem, że zaraz jakiś pokrzywdzony się znajdzie :decayed::polew:

Ja bym sie czuł pokrzywdzony jak bym miał na codzień passatem jeździć.
Opublikowano

PUMA nie spinaj się tak, szkoda prądu, swego czasu też latałeś B5.

Opublikowano

Dobra, pany, koniec spamu :)

Opublikowano

PUMA nie spinaj się tak, szkoda prądu, swego czasu też latałeś B5.

Dokładnie ale czy ja mam o niej jakieś złe zdanie? :decayed:. Nie spinam się tylko sobie żartuje jak wszyscy tutaj chyba :mysli: :mysli:
Gość Damian A4
Opublikowano

Zaraz Krycha wpadnie i jebnie Wam po kropku :kox:

Opublikowano
:no: Najpierw Tobie :polew: KRYSTYNA WYBACZ NAM SPAM TEN, O PAAAAANIE :hi: :hi: :kox:
Opublikowano

i dobrze że B5 będzie- masz do nich dobrą rękę :good: B6 to kondom w porównaniu do fajnej B5 a o B7 już nie wspomnę :sick3::polew: :polew:

Opublikowano

Krycha na co sie przesiad(łeś)asz ?????

Opublikowano

spoko Pany spamujcie i tak ten wątek niedługo poleci w niepamięć :)

dev na nic narazie się nie przesiadłem, z uporem maniaka szukam S4 w sedanie albo naprawdę ładnego polifta najchętniej 1.8T albo 2.8 quattro, czuje że prędko coś się nie trafi

Opublikowano

nie chcesz mojego ???????? :wink4: :wink4: :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2012, 19:16_________________________________________________też szukam S4-ki ;( ;( ;( ;(

Opublikowano

avanta masz, a ja szukam sedana :)

s4 w sedanie to jakiś pogrom, jakoś nigdy nie zwracałem na to uwagi ale teraz szukam z miesiąc już i nie ma a jak są to bidy jakieś

Opublikowano

ładnego sedana miałem na oku w CH, ale z tego co wiem to juz sprzedany

granatowy, 2001r, 311tkm z ksiązką, Recaro, po opłatach wychodził ok 33000zł ;( ;( ;( ;(

ale powiem Ci że bez rysy na nadwoziu, ja szukam w avancie, sedan nijak mi sie nie podoba :no: :no: :no:

Opublikowano

ładnego sedana miałem na oku w CH, ale z tego co wiem to juz sprzedany

granatowy, 2001r, 311tkm z ksiązką, Recaro, po opłatach wychodził ok 33000zł ;( ;( ;( ;(

ale powiem Ci że bez rysy na nadwoziu, ja szukam w avancie, sedan nijak mi sie nie podoba :no: :no: :no:

Sedan jest dużo mniej praktyczny ale o niebo ładniejszy :wink4: Tomek przyjrzyj się uważnie :P

Opublikowano

eeeee tam, wole avanta

Opublikowano

spoko Pany spamujcie i tak ten wątek niedługo poleci w niepamięć :)

dev na nic narazie się nie przesiadłem, z uporem maniaka szukam S4 w sedanie albo naprawdę ładnego polifta najchętniej 1.8T albo 2.8 quattro, czuje że prędko coś się nie trafi

Patrz dobrze może się coś trafi :naughty:

Ja swojego jak teraz kupowałem to było drugie auto jakie oglądałem :decayed:

Opublikowano

Kurna.

Piszę daj spokój z plastikowymi zabawkami i wracaj do ostatniego porządnego B w marce Audi. :polew: :polew: :polew:

A wy tu dalej o plastikowych zabawkach B5, B6, B7. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Nie piejdoj :) Ja mam b4 Q a do tego mixa :P Wiec w sumie 4 generacje w dwoch autach :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...