bigjasiu Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zróbmy referendum, jak wygramy to będzie musiał dorezać tipa i tyle. Heh, zapewne już siedzi na alledrogo i szuka gratów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Moje szanowne cztery litery miały przyjemność siedzieć w aucie i powiem tak: jest czad! Jak po po prawdziwym karbonie! Laguna mógł by wreszcie jakąś sesje środka zrobić bo jest na co popatrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Moje szanowne cztery litery miały przyjemność siedzieć w aucie i powiem tak: jest czad! Jak po po prawdziwym karbonie! Laguna mógł by wreszcie jakąś sesje środka zrobić bo jest na co popatrzeć. Osobiście pojadę mu ją zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Brak czasu ........ale jestem ustawiony na profi foty z kolega Jackiem z Rz https://www.facebook.com/FotografiaKuttaJacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Moje szanowne cztery litery miały przyjemność siedzieć w aucie i powiem tak: jest czad! Jak po po prawdziwym karbonie! Laguna mógł by wreszcie jakąś sesje środka zrobić bo jest na co popatrzeć. Rzeczywiście nic dodać nic ująć (chyba, że istnieje coś, czego jeszcze nie wyrezałeś?). Autko jest first class. BTW Dziękuje bardzo ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniell-gda Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Ideał z a4 b8 Ciekawe ile auto teraz waży po tylu modach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBladex Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) 3:59 ostatnio często bywam w Rzeszowie ale jeszcze nie widziałem na żywo fury...piękna.. chyba moim zdaniem najładniejsze B8 w kraju.. Edytowane 25 Września 2015 przez xBladex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Brak czasu ........ale jestem ustawiony na profi foty z kolega Jackiem z Rz https://www.facebook.com/FotografiaKuttaJacek no chłop ma pojęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Mała zapowiedż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 https://www.youtube.com/watch?v=orUXFLy7KU0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 no nareszcie Grzesiek coś wyśle do kalendarza, jak dostanie fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Całe szczęście że obudził się na koniec roku bo tak by zajął cały kalendarz a tak tylko 3 miesiace zgarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 guuugl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 kuzwa fajne to goool google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 A TAKA fotka bedzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Nie pamietam ............ ale środka daaaawno nie pokazywałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiPis Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Jest moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 A tu jeszcze kilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saylar Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Cudownie się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi