wrclaguna Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Opublikowano 23 Marca 2014 Z najblizszych planow to dokonczenie instalacji webasta oraz servotronic
Hohe Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Szkoda, że nie masz sedana, mógłbyś sobie wyrezać avanta.
marek241 Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Przy webasto troche roboty jest wszystko podłączyć pod nadmuch zakodować oddzielna instalacja paliwowa ---------- Post dopisany at 16:31 ---------- Poprzedni post napisany at 16:26 ---------- Ja proponuje jeszcze 2 mody piloted parkering i szyby fotochromowe ))
marek241 Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Moj znajomy mi mówił ze widział takie szyby w samochodzie w USA a czy w Polsce cos takiego robią to niewiem to kosztowna inwestycja. ---------- Post dopisany at 17:12 ---------- Poprzedni post napisany at 17:05 ---------- Tu znalazłem cos na ten temat PIECOWE PRZYCIEMNIANIE SZYB SAMOCHODOWYCH JEDYNY W POLSCE ATEST ISiC
mar-m1 Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Jeszcze nie bo rozwazam opcje z polifta Tu niema co rozważać, polift daje więcej możliwości i jest spora różnica w działaniu w stosunku do servotronika:naughty:
Hohe Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Jeszcze nie bo rozwazam opcje z polifta Tu niema co rozważać, polift daje więcej możliwości i jest spora różnica w działaniu w stosunku do servotronika:naughty: Ty u siebie zakładałeś Marcin? Powiedz co i jak, czy nie było żadnych zonków po drodze?
mar-m1 Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Jeszcze nie bo rozwazam opcje z polifta Tu niema co rozważać, polift daje więcej możliwości i jest spora różnica w działaniu w stosunku do servotronika:naughty: Ty u siebie zakładałeś Marcin? Powiedz co i jak, czy nie było żadnych zonków po drodze? Mam założone, niema żadnych zonków - sprawdź czy Ci GATEWEY przyjmie 44 kanał, dalej to już z górki. Mi zeszło przy tym jeden dzień. Trzeba wymienić sanki, osłonę skrzyni i pasek na krótszy, pozatym zdemontować całą hydraulikę ( pompę, węże i zbiornik ), wrażenia po wymianie nie ocenione:wink:
dziadek Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Jeszcze nie bo rozwazam opcje z polifta Tu niema co rozważać, polift daje więcej możliwości i jest spora różnica w działaniu w stosunku do servotronika:naughty: Tak tylko że polift ma wspomaganie elektryczne - mi już będą wymieniać całą przekłądnie co w/g mnie nic nie da bo problem jest ze sterowaniem a nie z przekłądnią jak ktoś chce to o tym wątek na a5-klub.pl Dziwne odczucia na kierownicy po aktualizacji
Kamyk Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 dziadek jestes userem na tym drugim forum ?
dziadek Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 dziadekjestes userem na tym drugim forum ? tak a co?
wrclaguna Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Opublikowano 25 Marca 2014 Cos mi sie odechciewa tego MODA z polifta
dziadek Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Cos mi sie odechciewa tego MODA z polifta
wrclaguna Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Opublikowano 25 Marca 2014 Nawet jak zaloze to ASO bedzie miało klina co za ulep przyjechał na aktualizacje Tak poza tym : zbieznosc zrobiona , fele z oponami wywarzone i wrzucone na auto
srb38vx Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Ty to mosz chłopie zdrowie ale podziwiam ciebie za spokój przy rezaniu ale zauważyłem u ciebie w garażu na parapecie 4 opakowania relanium i tu jest chyba przyczyna twojego spokoju
Hohe Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Ty to mosz chłopie zdrowie ale podziwiam ciebie za spokój przy rezaniu ale zauważyłem u ciebie w garażu na parapecie 4 opakowania relanium i tu jest chyba przyczyna twojego spokoju To nie relanium, to koka.
Kamyk Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 dziadekjestes userem na tym drugim forum ? tak a co? i jak, mozna porownac ? ktore "lepsiejsze" ?
dziadek Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 dziadekjestes userem na tym drugim forum ? tak a co? i jak, mozna porownac ? ktore "lepsiejsze" ? troche OT robimy u moda ale jak coś to sam wyrzuci : ...wiesz tamto małe forum jest i nie ma tylu zapaleńców co tu ale fajnie jest wymienić informacje - między innymi wiem że sprawa maglownicy to ogólnie problem wszystkich audi co mają wspomaganie elektryczne Nawet turbo kamera się interesowała tematem ale coś ostatnio odpuścili chyba
Rekomendowane odpowiedzi