MarianekZg Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Moje garage http://s19.postimage.org/c02fuijdv/IMG_7946.jpg Osobiście uważam, że brak podgrzewanego logo audi na podjeździe to spore niedopatrzenie albo chociaż oledowany wokoło ringów co by w nocy był efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 http://foto.favore.pl/2011/4/16/23/310324_1302990244145_o.jpg ewentualnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Te gniazdka na dole to jest bezpieczne? Sent from my iPad using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luck109 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 @Timac - tak, pod warunkiem, że są one z określonym IP, np IP 55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Te gniazdka na dole to jest bezpieczne?Sent from my iPad using Tapatalk Właśnie miałem pytać po co one są na zew. wyciągnięte ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 @Timac - tak, pod warunkiem, że są one z określonym IP, np IP 55 Moze mają IP nawet 56 , spytam mojego elektryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luck109 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Na obudowie powinno być napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Na obudowie powinno być napisane Az sprawdze z ciekawości czy na obudowie jest to oznaczenie na pewno są hermetyczne itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 też mam takie przy domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel20 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 W przyszlym roku tez ruszam z budową takiego garażu, gratuluję jaki masz rozmiar samego garażu gdzie auta stoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 W przyszlym roku tez ruszam z budową takiego garażu, gratuluję jaki masz rozmiar samego garażu gdzie auta stoją 8 m na 7,5 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Piekny garaz:wink: Jak widze Twoje B8 to mam na ten model coraz wieksza chrapkeeeee:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Ok Panowie przyszły tydzień wizyta u Witka CHIPTUNING R-Performance Chce pare spraw załatwić jeszcze i wstąpić do NAVISERWIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 ja u Witka jestem w piątek trzema autami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Myśle ze program będzie lepszy niz ten co mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 też mi się tak wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Trochę bedzie pracy Witek miał bo musimy wrocic do ustwień fabrycznych i praktycznie robic wszystko od nowa . Przeglad wszystkich filtrów był na jesień więc autko przygotowane Jestem dobrej myśli miejmy nadzieje ,ze nie bedzie qpy jak to było z VTECH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 GRZESIU na ile liczysz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 GRZESIU na ile liczysz?? Jak tam se moge liczyć Wszystko zalezy od satnu motorowni Dla przypomnienia mam turbawke CAHA 170 KM oraz intercooler od CAPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi