shakal Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Przeczytanie Twojego całego wątku rozłożyłem sobie na 2 dni ale muszę przyznać ciekawe rzeczy się tu dzieją Furka a modzenia końca nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Fis w bieli, klimatronik na biało i podświetlenie klamek - chyba też Jarku, podświetlenie klamek dalej zostało czerwone, niestety:kwasny:moje klameczki z RS4 są z polifta i podświetlenie czerwone:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar-m1 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Troche zabawy jest z wierceniem pozniej tylko masa i kabelek do sterownika drzwi .Sterownik Musi byc w wersji "HIGH" czyli jak ktos ma np. składane lusterka oraz lampki podswietleniowe . Do którego pinu podpinałeś podświetlenie klamek? W A7 jest podpięte do 6- pinowej wtyki - pin 5, niestety u mnie brak tego pinu w sterowniku ( 8K0 959 793 B ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Wpinamy sie do wtyki 16 PIN - owej PIN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar-m1 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Wpinamy sie do wtyki 16 PIN - owej PIN 1 http://img189.imageshack.us/img189/108/schematdiodwlusterku.png Czyli do lusterka, a co z tyłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Pierwsze zaloż do przodu a tył to PIN 3 . Zakodowac trzeba pod swiatło chyba Ambiente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar-m1 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Pierwsze zaloż do przodu a tył to PIN 3 .Zakodowac trzeba pod swiatło chyba Ambiente Przód już dawno założony i podpięty pod lusterko. Dzisiaj podepnę tył tak jak piszesz. Klamki założyłem od A7 z chromem i ori lampkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Pierwsze zaloż do przodu a tył to PIN 3 .Zakodowac trzeba pod swiatło chyba Ambiente Przód już dawno założony i podpięty pod lusterko. Dzisiaj podepnę tył tak jak piszesz. Klamki założyłem od A7 z chromem i ori lampkami. Wrzuć jakieś foto tych klameczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Pierwsze zaloż do przodu a tył to PIN 3 .Zakodowac trzeba pod swiatło chyba Ambiente Przód już dawno założony i podpięty pod lusterko. Dzisiaj podepnę tył tak jak piszesz. Klamki założyłem od A7 z chromem i ori lampkami. Wrzuć jakieś foto tych klameczek. Dołączam sie do prośby kolegi:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 alv ty lubisz takie newsy Wczoraj miałem A4 B8 z MMI 2G SOUND SYSTEM bez fabrycznego suba Dziwne te konfiguracje wyposażenia... Po to ktoś bierze lepsze audio żeby jakiś woofer coś tam pukał a tu taki c**j z pukania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Hello Taka mała przymiarka 3G vs 2G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saint4 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 I jeszcze sie zastanawiasz? Powiem tak... napewno sie do ciebie zglosze na modzenie i dokladnie oblukam twoja fure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 I jeszcze sie zastanawiasz? ... Grześ się nigdy nie zastanawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Grzesiu Ty wariacie chyba nigdy nie skończysz modzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Taki panel jest tylko i wyłacznie w RS5 Niestety troszke on kosztuje AUDI A5 S5 RS5 panel sterownik mmi przycisk 8T0 (3160830501) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. panel sterowania MMI 3G AUDI A5 S5 RS5 8T0919609K (3125519562) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. AUDI RS5 navi mmi nawigacja panel przyciski 3G A5 (3150035919) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Udało mi sie przelozyć to do mojego MMI 2G :dancing:tylko nie mowcie ,ze mam MMI 3G robić u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Jak Cie znam to juz masz polowe gratow o zapewne pod B&O jestes tez przygotowany:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Grzesiu z tego co wiem ma już jakieś lepsze głośniki wrzucone i wygłuszone drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saint4 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 tylko nie mowcie ,ze mam MMI 3G robić u siebie Grzechu.... znamy cie.....to tylko kwestia czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Tak się zastanawiam nad MMI 3G tylko nie wiem po co mi bedzie potrzebna W sumie NAVI uzywam raz w roku jak jade do Bukowiny ......(a trase znam na pamięc ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Tak się zastanawiam nad MMI 3G tylko nie wiem po co mi bedzie potrzebna W sumie NAVI uzywam raz w roku jak jade do Bukowiny ......(a trase znam na pamięc ) Grzesiu dla zasady i potomnych:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi