Hohe Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Po BUKOWNIE na aucie jest kilka kg soli http://s19.postimg.org/xf9t40aw3/BT_006.jpg Strasznie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 A kiedy się doczeka świecących klamek z A6 AUDI A6 A7 A8 4H0 4G0 NOWA KLAMKA KLAMKI KOMPLET (3079337213) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Myślałeś o tym ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 A kiedy się doczeka świecących klamek z A6 AUDI A6 A7 A8 4H0 4G0 NOWA KLAMKA KLAMKI KOMPLET (3079337213) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Myślałeś o tym ?? Rok temu gdzieś załozyłem na przód Numery lampek (diód) : 4H0947134 A 4H0947133 A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 He he, no tak. Tego się można było spodziewać że już to jest zamontowane . Gdzieś to widziałem w srebrnym A6 i tak wyglądało jak gdyby doświetlona była cała wnęka pod klamką, na srebrnym kolorze wyglądało to bardzo jasno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 ...że też się nie poznaliśmy w Buko, shame on me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefek Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 A kiedy się doczeka świecących klamek z A6 AUDI A6 A7 A8 4H0 4G0 NOWA KLAMKA KLAMKI KOMPLET (3079337213) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Myślałeś o tym ?? Rok temu gdzieś załozyłem na przód Numery lampek (diód) : 4H0947134 A 4H0947133 A http://s19.postimg.org/ea389owir/dioda_02.jpg http://s19.postimg.org/pxxa48lnn/DIODYLEDOWE.jpg A jak wygląda montaż tych lampek-po prostu plug&play czy coś więcej rezac trzeba? Do normalnej klamki to podejdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 A kiedy się doczeka świecących klamek z A6 AUDI A6 A7 A8 4H0 4G0 NOWA KLAMKA KLAMKI KOMPLET (3079337213) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Myślałeś o tym ?? Rok temu gdzieś załozyłem na przód Numery lampek (diód) : 4H0947134 A 4H0947133 A http://s19.postimg.org/ea389owir/dioda_02.jpg http://s19.postimg.org/pxxa48lnn/DIODYLEDOWE.jpg A jak wygląda montaż tych lampek-po prostu plug&play czy coś więcej rezac trzeba? Do normalnej klamki to podejdzie ? Trzeba otwory wyrezać oraz podpiac wszystko do sterownika drzwi Miałem przygotowane kilka DIYów ale kompa mi ukradli ...że też się nie poznaliśmy w Buko, shame on me Szkoda ,ze byłem tylko chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua2 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Miałem przygotowane kilka DIYów ale kompa mi ukradli Ja pier*ole:facepalm: co ja teraz będę robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Jak sie dowiedzialem, ze dojechales, to nie bylo Ciebie juz na imprezcie... a rano jak bylem juz w stanie podniesc sie z wyra, to okazalo sie, ze pojechales do domu. Next time! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Jak sie dowiedzialem, ze dojechales, to nie bylo Ciebie juz na imprezcie... a rano jak bylem juz w stanie podniesc sie z wyra, to okazalo sie, ze pojechales do domu. Next time! Tak rano pojechałem Myslę ze BT w lecie wypali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Fajna sprawa z tymi lampkami Grzesiu, jeszcze raz dzięki za pomoc z roletą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Grześ, jaki masz moduł komfortu? Który jest najnowszy i wypasoiny iPad Tapatalk HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Wrc pokaż furke na zimowych felgach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Wrc pokaż furke na zimowych felgach Grześ, jaki masz moduł komfortu?Który jest najnowszy i wypasoiny iPad Tapatalk HD AQ ,BQ ,CQ dla pewności trzeba sprawdzic jeszcze częstotliwość bo są dwa rodzaje w B8 na EU . Dzis miałem B8 w sedanie z B&O ale bez seryjnego subwoofera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Najładniejszy wzór ori 18 ,chyba jakiś dystans zapodałes ta felga ma et 47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Dzis miałem B8 w sedanie z B&O ale bez seryjnego subwoofera To była taka opcja Banga bez woofera ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Dzis miałem B8 w sedanie z B&O ale bez seryjnego subwoofera To była taka opcja Banga bez woofera ?? Tearaz mnie juz nic nie zaskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rslj Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Dzis miałem B8 w sedanie z B&O ale bez seryjnego subwoofera To była taka opcja Banga bez woofera ?? Tearaz mnie juz nic nie zaskoczy Pewnie B&O był dokładany i ktos nie zmineił półki, albo z B&O były tylko blendy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Dzis miałem B8 w sedanie z B&O ale bez seryjnego subwoofera To była taka opcja Banga bez woofera ?? Tearaz mnie juz nic nie zaskoczy Pewnie B&O był dokładany i ktos nie zmineił półki, albo z B&O były tylko blendy;) No własnie az musiałem sprawdzić A dziś podpinałem sie do A4 ALLROAD i o dziwo zegary nie były kolorowe tylko z białym wyswietlaczem . Czyli wynika ze juz chyba odpuścili czerwone liczniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 A kiedy się doczeka świecących klamek z A6 AUDI A6 A7 A8 4H0 4G0 NOWA KLAMKA KLAMKI KOMPLET (3079337213) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Myślałeś o tym ?? Rok temu gdzieś załozyłem na przód Numery lampek (diód) : 4H0947134 A 4H0947133 A http://s19.postimg.org/ea389owir/dioda_02.jpg http://s19.postimg.org/pxxa48lnn/DIODYLEDOWE.jpg Grzegorz jaki jest koszt tej zabawy?? pasuja te ledy do każdej B8 czy trzeba mieć jakiś specjalny moduł komfortu. Klamki trzeba wymieniać czy wystarczy przewiercic dziury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi