edraven Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 ehhhh jest kot Graty moda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Widze prace na ukończeniu Kozacka furka teraz bedzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Mordka cieszy webasto ma CP , po testach wszystko chodzi .Zakodowane w silniku 01 , 5F ,Gateway 19 , kilatronic 08 , jeszcze tylko koła i w droge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Pięknie. A jaki, pi razy drzwi, jest koszt dorezania webasto? Kusi mnie to. Ładnie z tym czarnym grilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Koszt webasta zalezy za ile kupimy graty mnie na razie około 1100-1200 PLN kosztowałoFotki sie porobi jak auto : wymyje , wypoleruje ,wypachne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 To nie tak strasznie. A na fotki już się doczekać nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Mam nadzieję że będzie spis wszystkich potrzebnych częśći Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Slicznie Grzesiek, co to znaczy ze webasto ma CP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 CP - COMPONENT PROTECTION OCHRONA KOMPONENTU AUDI ==-=> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/279791-aktywna-ochrona-podzespolu/#entry4048592 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Jednak czlowiek cale zycie sie uczy dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Mam nadzieję że będzie spis wszystkich potrzebnych częśći O tak :) pasowałoby coś wyskrobać Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Czesci do przodu czy webasto ? Webasto zakodowane i skasowane wszystkie błedy , nie mogłem skasowac tego błedu : Address 18: Aux. Heat Labels: NoneControl Module Part Number: 8K0 265 105 A HW: 8K0 265 105 A Component and/or Version: Standheizung H07 0040 Software Coding: 5D0000 Work Shop Code: WSC 06325 000 00000 VCID: 275D1D175618CF26F59-80723 Faults Found: 02251 - Heater Unit Locked <----------- bład !!! 000 - - 02095 - Component Protection Active 02095 - Component Protection Active 008 - Implausible Signal - Intermittentale jest PROCEDURA odblokowania ===> http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/02251Ogrzewanie postojowe 18 ----> adaptacja 10 ---> kanal 42 zmiana z 0 na 1 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Magik !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Magik !!!! ....eeee tam google 3 minuty i wszystko wiadomo . Jeszcze jeden mały szczegół przy zmianie ACC mocowania myslałem ze bez kalibracji nie obejdzie się . Przeniosłem tylko cały RADAR a ten dzis po skasowaniu błedów zatrybił Posprawdzałem w blokach i wszytko jest w normie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Magik !!!! ....eeee tam google 3 minuty i wszystko wiadomo . Jeszcze jeden mały szczegół przy zmianie ACC mocowania myslałem ze bez kalibracji nie obejdzie się . Przeniosłem tylko cały RADAR a ten dzis po skasowaniu błedów zatrybił Posprawdzałem w blokach i wszytko jest w normie . To fart. Ja mojego też zamontowałem z taką gracją A o co chodzi z tym mocowaniem? W polifcie radar jest w innym miejscu? Czy wymieniałeś to wzmocnienie, do którego się montuje uchwyt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 w polifcie RADAR jest ciut wyzej ( 2-3 cm) , nawet po kratkach zderzaka widać jak jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Grześ oczywiście przód wlot powietrza ,uchwyty ,wkręty ,belka razem z kominami ?? itd. Aaaa ładne foty zapodaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Jak człowiek przewali taki temat to juz jest o te pare rzeczy mądrzejszy Postaram sie zrobic spis czesci choc jest kilka wariantów . Foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Piknie! Zazdraszczam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinOslo Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Super !! A najbardziej zazdroszcze webasta Co do radaru ,(oby tak sie nie stalo) to moze sie rozkalibrowac dopiero po jakims czasie ,nawet jesli bylby lekko przestawiony to chyba dopiero po kilkunastu km z wlaczonym ACC wyskoczy blad. A tak wogole ,to lift przodu i zmiana mocowania radaru jest rozwiazaniem dla mnie zeby sie zmiescil kolo mojego IC ,te 2-3cm w gore akurat by wystarczyly zeby sie zmiescil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi