Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Neta juz przeglądnałem w sprawie Pamieci :decayed: gościowi troszke zajęło rozpracowanie tego , dodatkowo miał fotele wentylowane :naughty:

Co do AIR BAG tylnych to czujniki juz sa w słupku C jedynie trzeba sprawdzić czy FABRYKA dała wiazkę :wink:

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 499,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja napisałem do niego 2 tyg temu aby mi pomógł z kodowaniem ale brak odbioru z jego strony http://www.facebook.com/audiretrofits.aris

mam tylko jego pdf z instrukcją jak by Cię interesował to Ci podeślę :naughty:

Opublikowano

No ładnie kolego ładny środeczek zapodasz :wink:

Opublikowano
ja napisałem do niego 2 tyg temu aby mi pomógł z kodowaniem ale brak odbioru z jego strony http://www.facebook.com/audiretrofits.aris

mam tylko jego pdf z instrukcją jak by Cię interesował to Ci podeślę :naughty:

windows w MMI ? :eusathink:

Opublikowano
windows w MMI ? :eusathink:

W miejscu po apteczce ma tablet pc i podłączył wideo pod monitor mmi :facepalm:

Opublikowano

Graty Grześ - a teraz, do dzieła :ad::grin:

Opublikowano

- Pakiet Ambient Light sterowany z poziomu MMI (tego fabrycznie nie ma ale u mnie będzie :decayed: )

Co pod tym rozumiesz? Sterowanie moca oswietlenia podnozkow, czy cos wiecej?

Opublikowano
  • Autor

Oprócz sterowania podswietlenia przestrzeni nog bedzie dodatkowo podswietlane schowki w tapicerce drzwi (takie same jak ORI LED )

Juz dawno miałem to w planach tylko czekałem na nowe fotele :wink:

Opublikowano

Podziwiam Grzechu że Ci się chce :decayed: U mnie na regale LEDy i lusterka polift do 204 leżą już ze 3 miesiące gdzie wymiana lusterek to tylko 3 śrubki i nawet boczka nie trzeba ściągać :decayed:

Opublikowano

moje ledy leżą od października w garażu :facepalm:

Opublikowano

WRC jest problem z tymi silnikami ? do 09/2009 b8 stosowany tą samą długość zabieraka pompy oleju co w niby ''poprawionym'' 2.0 tdi gdzie również wycierał się zabierak, co prowadziło do braku smarowania, a w konsekwencji zatarcia turbiny, silnika?

Opublikowano
  • Autor
WRC jest problem z tymi silnikami ? do 09/2009 b8 stosowany tą samą długość zabieraka pompy oleju co w niby ''poprawionym'' 2.0 tdi gdzie również wycierał się zabierak, co prowadziło do braku smarowania, a w konsekwencji zatarcia turbiny, silnika?

Zabierak jest ale przeciez problemu nie ma :wink: w silnikach 2.0 TDI PD był on bardziej obciazony wałakami , pompkami i itd. w CR to co innego .

Przebiegi rzedu 250-300 tys. juz sa i nic sie nie dzieje nawet temat znalazłem na FORUM :decayed:

http://a4-klub.pl/silniki-diesla-29/b8-wadliwy-naped-pompy-oleju-2-0-tdi-251258/

Podziwiam Grzechu że Ci się chce :decayed: U mnie na regale LEDy i lusterka polift do 204 leżą już ze 3 miesiące gdzie wymiana lusterek to tylko 3 śrubki i nawet boczka nie trzeba ściągać :decayed:

Nie ma LIPY rezac trzeba :decayed: póki mnie starośc nie dopadnie :grin:

Opublikowano

Piekna - proponuje przyciemnic szybki tylne ja mam podoba tylko ze SE i efekt super....

Opublikowano
  • Autor

Pomału graty sływają z ASO :wink: musze wszystkie pierdólki dopracować przed załozeniem tapicerki .

Na pierwszy rzut pójdą mocowania ISOFIX :kox: tego w serii nie miałem a nowa kanapa ma otwory na to .

Fabrycznie u mnie jest metalowe mocowanie pod te plastiki , MOD tani ..........moze kiedys sie przyda :decayed:

IMG_8021.jpg

IMG_8020.jpg

Drugi etap do tapicerka drzwi kierowcy , tutaj dojdzie panel sterownia PAMIĘCIĄ , włacznik klapy bagaznika , przyciski od alarmu

IMG_8024.jpg

IMG_8022.jpg

Na koniec we wnekach tapicerki wejdą ORI lampki LED , które będą zakodowane w Pakiecie Ambient :wink:

Raczki poszły do obszycia w skóre z biała nić

IMG_8023.jpg

Opublikowano

isofix wazna zecz:wink:

Opublikowano

Grzes ale to bedziesz mial część stufu z biala nicia a fotele z czarna?

Opublikowano
  • Autor
Grzes ale to bedziesz mial część stufu z biala nicia a fotele z czarna?

Tak :decayed:

Dziś ogarniam boczki tapicerki z okablowaniem :wink:

Opublikowano

Grzesiek a sa podswietlania led pod tablice ori ktore podejda u mnie? w obu pudlach?

Opublikowano

Grześ ile płaciłeś za 4 x isofix też mam dziury w swoich a w komplecie nie było :kwasny:

możesz podać mi nr tych plastików?

Opublikowano
  • Autor
Grześ ile płaciłeś za 4 x isofix też mam dziury w swoich a w komplecie nie było :kwasny:

możesz podać mi nr tych plastików?

Spoko :wink: Tylko nie wiem czy masz otwory w tapicerce (kanapa)

4 szt. 8T0887233B 4PK 4,50 pln sztuka :decayed:

Grzesiek a sa podswietlania led pod tablice ori ktore podejda u mnie? w obu pudlach?

Chodzi ci pod nogami ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.