Brysio Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Widzialem ten ladny wynik i wykres Tez mysle ze to moze i sprawa programu ja jestem na 99% pewien ze to program jakiegos gotowca Ci wgrali z przed 5 lat i wielki tuning:) jak mowie jak mam jechac do kogos tylko do rogala ew patrox bo koles widac ze tez sprawe ogarnia dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Ciekawi mnie jak by teraz tym autem pojechać do Rogala, ciekawe jak bardzo różnił by się wykres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Ciekawi mnie jak by teraz tym autem pojechać do Rogala, ciekawe jak bardzo różnił by się wykres. wiesz jak to po kims poprawiac kurde szkoda ze grzechu sobie nie kazal zgrac na pendka ori softu mialby wtedy baze do chipa u kogos innego a jak mu nadpisali to d*pa zbita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Myślę że nawet bez tego ogarnął by temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Pany jest temat o Grześka sofcie - tam proszę komentujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 jakiegos gotowca Ci wgrali z przed 5 lat i wielki tuning:) no tak zwlaszcza ze CR jest od 3 lat na rynku z 1.9 zapodali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 jakiegos gotowca Ci wgrali z przed 5 lat i wielki tuning:) no tak zwlaszcza ze CR jest od 3 lat na rynku z 1.9 zapodali kolego cr jest od 2006 roku w testach co bardzij ogarniety tuner ma do softu dostep wiec nie pisz jak sie nie znasz co jak wypuszczaja nowy model auta to co soft wczoraj do niego napisali a dzis juz produkcja? okres konstrukcyjny silnika to jakies 2 lata plus minus do tego testy zgranie softowo hardwarowe synchro z ecu poprawki map dopasowanie do warunkow sezownowych itp itd czyli jak cr wyszedl w 2006r to zaczeli go robic w 2004 albo i wczesniej kolega ma paska 2.0 tdi z 2007 produkcja koniec 2006r i ma juz cr w srodku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 kolega ma paska 2.0 tdi z 2007 produkcja koniec 2006r i ma juz cr w srodku :shocked: z tego co mi wiadomo to dopiero w modelowym 2008 były silnik CBAA ( od 08 ) lub CBAB ( ponoc od maja 07 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 jakiegos gotowca Ci wgrali z przed 5 lat i wielki tuning:) no tak zwlaszcza ze CR jest od 3 lat na rynku z 1.9 zapodali kolego cr jest od 2006 roku w testach co bardzij ogarniety tuner ma do softu dostep wiec nie pisz jak sie nie znasz co jak wypuszczaja nowy model auta to co soft wczoraj do niego napisali a dzis juz produkcja? okres konstrukcyjny silnika to jakies 2 lata plus minus do tego testy zgranie softowo hardwarowe synchro z ecu poprawki map dopasowanie do warunkow sezownowych itp itd czyli jak cr wyszedl w 2006r to zaczeli go robic w 2004 albo i wczesniej kolega ma paska 2.0 tdi z 2007 produkcja koniec 2006r i ma juz cr w srodku dobra bzdura, sorki Grzesiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 jak znajde logi jego auta to wkleje zobaczysz czy bzdura silnik 2.0 cr 105ps (bardzo slaba wersja) 5cio biegowa skrzynia biegow rok 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 2.0 cr 105ps (bardzo slaba wersja) 5cio biegowa skrzynia biegow rok 2007 ale to chyba inna mapa niz 2.0CR CAGA . ... Wbrew pozora duzo zrobionych 2.0CR nie ma jeszcze tak duzo, a co dopiero 2 lata temu (gwarancja , tunerzy tez musza na czyms testowac ... ) . Wiec Twoj postulat z gotowcem sprzed 5 lat uwazam dalej za bezsensowny. Skonczmy OT . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 jak znajde logi jego auta to wkleje zobaczysz czy bzdura silnik 2.0 cr 105ps (bardzo slaba wersja) 5cio biegowa skrzynia biegow rok 2007 Miał byc 2006 rok Jaki kod silnika ? ps. sorki WRC za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Nie chciałem sie wtrącać i nie wiem co jest przyczyną tak niskiego wyniku u Ciebie ale z pewnoscią ta jednostka jest w stanie wygenerowac więcej. Masz tu dla porównania serię 140ps + coler tylko i soft: http://www.ecuproject.pl/seat-ibiza-fr-2.0-tdi-cr-chiptuning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Też sprawdziłem i nie widzę... CR najpierw dostał V6... Pierwszy 2.0TDI CR w VW to listopad 2007, Tiguan. Podobnie czasowo w audi (wszystko związane z wprowadzeniem silników Cxxx). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Nie chciałem sie wtrącać i nie wiem co jest przyczyną tak niskiego wyniku u Ciebie ale z pewnoscią ta jednostka jest w stanie wygenerowac więcej. Masz tu dla porównania serię 140ps + coler tylko i soft: http://www.ecuproject.pl/seat-ibiza-fr-2.0-tdi-cr-chiptuning Ogladalem ;( Jutro z kumplem sprawdzamy u mnie wszystko w motorowni ,zobaczymy w czym tkwi problem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 sprawdze w domu na lapku jaki ma symbol bo przy kupnie logowalem jego auto auto z 2007 roku ale produkcja chyba koncowka 2006 zreszta to napisalem odrazu nie wiem co to za wersja jest bo nie znalem tak slabych jednostek 2.0 ale taka tam jest z tego co ja wiem pierwszy cr dostal v8 3.3tdi a8 rok od 2002 chyba albo 2003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 No tak ale nam chodzi o 2.0 CR a to dopiero końcówka 2007r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 sorry moja pomylka auto jest z 09.2007 a nie z konca 2006 to mi sie musialo cos potegowac auto bylo zarejestrowane jako werkswagen Address 01: Engine (CBD) Labels: None Part No SW: 03L 906 022 BT HW: 03L 907 309 Component: R4 2,0L EDC G000SG 6211 Revision: 13H01--- Serial number: VWZCZ000000000 Coding: 0000071 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Ogladalem ;( Jutro z kumplem sprawdzamy u mnie wszystko w motorowni ,zobaczymy w czym tkwi problem . ja bym bral auto i pojechal do wawy lub wroclawia , przeciez to znow nie tak daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 turdzi caly czas mysle pewnie do Wrocka Teraz auto prawie jezdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi