Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

piekna ta b8-ka,gratulacje

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 496 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Coś przeoczyłem i dopiero teraz zauwazyłem :co: Do czego ta ikonka jest ? Czy komuś takie cos sie kiedyś pojawiło ?

wrclaguna.jpg

Opublikowano

jak przyczepke ciagniesz i wlaczysz awaryjne to to miga u mnie

a wiem tylko döatego ze mam podlaczenie do przyczepki a nie mam haka a kolega mial problem ze swiatlami i sprawdzalismy czy podpieta do mojego przyczepka bedzie tak samo dzialac

Opublikowano
  • Autor
jak przyczepke ciagniesz i wlaczysz awaryjne to to miga u mnie

a wiem tylko döatego ze mam podlaczenie do przyczepki a nie mam haka a kolega mial problem ze swiatlami i sprawdzalismy czy podpieta do mojego przyczepka bedzie tak samo dzialac

Człowiek o jeden gadzet mądrzejszy teraz jest :decayed:

A juz myslałem ze to sa jakies Komfortowe kierunki z jednym mignięciem

Opublikowano

hahah nie nie to tylko info ze masz cos za soba jak bys sobie byl kobieta i zapomnial ze masz przyczepke jeszcze :):):)

Opublikowano

Ale ASO ma czaderski prostownik :facepalm::decayed: Wygląda jak mała spawarka :kox:

Opublikowano
  • Autor
Ale ASO ma czaderski prostownik :facepalm::decayed: Wygląda jak mała spawarka :kox:

Wszystkie mają takie :decayed:

Była jazda i próba moich SYSTEMOW w aucie czyli :

- AUDI ADAPTIVE CRUISE CONTROL

- AUDI BRAKE ASSIST

- AUDI HOLD ASSIST

- AUDI SIDE ASSIST

- AUDI LANE ASSIST

- AUDI PARKING SYSTEM

.....i z tych wszystkich polecam ACC :dancing:

Opublikowano

mnie najbardziej kusi Side Assist.. ale to bym musiał do Ciebie pojechać bo sam to za cholerę bym tego nie ogarnął :decayed: i dorwać lustra w ludzkiej cenie to masakra..

Opublikowano

Grzechu wystraszyłeś chłopaków z praktyk :decayed:.

Opublikowano
  • Autor

To sa Diagności z ASO :wink: obydwaj ze tak powiem kumaci w sprawach OCHRONY KOMPONENTU itd.

Opublikowano
To sa Diagności z ASO :wink: obydwaj ze tak powiem kumaci w sprawach OCHRONY KOMPONENTU itd.

Toć na pierwszy rzut oka widać że kumaci:wink: Fajne mody i naprawdę dużo pracy w to włożyłeś. Ciekawy jestem jak często będziesz z tego korzystać bo ja w A5 kolegi wytrzymałem jakieś 20 minut no ale to wszystko zależy od stylu jazdy.

Opublikowano

dobre na autostrade na miasto niestety nie ale w trasie jest bajerek

Opublikowano

wrclaguna, a czy ten ACC spece z Ingolstadt przewidzieli na warunki wolnej amerykanki skrzyżowanej z dzikim zachodem jaki występuje na PL dwupasmówkach ?:decayed:

Nie ma jakiegoś dopisku na pudełku małym drukiem, "w żadnym razie nie korzystać na wschód od Odry":wink:

Prawdopodobnie po trzecim razie jak auto samo zapnie po heblach bo jakieś tico czy inna panda nie zerknie w lusterko i zmieni pas pojawi Ci się kolejna kontrolka/napis na desce - pier**le dalej nie jadę:decayed:!

Było nie było chylę czoła, majstersztyk ten Twój egz:wink:

Opublikowano

gdzie robiles biksenony?

Opublikowano
wrclaguna, a czy ten ACC spece z Ingolstadt przewidzieli na warunki wolnej amerykanki skrzyżowanej z dzikim zachodem jaki występuje na PL dwupasmówkach ?:decayed:

Nie ma jakiegoś dopisku na pudełku małym drukiem, "w żadnym razie nie korzystać na wschód od Odry":wink:

Prawdopodobnie po trzecim razie jak auto samo zapnie po heblach bo jakieś tico czy inna panda nie zerknie w lusterko i zmieni pas pojawi Ci się kolejna kontrolka/napis na desce - pier**le dalej nie jadę:decayed:!

Było nie było chylę czoła, majstersztyk ten Twój egz:wink:

Po prostu nie włączasz tego wynalazku i jedziesz dalej :wink:

Opublikowano

Myślałem że Twoja B6 jest ładna, ale to cco tu zobaczyłem to masakra...

Piękny wóz...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.