wrclaguna Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Troche zabawy jest z wierceniem pozniej tylko masa i kabelek do sterownika drzwi . Sterownik Musi byc w wersji "HIGH" czyli jak ktos ma np. składane lusterka oraz lampki podswietleniowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rslj Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Grzesiek, Czarny grill ma jakiś numer?, czy trzeba go sobie samemu zrobić PlastiDipem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Troche zabawy jest z wierceniem pozniej tylko masa i kabelek do sterownika drzwi .Sterownik Musi byc w wersji "HIGH" czyli jak ktos ma np. składane lusterka oraz lampki podswietleniowe . Czyli to nie dla mnie bo nie mam składanych lusterek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefek Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Troche zabawy jest z wierceniem pozniej tylko masa i kabelek do sterownika drzwi .Sterownik Musi byc w wersji "HIGH" czyli jak ktos ma np. składane lusterka oraz lampki podswietleniowe . Czyli to nie dla mnie bo nie mam składanych lusterek Niekoniecznie... Ja nie miałem w standardzie nawet podgrzewania luster a fizycznie sterownik siedział z literka B(full). Po montażu i kodowaniu lusterka pięknie się składają i tez już myślę o tych ledach w klamkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 High - czyli który numer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefek Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 high - czyli który numer? 8k0 959 793 b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Tak z literką 8K0 959 793 B , H ..........792 B, H te znam . W A5 sa niektóre z innymi oznaczeniami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Grzesiek trzeba cos przerabiac aby zalozyc rnse led ? mysle o kablach itp ponoc 192ki maja can a te nowe maja jakies inne polaczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Grzesiek trzeba cos przerabiac aby zalozyc rnse led ? mysle o kablach itp ponoc 192ki maja can a te nowe maja jakies inne polaczenie? Nic nie trzeba przerabiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Troche zabawy jest z wierceniem pozniej tylko masa i kabelek do sterownika drzwi .Sterownik Musi byc w wersji "HIGH" czyli jak ktos ma np. składane lusterka oraz lampki podswietleniowe . Czy jeżeli ktoś ma Side Assist to będzie miał ten sterownik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 SIDE ASSIST nie idzie przez sterownik drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grom Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Grzesiek, zrobiłeś u siebie homelinka??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Grześ jak tam u ciebie? Prądu ci nie zabrali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Grzesiek, zrobiłeś u siebie homelinka??? Tak Grześ jak tam u ciebie? Prądu ci nie zabrali? Dobrze ze mam solary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grom Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Grzesiek, zrobiłeś u siebie homelinka??? Tak Grześ jak tam u ciebie? Prądu ci nie zabrali? Dobrze ze mam solary Powiesz co tam trzeba do tego homelinka, oprócz sterownika i słonecznika z przyciskami, jakąs antene?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Grześ i znowu będzie rezanie od początku http://a4-klub.pl/blogs/u72725-e431/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milart Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 No dużo pracy przed Grzesiem:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 HomeLinka robiłem juz w 2011 roku znalazłem kilka fotek z rezanka . Co do kabli to idzie ich ...........jak sobie przypomne to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 A działa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi