griga-st Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 No panie, kominy jak na Batorym Masz jeszcze filtr cząstek stałych? Jeżeli tak, to pomalował bym środek na czarno. Dodało by to głębi i...Mnie gryzie trochę ta siatka(otworki) w środku, ale to muszę obadać "na żywo":wink: Jak się nazywa(kod) oryginalnie kolor tego dyfuzora w lifcie? Wydaje się ciemniejszy jak w przedlifcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Kiedy tylko łukam na dzial B8 to OOOO Grzesia jest przeważnie na pierwszym miejscu:wink: Chyba nie ma kawałka autka ktory nie ruszales aby cos ulepszyć autko mega kozak:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 No panie, kominy jak na Batorym Masz jeszcze filtr cząstek stałych? Jeżeli tak, to pomalował bym środek na czarno. Dodało by to głębi i...Mnie gryzie trochę ta siatka(otworki) w środku, ale to muszę obadać "na żywo":wink: Jak się nazywa(kod) oryginalnie kolor tego dyfuzora w lifcie? Wydaje się ciemniejszy jak w przedlifcie. U mnie DPFa nie ma od 3 lat z biegiem czasu srodek ładnie sie zaczerni Dyfuzor ma ten sam kolor w przed/polift czyli szary platinium Mega dobrze to wygląda a co się dzieje z przodem ? jakiś progres ? Przod juz cały mam , dzis zaczne składac przedni zderzak . Finalnie musze odstawić auto do kumpla i zrobic przekładke gratów . ---------- Post dopisany 22-07-2014 at 13:03 ---------- Poprzedni post napisany 21-07-2014 at 09:14 ---------- Wszystko przygotowane do przekładki, przyszły tydzien zaczynamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Lecisz z koxem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 to chyba tak zrobie sciagne po prostu ten od 3.0 i przyspawam same kocowki z tymi nie wiem jak to sie fachowo nazywa takimi jak by pudełkami nie wiem jak to powiedziec fachowo Te pudełka, to tak zwane tłumiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Ładnie będzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiaeeleek Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 z tymi końcówkami to audi poszło w styl bmw x6.. mi się osobiście podoba. ps. super autko i widać dużo pracy i serca włożyłeś w nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 lodzio miodzio ten plaster miodu - to od S line? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 lodzio miodzio ten plaster miodu - to od S line? Tak , miodzio to S LINE Dzis rano byłem na badaniach technicznych zawiecha u mnie przy -40 mm , koło 19" wyglada tak : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaSSowski Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 piękna bestia ! P.S Jak będziesz kiedyś sprzedawał to będę chętny. xD zostanie na Podkarpaciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 grzesiu jak sprawy ? dwa dni bez wpisu w watek, to jakies marnotrawstwo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Przyszły tydzień startujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez.pl Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 czytam i cóż mój ideał.... właśnie taka mi się marzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 czytam i cóż mój ideał.... właśnie taka mi się marzy... To rób. Do większości modów Grzegorz porobił tutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 nei ma co marzyć wystarczy naprawdę CHCIEĆ i zacząć składać elementy korzystać z wiedzy forum - no i pytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Końcówki wydechu troszke sie przybrudziły i jakos to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Na FB było szybciej... mega kosa z tymi koncówkami[emoji7] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Z przyczernionymi jest super, wcześniej miałem wątpliwości. Btw, co masz napisane na tej tablicy/szyldzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Btw, co masz napisane na tej tablicy/szyldzie? tablica u sasiada podbicia dachowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi