Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Niestety nie mozemy rozgryżć tematu włącznika START/STOP :( Kazda ingerencja w układ wywala błedy :kwasny:

Próby z przekaznikiem rozrusznika tez wywala bład jak i przed tak za nim .

HELP ;( Moze Domin coś pomoze ?

START_ENGINE.jpg

STACYJKA.jpg

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 497,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a po co ty chcesz wogole rzezac to g...... do siebie :shocked:

Ja bym doplacil zeby sie tego pozbyc.

Opublikowano
  • Autor

a po co ty chcesz wogole rzezac to g...... do siebie :shocked:

Ja bym doplacil zeby sie tego pozbyc.

Chcę tylko zrobić same odpalanie od włacznika ;):decayed:

Wiem ze w ORI ukladzie Advence Key dość często padają klameczki i dlatego tego nie będę robił :)

Opublikowano

aaaa sorry pomylilem mi chodzlo o system START/STOP ten dla ekologow :)

Opublikowano

aaaa sorry pomylilem mi chodzlo o system START/STOP ten dla ekologow :)

ja go mam i czasami mnie delikatnie mówiąc wk....wia :kwasny:

Opublikowano

Moim zdaniem to za dużo kasy i się.........[br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 18:29_________________________________________________U mnie to bez sensu bo i tak sprzedaje auto co rok :tongue4:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 18:30_________________________________________________

Jest sens lądować tyle kasy w auto :mysli: a później przy sprzedaży :(

zawsze to taniej niż kupić nowe na takim wypasie :gwizdanie: poza tym Grzesiek nie sprzedaje swoich perełek :decayed:

nie zgadzam sie z tobą H4mm3R a wręcz przeciwnie :naughty:

Skrab - nie zrozumiesz istoty rezania skoro nigdy tego nie robiłeś bo i nie miałeś takiej potrzeby.

Nie Ty pierwszy i nie ostatni tak twierdzisz i masz do tego pełne prawo.

Tego się nie przelicza na odzyskane czy też nie odzyskane złotówki przy zmianie auta.

[br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 20:28_________________________________________________Ty pewnie traktujesz auto przedmiotowo - nie ma dla Ciebie większego znaczenia ile i jakiej wartości ma bajerów we wnętrzu i też Ci pewnie wszystko było jedno że mogłeś mieć 280ps a masz 116ps.

Twoim celem było kupienie w miarę nowego samochodu, którym sprawnie przejedziesz z punktu A do punktu B i na którym jak najmniej stracisz sprzedając go po rok użytkowania.

Opublikowano

Moim zdaniem to za dużo kasy i się.........[br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 18:29_________________________________________________U mnie to bez sensu bo i tak sprzedaje auto co rok :tongue4:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 18:30_________________________________________________

Jest sens lądować tyle kasy w auto :mysli: a później przy sprzedaży :(

zawsze to taniej niż kupić nowe na takim wypasie :gwizdanie: poza tym Grzesiek nie sprzedaje swoich perełek :decayed:

nie zgadzam sie z tobą H4mm3R a wręcz przeciwnie :naughty:

Skarb - nie zrozumiesz istoty rezania skoro nigdy tego nie robiłeś bo i nie miałeś takiej potrzeby.

Nie Ty pierwszy i nie ostatni tak twierdzisz i masz do tego pełne prawo.

Tego się nie przelicza na odzyskane czy też nie odzyskane złotówki przy zmianie auta.

:good:wszystko jasne udanych modów życzę

i nie Skarb tylko Skrab :tongue4:

Opublikowano

przepraszam :notworthy:

Opublikowano

aha ja myślę ze auto jednak służy do przemieszczania się z punktu A do punktu B :mysli::naughty:

Opublikowano

aha ja myślę ze auto jednak służy do przemieszczania się z punktu A do punktu B :mysli::naughty:

z pewnego punktu widzenia zazdroszczę Ci Twojego braku potrzeby rezania bo gdybym miał takie podejście jak Ty to miałbym pewnie w tej chwili dużo więcej kasy na koncie niż mam.

Z drugiej zaś strony czy czuł bym się lepiej gdybym od posiadania pierwszej A4 do dzisiaj zrezygnował z wszystkich modów i miał przez to na koncie np. 30 tyś zł więcej - wątpię - czegoś by mi brakowało :)

Opublikowano

Dobra szkoda zaśmiecać Grzegorzowi wątku Pozdrawiam Mirek jak będę miał B8 to będą i mody :kox:

Opublikowano

zależy kto na co może sobie pozwolić :gwizdanie:

wrclaguna jakbyś miał wybierać jeszcze raz to jakie opony zapodałbyś na 19" do siebie dajmy na to? 245/35 czy może np 225/35?

ja stoje teraz przed takim wyborem, dlatego pytam poprostu :wink4:

Opublikowano

225/35/19 w B8? chcialbym to zobaczyc :) wyglada z pewnoscia mega komicznie i nie ma zadnego komfortu...

ja bym zalozyl 245/35 lub 255/35

Opublikowano

225/35/19 w B8? chcialbym to zobaczyc :) wyglada z pewnoscia mega komicznie i nie ma zadnego komfortu...

od kiedy szersza opona to większy komfort ? :mysli:

Opublikowano

bo jest wyzsza

Specification Sidewall Radius Diameter Circumference Revs/Mile Difference

225/35-19 3.1in 12.6in 25.2in 79.2in 800 0.0%

255/35-19 3.5in 13.0in 26.0in 81.8in 775 3.3%

Opublikowano

od wtedy ze wysokosc opony jest procentowa wartoscia jej szerokosci im szersza tym opona wyzsza co za tym idzie przenosi mniej drgan i wytlumia nierownosci drogi co przenosi sie pozytywnie na komfort jazdy

jak bys troche poczytal w watkach o oponach a jest takich pare to bys nie komentowal bez sensu, jesli ktos kto ma pojecie cos madrego napisze!

sorry za OT

Opublikowano
  • Autor

zależy kto na co może sobie pozwolić :gwizdanie:

wrclaguna jakbyś miał wybierać jeszcze raz to jakie opony zapodałbyś na 19" do siebie dajmy na to? 245/35 czy może np 225/35?

ja stoje teraz przed takim wyborem, dlatego pytam poprostu :wink4:

Do B8 w 19" pasuje dac oczywiscie szerszy kapeć :) Ja mam u siebie 245/35/19 i takiego szukaj :wink4:

devastation oglądal dla mnie Kompletny czarny sufit S LINE ( dzieki za poswiecony czas :notworthy: ) i nici z tego bo kłopot jest z wysyłką :(

Boje sie ze coś sie stanie podczas transportu .

Wczoraj wpadł mały gadzet :decayed: Powiem ze pare razy nie mogłem wyciągnąc kluczyka ze stacyjki a zwłaszcza teraz w zimie jak mamy trochę zmarzniete rece :decayed:

A tak poza tym jutro dalej walka z wlacznikiem :) Moze ogarniemy te schematy w praktyce .

slinebrelok.jpg

Opublikowano

no to będe szukał w takim razie 245/35 :good:

Dzięki Panowie :wink4:

mała rzecz, a cieszy :)

Opublikowano

Wczoraj wpadł mały gadzet :decayed: Powiem ze pare razy nie mogłem wyciągnąc kluczyka ze stacyjki a zwłaszcza teraz w zimie jak mamy trochę zmarzniete rece

wczoraj zamawiajac w audi zentrum berlin wiazke do AMI zogladalem z tego samego powodu przywieszki i nic nie znalazlem.. nie bylo takiego w gablocie..

na razie mam przyczepiony klucz do garazu. ale tez musze pomyslec o breloku z tego samego powodu..

czasem tez musze odpalic silnik jeszcze raz i wylaczyc, bo nie moge wyciagnac kluczyka wcale..

Opublikowano

Wczoraj wpadł mały gadzet :decayed: Powiem ze pare razy nie mogłem wyciągnąc kluczyka ze stacyjki a zwłaszcza teraz w zimie jak mamy trochę zmarzniete rece

wczoraj zamawiajac w audi zentrum berlin wiazke do AMI zogladalem z tego samego powodu przywieszki i nic nie znalazlem.. nie bylo takiego w gablocie..

na razie mam przyczepiony klucz do garazu. ale tez musze pomyslec o breloku z tego samego powodu..

czasem tez musze odpalic silnik jeszcze raz i wylaczyc, bo nie moge wyciagnac kluczyka wcale..

coś nie tak ze stacyjkami w B8?

macie breloki http://www.a4-klub.pl/smf/breloczki_czekaja_na_ciebie-t51050.0.html

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.