Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to by Ci waltech albo ktos inny narobil :)

od samego poczatku mowilem ze waltech sie nie nadaje do niczego w dodatku mogl ten czujnik przez zle zczipowanie auta pasc -- mogl ale nie musial!

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 498,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
to by Ci waltech albo ktos inny narobil :)

od samego poczatku mowilem ze waltech sie nie nadaje do niczego w dodatku mogl ten czujnik przez zle zczipowanie auta pasc -- mogl ale nie musial!

Trudno wyczuc kiedy to sie stało :wink: albo Turbo go wykancza albo podczas montazu ktoś cos pope****ił , moze wezyk którys jest niedrozny .

Wsio posprawdzam po Swietach .

Opublikowano

Wrzucaj filmik jak to teraz jedzie;)

Opublikowano

Wynik super. Zawór wymienisz i problemu nie będzie. A ostateczne 220 już pewnie Ci spać nie daje hehe:wink: Teraz przynajmniej wiesz co jest nie tak.

Założone wczoraj lampy działają i pięknie świecą:decayed: Wielkie dzięki za pomoc i pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor
Wynik super. Zawór wymienisz i problemu nie będzie. A ostateczne 220 już pewnie Ci spać nie daje hehe:wink: Teraz przynajmniej wiesz co jest nie tak.

Założone wczoraj lampy działają i pięknie świecą:decayed: Wielkie dzięki za pomoc i pozdrawiam

Miło było porezać :decayed: Furka i wypas zajebioza :kox:

Co do pinów to po sprawdzeniu w ETCE : sa takie same w zwykłych jak i w LEDowy lampach .......i bądz to madry :facepalm:

Dostałem niedawno phona ........ Jadę do ASO pokodować RS6 bo cos nie dają sobie radę :naughty:

SPY filmik wrzuce popołudniu :grin:

Opublikowano

najważniejsze, że efekt ponad 200 jest :good: mówiłem, że u Ciebie będzie więcej niż u mnie.. w przyszłym roku wkładam IC od 3.0 i będę Cię gonił :grin:

Opublikowano

Bravo Grzesiu 200plus już robi banana na twarzy :banan:

To już nie muszę nad 3.0 myśleć tylko celnać2.0 w q i dłubać. Ale to jeszcze chwilę na to mam.

Dawaj,filmik.

Opublikowano

To znaczy co ma mniej ? Nie trzyma serii ?? :whistling::naughty::decayed::kox:

Opublikowano
  • Autor
To znaczy co ma mniej ? Nie trzyma serii ?? :whistling::naughty::decayed::kox:

Nie dosłYszałem ile ma KM :decayed: coś tam było dłubniete

Wracając do kodowania RS6 to ASO nie poradziło sobie :facepalm: dopiero kumpel dzwonił do mnie czy coś wskuram :kox:

RS6 ACC kodowanie ASO - YouTube

---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:30 ----------

Oooooo znalazlem ogłoszenie nawet :naughty: 690 KM

Oferta - Audi RS6 - STAN TECHNICZNY ORAZ WIZUALNY IDEALNY. HAMULCE CERAMICZNE. SOLAR DACH. WERSJA NA INDYWIDUALNE ZAMÓWIENIE. SPECJALNIE DOBRANY KOLO

Opublikowano

Hehehe VAG master dał kolejny popis :kox:. Auto marzenie, ciekawe czy miało mocnego dzwona :wink:.

Opublikowano
  • Autor
Hehehe VAG master dał kolejny popis :kox:. Auto marzenie, ciekawe czy miało mocnego dzwona :wink:.

Jakaś tam mała przygoda pewnie była w tym RS6 :wink:

Opublikowano

Auto bajka. Przednie tarcze robią wrażenie. Większe niż koła w niejednym :grin:

Opublikowano
  • Autor
Auto bajka. Przednie tarcze robią wrażenie. Większe niż koła w niejednym :grin:

21" chyba i na zimówkach była :naughty: zaciski to wchodza na styk do przodu :grin:

Opublikowano

przydałyby mi sie takie fotele:kox:

Opublikowano
Opublikowano

ja bym powiedział że uszczerbana, może był dzwonek i skoro nowa tarcza kosztuje pewnie z 7-8 tysięcy to ją zostawił, węgiel się kruszy więc raczej na 100% jest ukruszona

Opublikowano
Obiecany filmik :decayed: Nie wiem ile to ma ale nie ma seriiii.

RS6 POWER - YouTube

cosik to jedzie :decayed: ... u mnie też tak to będzie... :decayed: :decayed: :decayed::kox: :kox: :kox::good::good::good:

Opublikowano

ze Skodziną MR Motors może stawać chociaż nie wiem czy ma szanse :polew:

Opublikowano
  • Autor
ja bym powiedział że uszczerbana, może był dzwonek i skoro nowa tarcza kosztuje pewnie z 7-8 tysięcy to ją zostawił, węgiel się kruszy więc raczej na 100% jest ukruszona

Cena jednej tarczy to ............uwaga........... 20 000 PLN :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.