edraven Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Ale komin czarny do tego piję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jesli koncowki sa spawane na rury wydechowe to trzeba by zaizolowac chyba ze jezdzisz tylko w krotkie trasy to nie bo niestety w dalszej trasie koncowka moze miec powyzej 200stopni i wtedy nastepuje termiczne odksztalcenie plastikow Jesli koncowki sa mocowane do zderzaka nie ma potrzeby izolacji bo spaliny nahrzewaja wnetrze koncowek ale nie w takim stopniu by plastik zdeformowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jesli koncowki sa spawane na rury wydechowe to trzeba by zaizolowac chyba ze jezdzisz tylko w krotkie trasy to nie bo niestety w dalszej trasie koncowka moze miec powyzej 200stopni i wtedy nastepuje termiczne odksztalcenie plastikow Jesli koncowki sa mocowane do zderzaka nie ma potrzeby izolacji bo spaliny nahrzewaja wnetrze koncowek ale nie w takim stopniu by plastik zdeformowac W tym przypadku koncówki maja jeszcze troche do zderzaka wiec nie bedzie problemu. Po drugie grzesiu nie ma dpf a wiec spaliny tez sa na codzien zimniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Tu nie chodzi tylko o spaliny uklad wydechowy wydluza sie podczas jazdy do 20mm to jest zaplanowane konstrukcyjnie przez producentow stad 10mm dookola rury zostawionego miejsca aby podczas odksztalcen termicznych wydechu mial miejsce i nie uszkodzil plastikow. Ja tez nie mam dpfa ale po przejechaniu 1000km wydech ma grubo ponad 200st na koncowce bo spaliny go caly czas nagrzewaja i po pewnym czasie juz nie zostaja schlodzone dostatecznie Ponoc aluminiowe nadkola byly zakladane w cezkich silnikach jak 2.7 czy 3.0 tdi by zredukowac wage calkowiya pojazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Grzesiu jesteś mistrzem. Ze zwykłego smutnego b8 wyrezales dwustu konne quattro po lifcie. Je..ba..niu..tki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Grześ teraz zbiera graty na solardach to dopiero będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Tak Grześ będe mial taki sam przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 wpadaj Paweł to zrobimy przód polift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Tak super wygląda ten czarny grill, że zastanawiam się nad przerobieniem swojego. Pytanie tylko, czy przy granatowym aucie, nie będzie to lipnie wyglądało. Jak Wam się wydaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Tak super wygląda ten czarny grill, że zastanawiam się nad przerobieniem swojego. Pytanie tylko, czy przy granatowym aucie, nie będzie to lipnie wyglądało. Jak Wam się wydaje? To zrób w kolorze auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Mówisz poważnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Hoh wszystko zalezy od koloru jaki masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 No napisałem, że granatowy. Deep Blue Sea. Z daleka wygłada na czarny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 To pewnie że wal w kolor ,ja też zrobię tek samo ,czyli czerń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Mówisz poważnie? Mam ten sam kolor na swoim aucie i trzeba naprawdę dobrego słońca żeby było widać granatową perłę a tak to wygląda jak czarny, oklej sobie gril czymś czarnym na próbę (np. taśmą izolacyjną) to zobaczysz jaki efekt wyjdzie. W przeciwnym przypadku pomalujesz i stwierdzisz że wygląda kupiato i co, po rybach wtedy Edytowane 13 Września 2014 przez andynl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Grześ dawaj jakiś spis części jakie potrzeba do tego polifta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Mówisz poważnie? Mam ten sam kolor na swoim aucie i trzeba naprawdę dobrego słońca żeby było widać granatową perłę a tak to wygląda jak czarny, oklej sobie gril czymś czarnym na próbę (np. taśmą izolacyjną) to zobaczysz jaki efekt wyjdzie. W przeciwnym przypadku pomalujesz i stwierdzisz że wygląda kupiato i co, po rybach wtedy Tak zrobię. A Ty Andy malowałeś swój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Nie ja mam w chromie, bo wszystkie inne dodatki mam w chromie więc osobiście uważam że czarny grill będzie pasował jak pięść do nosa , poza tym jestem maniakiem chromu Zrobisz jak zechcesz w końcu to Twój teatrzyk Dobra nie zaśmiecajmy Grzegorzowi wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 szczena opada gratulacje naprawdę rasowej sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 A4 polift w black edition i czarnym kolorze wyglada super, brakuje jakiegos koła poliftowego i bedzie pieknie Szkoda ze mase roboty jest z przerobieniem na xenon dynamiczny, sam chciałem z tym walczyc ale odpusciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi