elkrecik Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Trzeba przyznać że szogun0 mistrz! Pozdro dla Sławka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 U mnie majóóóóófffka Nareszcie ruszyła budowa budynku garażowo - rezanego dla niuń Powiem szczerze że ekipa budowlana daje rade dziś wykopany i zlany fundament . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel20 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 gratulacje jakie wymiary planowanego garażu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 No nareszcie teraz się auta będą miały dobrze:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Garaz na 2 samochody plus dodatkowy boczny wjazd w sumie 7m na 9m . Kilka lat czekałem na zezwolenie i sie wreszcie doczekałem Ojjj będą wydatki w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Dałbym sobie obciąć rękę dla takiego garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel20 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Garaz na 2 samochody plus dodatkowy boczny wjazd w sumie 7m na 9m .Kilka lat czekałem na zezwolenie i sie wreszcie doczekałem Ojjj będą wydatki w tym roku Też o takim myślę, ale wraz z poddaszem użytkowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ładne wykopki:decayed: Powodzenia w budowie:good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Na pewno przykryje w tym roku Jak tej zimy widziałem sąsiada wyjezdzajacego z garazu to mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 nareszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Garaż super sprawa, jeszcze takich rozmiarów Jak tam B6 się sprawuje? Żonka kółek jeszcze nie pokrzywiła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Grześ ale b6 z hakiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 To Ty Wrc jeszcze garażu nie miałeś oj nie ładnie ,auta stały pod chmurką,teraz to będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Gratulacje, ale rozumiem, że to garaż z 63m do mieszkania nad ? jedno "ale", przyznam, że podziwiałem, Cie jak zdążyłeś z zakryciem aut przed gradem, ale że zostawiłeś obie a4 na podjeździe jak brygada obok gruszką i koparką śmiga to jestem w szoku:shock3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Dałbym sobie obciąć rękę dla takiego garażu czyli co :eusathink:rezał byś jedną ręką czy latał do wrc ---------- Post dopisany at 00:55 ---------- Poprzedni post napisany at 00:54 ---------- Garażyk dla furaczy to mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Grzechu w wolnej chwili porezaj im trochę kopare i gruche . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Garaż super sprawa, jeszcze takich rozmiarów Jak tam B6 się sprawuje? Żonka kółek jeszcze nie pokrzywiła? Tylko kapcia złapała Grześ ale b6 z hakiem? O tym moim haku w B6 to słysze juz narzekania od kilku lat Z historii to juz miałem dwa auta na d*pie i ni *uja go nie sciagne To Ty Wrc jeszcze garażu nie miałeś oj nie ładnie ,auta stały pod chmurką,teraz to będzie git Niestety nie miałem garazu ze wzgledu na przepisy Prawie rok czekałem na decyzję o budowie Gratulacje, ale rozumiem, że to garaż z 63m do mieszkania nad ?jedno "ale", przyznam, że podziwiałem, Cie jak zdążyłeś z zakryciem aut przed gradem, ale że zostawiłeś obie a4 na podjeździe jak brygada obok gruszką i koparką śmiga to jestem w szoku:shock3: .....Eeee tam ubezpieczone wszystko Grzechu w wolnej chwili porezaj im trochę kopare i gruche . Jak by sie dało to na pewno ...chociaz gośc z koparki to jakiś sprzet PANASONIC grający w kabinie miał i dawał ostro z THE CHEMICAL BROTHERS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Grzechu w wolnej chwili porezaj im trochę kopare i gruche . :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Będzie kanał albo podnośnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Będzie kanał albo podnośnik? najlepiej taki ;-) http://www.stenhoj.pl/?page=podnosniki_master_quick.htm tylko o odplywie wody nie zapomnij i swietle po bokach ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi