Cuber Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Pytałeś o ledy do sedana Twojego kolegi ( ten bez DPF-a ) + o ksenon z LED-em do przodu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość mmcv Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Pytałeś o ledy do sedana Twojego kolegi ( ten bez DPF-a ) + o ksenon z LED-em do przodu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: tak ? , moze tak wyszlo z kontextu mniejsza o to , jesli sa roznice cen to OK . p.s. kolega bez DPF-u chyba bedzei pierwszym przypadkiem na forum takiej operacji w CAG b8 , cos w jego watku malo rzeczowych odpowiedzi :gwizdanie: .
wrclaguna Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Opublikowano 1 Lipca 2011 Grzesiek http://motoallegro.pl/audi-a4-08r-avant-diody-tyl-i1663548409.html drogo, można kupić nówki za 800 zł Ja kupowałem tutaj => http://motoallegro.pl/kpl-lamp-audi-a4-avant-b8-8k-led-nowe-oryginalne-i1677971513.html Kolega co je sprzedaje jest u Nas na forum zalogowany ps. WRC jak będziesz chcial instalacje do ledów na tyl to daj znać Widzialem ta aukcje i cena bardzo OK z biegiem czasu tez musze zalozyc ledy z tylu
alvaro Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Cuber ps. WRC jak będziesz chcial instalacje do ledów na tyl to daj znać wink4 mowa o wiązce czy montażu ? jak o wiązce to jakie koszta i czy trzeba lecieć do ASO ??
antonio Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Cuber a jakie koszta tej instalacjiCuber nie pij więcej bo się powtarzasz
Cuber Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Cuber a jakie koszta tej instalacjiCuber ps. WRC jak będziesz chcial instalacje do ledów na tyl to daj znać wink4 mowa o wiązce czy montażu ? jak o wiązce to jakie koszta i czy trzeba lecieć do ASO ?? cała isntalacja to około 350-400 zł z montażem nie trzeba biegać po ASO Kumpel w Krakowie ogarnął ten temat , fakt miał mała wtope bo źle zabezpieczył jeden układ i mrygała mi lampa ale poprawił ten błąd i śmiga jak trzeba
Rosemeyer Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Jutro dalej temat podswietlenia W tunelu srodkowym w miejscu na kubki bedzie o tak swiecilo :gwizdanie: Grzesiek uzyles jakiś fabrycznych diod czy "sklepowych"? Ja musze u siebie zrobic podswietlenie w podlokietniku - w B7 miałem a w Q7 ni ma - co za wiocha
wojoo Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Ja w b8 ani nie mam w podłokietniku ani w miejscu na kubki :gwizdanie:
wrclaguna Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Opublikowano 1 Lipca 2011 Ja w b8 ani nie mam w podłokietniku ani w miejscu na kubki :gwizdanie: No to masz golasa jak ja Jutro dalej temat podswietlenia W tunelu srodkowym w miejscu na kubki bedzie o tak swiecilo :gwizdanie: Grzesiek uzyles jakiś fabrycznych diod czy "sklepowych"? Ja musze u siebie zrobic podswietlenie w podlokietniku - w B7 miałem a w Q7 ni ma - co za wiocha Diody sklepowe 3 mm ale to nie jest jeszcze to ( patrz fotki ) bedzie mala poprawka . Moze nie bylo jeszcze takie ciemno na zewnatrz i moim starym aparatem efektu nie zlapie . W poniedzialek zajme sie podswietleniem podlokietnika
variocustoms Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 ładnie wyszło, dziwne, że nie jest w standardzie i trzeba rezać, w B7 w pakiecie komfort miałem podświetlane
KmK Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 ja w mojej dziwnie wyposażonej wersji /spryskiwacze reflketorów mam ksenonów brak :disgust:/ mam i nawiewy i podłokietnik podśwtelnane, ale patrząc na to co Audi wyrabia z b8 to już mnie nic chyba nie zdziwi nie jestem przekonany tylko do podświetlenia tych uchwytów, jak tam nic nie ma to nie wali po oczach w nocy ?
wrclaguna Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Opublikowano 1 Lipca 2011 Nic nie wali po oczach Diod z gory prawie nie widac . Nic nie poradze ze w B8 nie ma wszystkiego sa golasy i fury porzadnie wypasione .
PABLO Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 nie jestem przekonany tylko do podświetlenia tych uchwytów, jak tam nic nie ma to nie wali po oczach w nocy ? Szkoda że nie mruga bo było by Energy 2000 :decayed:
wrclaguna Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Opublikowano 1 Lipca 2011 Ale jest wersja B8 z tym podświetleniem? Niestety nie ma .... ale teraz jest
KmK Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Nic nie wali po oczach Diod z gory prawie nie widac . Nic nie poradze ze w B8 nie ma wszystkiego sa golasy i fury porzadnie wypasione . a podobno mamy auta z klasy średniej premium
Cuber Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 WRC , tak jakos srednio wygląda to podświetlenie tych "kubków" troszke mi to zalatuje.....
variocustoms Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 mogę się mylić ale w A5 którym kiedyś śmigałem było podobne podświetlenie
Cuber Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 mogę się mylić ale w A5 którym kiedyś śmigałem było podobne podświetlenie w serii ?
Rekomendowane odpowiedzi