kusiek Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 widzę ,że kolega tutaj ładnie działa i będą dwa stanowiska
wrclaguna Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Opublikowano 27 Lipca 2012 Montazyk tylnych lamp LED HELLA do sedana kolegi z Bełchatowa Miło było poznać , oraz dodatkowo wszystkie rezanko manetek pod tempomat ( z dwoch zrobiliśmy jedną ). Orginalnie nie da się chyba nikt jeszcze tego nie robił Wizyta w ASO przypisanie wszystkiego do numeru VIN ..........ale nie obeszło się bez problemów ASO dało ciala z ON LINE , poprostu brak słow i szkoda sie rozpisywać niewiedze tych speców .
dobry1 Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Grzesiu doskonale ogarnąłeś temat,co do ASO to zostawiam bez komentarza.Jeszcze raz dziękuje, Pozdrawiam
gregski Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Bo dzis juz nie ma w warsztatach fachowcow tylko sa sami wymieniacze podzespolow... Do tego nie trzeba myslec... Niestety. pozdr! Gre
majkel20 Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 widzę ,że kolega tutaj ładnie działa i będą dwa stanowiska Budowa chyba stoi, ma nie ma żadnych nowości w tej sprawie
MarianekZg Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 widzę ,że kolega tutaj ładnie działa i będą dwa stanowiska Budowa chyba stoi, ma nie ma żadnych nowości w tej sprawie ewentualnie zaskoczy nas fotkami z oficjalnego otwarcia :grin:
wrclaguna Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Opublikowano 28 Lipca 2012 ......eeee tam sie przejmujecie jakąś budową Aktualnie mam młyn bo są trzy ekipy : murarze---> goście od dachu ----> fachowcy od docieplenia Konstrukcja dachowa juz jest (krokwie,podbitka ,łaty, folia ) , kominy wentylacyjną tez , scianki działowe na górze są , kominy pójdą w klinkier to chwile też zejdzie . Za tydzień ma być wszystko przykryte ( blachodachowka RUKKI )
Woofer Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 WOW!!! :shock3: Bardzo ładny projekt... I efekty powalające na kolana!! Podoba mi się ten test zegarów GAUGE TEST / NEEDLE SWEEP
wrclaguna Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Podoba mi się ten test zegarów GAUGE TEST / NEEDLE SWEEP Nie ma problemu z kodowaniem jak jesteś z Rzeszowa to 3 min . ci zrobię . ---------- Post dopisany 05-08-2012 at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany 02-08-2012 at 19:15 ---------- Tak sie konczy jak ktoś ma podłaczone lampy na jakiś przetwornikach czy innych cudeńkach robionych przez fachowców ( Błedy w sterowniku i spalone diody ) Ostatnio miałem kolege z Małopolski któremu robiłem kodowanie wraz z wymianą dwoch lamp . W sumie takie auto juz kupił . Kilka rzeczy było w nim zmieniane (sterowniki niewiadomego pochodzenia) . Podczas wizyty w serwisie niestety wszystko wyszło .....nawet przebieg Takze przestrzegam kupno B8 wczesniej nie sprawdzająć go w ASO ON LINE !!!!!
alvaro Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Czyli co ? Miał kradzione sterowniki ? I co mu zrobili ?
wrclaguna Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Czyli co ? Miał kradzione sterowniki ? I co mu zrobili ? Autko poszło ON LINE ale nie chciał przypisaywac nowych sterowników do VIN auta bo sie bał . Pózniej musiałem mu wszystko ręcznie kodować , jezeli chodzi o przebieg to autko (2008r.) miało 186 tys. juz w 2010 roku .
KOval81 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 A auto krajowe, że tak spytam, czy ściągnięte przez handlarza? Rozumiem, że go sam nie ściągał i raczej historii nie sprawdzał?
NYNA Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 A jednak dużo jest jeszcze ludzi którzy nie sprawdzają auta przed kupnem szczególnie kupując od handlarzy. Jak by była krajowa to przed każdym serwisem by licznik skorygowali i przebieg by był ori potwierdzony przez ASO:wink:
KOval81 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 W sumie też racja - dzisiaj to cuda z autami się robi przy prawach chroniących oszustów i naciągaczy:facepalm:
wrclaguna Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autko od tamtego roku jest w kraju ale juz drugi włsciciel jest Jak sciagałem tylną lampę to od drugiej strony był inny kolor i niezbyt to dobrze było zrobione
KOval81 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Nic dodać, nic ująć.....TERAZ POLSKA:naughty:
wrclaguna Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Dodatkowo zmieniana była tapicerka w aucie podejrzewam ,ze cos tam w nim sie jeszcze fajczyło . Ale to nie moja sprawa i nie chciałem załamywac gościa .
majkel20 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 tak to jest jak się dalej w okazje wierzy....
KOval81 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 To rzeczywiście nic już nie mów - dowie się od dociekliwego kolejnego potencjalnego nabywcy:facepalm:
Woofer Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Podoba mi się ten test zegarów GAUGE TEST / NEEDLE SWEEP Nie ma problemu z kodowaniem jak jesteś z Rzeszowa to 3 min . ci zrobię . Super... Tak, jestem z Rzeszowa, chętnie skorzystam z propozycji... ---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 17:41 ---------- WRC, to kiedy się możemy spotkać?? :D:D
Rekomendowane odpowiedzi