virus Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Wynik teraz powinno się jeździć przyjemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Wynik teraz powinno się jeździć przyjemnie Dzis sie scigam z moim B6 AVB zobaczymy czy da rade B8 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Jeszcze ja przyjadę staniemy na kresce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 WRC bravo szmocy w końcu masz czym jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 :oklaski: przy 400Nm musi fajnie przyśpieszać WRC jak byś tam coś dla mnie widział to daj mi cynk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Za turbinka zostala tylko : Sonda i czujnik temp. a dalej poszla rura do laczenia z plecionka . p.s Nie ma zadnej juz puchy no tak ale kata tez juz nie masz :gwizdanie: Fajny wynik wsumie, jakis wykres posiadasz? Ciekaw jestem przebiegu momentu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 WRC bravo szmocy w końcu masz czym jechać teraz do jedzie :oklaski: przy 400Nm musi fajnie przyśpieszać WRC jak byś tam coś dla mnie widział to daj mi cynk jak cos znajde to dam ci cynk Za turbinka zostala tylko : Sonda i czujnik temp. a dalej poszla rura do laczenia z plecionka . p.s Nie ma zadnej juz puchy no tak ale kata tez juz nie masz :gwizdanie: Fajny wynik wsumie, jakis wykres posiadasz? Ciekaw jestem przebiegu momentu . Nie mam nic ...aha no tak mam przeciez wykres pozniej wkleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Graty programu Grzesiek :oklaski:[br]Dopisany: 08 Październik 2011, 15:45_________________________________________________Gregory - ile czasu czekałeś za grzaną szybą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Graty programu Grzesiek :oklaski:[br]Dopisany: 08 Październik 2011, 15:45_________________________________________________Gregory - ile czasu czekałeś za grzaną szybą? Bartku nie pamietam ale gdzies z 7 dni bedziesz kupowal ? ostatnio gdzies mi taka przemknela w ALLEGRO U mnie byl stroszke klopot bo w serii takiej nie bylo P.S . Moj temat i wykres http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=224856.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 eno mocno daje z dołu wciąga w fotel nieźle.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Adas jak tam wypoczoles trzeba brac sie za rezanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszxxx Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Sliczna masz ta audiczke Coraz czesciej tu zagladam i coraz wieksza mam ochote na b8 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Gratulacje wyniku w odniesieniu do serii napewno jest przepaść, ale nie dlatego, że obecnie to przeciąg, ale dlatego, że przestał to być dramat Natomiast na mój gust, gdyby odnieść to co prezentuje Twój egz. po Twoich modach, to Twoje auto powinno prezentować poziom mocy rs6 po remapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Natomiast na mój gust, gdyby odnieść to co prezentuje Twój egz. po Twoich modach, to Twoje auto powinno prezentować poziom mocy rs6 po remapie bez jaj , ale tak na dobra sprawe rozczarowuje mnie 2.0CR z VW/Audi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Gregory - ile czasu czekałeś za grzaną szybą? Bartku nie pamietam ale gdzies z 7 dni bedziesz kupowal ? ostatnio gdzies mi taka przemknela w ALLEGRO U mnie byl stroszke klopot bo w serii takiej nie bylo No właśnie jest problem - 3-ci tydzień już czekam i nadal brak potwierdzonego terminu dostawy! Pewnie kupiłeś ostatnią, która zalegała na magazynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 ale tak na dobra sprawe rozczarowuje mnie 2.0CR z VW/Audi ... ale co Cię rozczarowuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 ale tak na dobra sprawe rozczarowuje mnie 2.0CR z VW/Audi ... ale co Cię rozczarowuje ? poprostu spodziewalem sie chyba wiecej po tym silniku i tyle (tym bardziej po wymianie turbawy ).Mimo 3 lat roznicy(a wlasciwie nawet i 6 jesli chodzi o sam silnik) w porownianiu do mojego CR wypada podobnie /troszke gorzej - tyle ze ja nie musialem wymieniac turbo No nic ciekaw jestem programu na wersji 170 konnej, nie chce mi sie szukac roznic miedzy tymi dwoma motorami ale obstawiam wlasnie Turbo i ewentulanie wtryskiwacze. (chociaz moze i nie ?? ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WITT33 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 ale tak na dobra sprawe rozczarowuje mnie 2.0CR z VW/Audi ... ale co Cię rozczarowuje ? poprostu spodziewalem sie chyba wiecej po tym silniku i tyle (tym bardziej po wymianie turbawy ).Mimo 3 lat roznicy(a wlasciwie nawet i 6 jesli chodzi o sam silnik) w porownianiu do mojego CR wypada podobnie /troszke gorzej - tyle ze ja nie musialem wymieniac turbo No nic ciekaw jestem programu na wersji 170 konnej, nie chce mi sie szukac roznic miedzy tymi dwoma motorami ale obstawiam wlasnie Turbo i ewentulanie wtryskiwacze. (chociaz moze i nie ?? ). 170 wyciąga na seryjnych gratach ok 195-200, wystarczy poszukać na necie czyli jeszcze gorszy wynik bo to z tego co widać ten sam silnik podciągnięty już w fabryce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Tu chyba nie chodzi o silnik tylko o program, myślę że u kogoś innego było by duzo lepiej. Dla przykładu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=119941.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Widzialem ten ladny wynik i wykres Tez mysle ze to moze i sprawa programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi