wrclaguna Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Opublikowano 29 Marca 2013 Troche zabawy jest z wierceniem pozniej tylko masa i kabelek do sterownika drzwi . Sterownik Musi byc w wersji "HIGH" czyli jak ktos ma np. składane lusterka oraz lampki podswietleniowe .
rslj Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Grzesiek, Czarny grill ma jakiś numer?, czy trzeba go sobie samemu zrobić PlastiDipem?
Pawlo 2004 Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Troche zabawy jest z wierceniem pozniej tylko masa i kabelek do sterownika drzwi .Sterownik Musi byc w wersji "HIGH" czyli jak ktos ma np. składane lusterka oraz lampki podswietleniowe . Czyli to nie dla mnie bo nie mam składanych lusterek
stefek Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Troche zabawy jest z wierceniem pozniej tylko masa i kabelek do sterownika drzwi .Sterownik Musi byc w wersji "HIGH" czyli jak ktos ma np. składane lusterka oraz lampki podswietleniowe . Czyli to nie dla mnie bo nie mam składanych lusterek Niekoniecznie... Ja nie miałem w standardzie nawet podgrzewania luster a fizycznie sterownik siedział z literka B(full). Po montażu i kodowaniu lusterka pięknie się składają i tez już myślę o tych ledach w klamkach
wrclaguna Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Opublikowano 30 Marca 2013 Tak z literką 8K0 959 793 B , H ..........792 B, H te znam . W A5 sa niektóre z innymi oznaczeniami .
Brysio Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Grzesiek trzeba cos przerabiac aby zalozyc rnse led ? mysle o kablach itp ponoc 192ki maja can a te nowe maja jakies inne polaczenie?
wrclaguna Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Grzesiek trzeba cos przerabiac aby zalozyc rnse led ? mysle o kablach itp ponoc 192ki maja can a te nowe maja jakies inne polaczenie? Nic nie trzeba przerabiać
Gibons Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Troche zabawy jest z wierceniem pozniej tylko masa i kabelek do sterownika drzwi .Sterownik Musi byc w wersji "HIGH" czyli jak ktos ma np. składane lusterka oraz lampki podswietleniowe . Czy jeżeli ktoś ma Side Assist to będzie miał ten sterownik ?
wrclaguna Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 SIDE ASSIST nie idzie przez sterownik drzwi
grom Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Grzesiek, zrobiłeś u siebie homelinka???
dziadek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Grześ jak tam u ciebie? Prądu ci nie zabrali?
wrclaguna Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Grzesiek, zrobiłeś u siebie homelinka??? Tak Grześ jak tam u ciebie? Prądu ci nie zabrali? Dobrze ze mam solary
grom Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Grzesiek, zrobiłeś u siebie homelinka??? Tak Grześ jak tam u ciebie? Prądu ci nie zabrali? Dobrze ze mam solary Powiesz co tam trzeba do tego homelinka, oprócz sterownika i słonecznika z przyciskami, jakąs antene??
darecy Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Grześ i znowu będzie rezanie od początku http://a4-klub.pl/blogs/u72725-e431/
wrclaguna Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 HomeLinka robiłem juz w 2011 roku znalazłem kilka fotek z rezanka . Co do kabli to idzie ich ...........jak sobie przypomne to
Rekomendowane odpowiedzi