Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

wrclaguna

Rekomendowane odpowiedzi

Widzialem ten ladny wynik i wykres :) Tez mysle ze to moze i sprawa programu :mysli:

ja jestem na 99% pewien ze to program jakiegos gotowca Ci wgrali z przed 5 lat i wielki tuning:)

jak mowie jak mam jechac do kogos tylko do rogala ew patrox bo koles widac ze tez sprawe ogarnia dobrze

• Odpowiedzi 6.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Ciekawi mnie jak by teraz tym autem pojechać do Rogala, ciekawe jak bardzo różnił by się wykres.

wiesz jak to po kims poprawiac kurde szkoda ze grzechu sobie nie kazal zgrac na pendka ori softu mialby wtedy baze do chipa u kogos innego a jak mu nadpisali to d*pa zbita

jakiegos gotowca Ci wgrali z przed 5 lat i wielki tuning:)

no tak zwlaszcza ze CR jest od 3 lat na rynku :wink4: z 1.9 zapodali :decayed:

kolego cr jest od 2006 roku w testach co bardzij ogarniety tuner ma do softu dostep wiec nie pisz jak sie nie znasz co jak wypuszczaja nowy model auta to co soft wczoraj do niego napisali a dzis juz produkcja?

okres konstrukcyjny silnika to jakies 2 lata plus minus do tego testy zgranie softowo hardwarowe synchro z ecu poprawki map dopasowanie do warunkow sezownowych itp itd

czyli jak cr wyszedl w 2006r to zaczeli go robic w 2004 albo i wczesniej

kolega ma paska 2.0 tdi z 2007 produkcja koniec 2006r i ma juz cr w srodku

:shocked: :shocked: :shocked:

z tego co mi wiadomo to dopiero w modelowym 2008 były silnik CBAA ( od 08 ) lub CBAB ( ponoc od maja 07 )

jakiegos gotowca Ci wgrali z przed 5 lat i wielki tuning:)

no tak zwlaszcza ze CR jest od 3 lat na rynku :wink4: z 1.9 zapodali :decayed:

kolego cr jest od 2006 roku w testach co bardzij ogarniety tuner ma do softu dostep wiec nie pisz jak sie nie znasz co jak wypuszczaja nowy model auta to co soft wczoraj do niego napisali a dzis juz produkcja?

okres konstrukcyjny silnika to jakies 2 lata plus minus do tego testy zgranie softowo hardwarowe synchro z ecu poprawki map dopasowanie do warunkow sezownowych itp itd

czyli jak cr wyszedl w 2006r to zaczeli go robic w 2004 albo i wczesniej

:polew: dobra bzdura, sorki Grzesiu :hi:

2.0 cr 105ps (bardzo slaba wersja) 5cio biegowa skrzynia biegow rok 2007

ale to chyba inna mapa niz 2.0CR CAGA . ... :cool1:

Wbrew pozora duzo zrobionych 2.0CR nie ma jeszcze tak duzo, a co dopiero 2 lata temu (gwarancja , tunerzy tez musza na czyms testowac ... ) . Wiec Twoj postulat z gotowcem sprzed 5 lat uwazam dalej za bezsensowny.

Skonczmy OT .

jak znajde logi jego auta to wkleje zobaczysz czy bzdura silnik 2.0 cr 105ps (bardzo slaba wersja) 5cio biegowa skrzynia biegow rok 2007

Miał byc 2006 rok :cool1:

Jaki kod silnika ? :naughty:

ps. sorki WRC za OT

Nie chciałem sie wtrącać i nie wiem co jest przyczyną tak niskiego wyniku u Ciebie ale z pewnoscią ta jednostka jest w stanie wygenerowac więcej. Masz tu dla porównania serię 140ps + coler tylko i soft:

http://www.ecuproject.pl/seat-ibiza-fr-2.0-tdi-cr-chiptuning

Też sprawdziłem i nie widzę... CR najpierw dostał V6...

Pierwszy 2.0TDI CR w VW to listopad 2007, Tiguan. Podobnie czasowo w audi (wszystko związane z wprowadzeniem silników Cxxx).

Nie chciałem sie wtrącać i nie wiem co jest przyczyną tak niskiego wyniku u Ciebie ale z pewnoscią ta jednostka jest w stanie wygenerowac więcej. Masz tu dla porównania serię 140ps + coler tylko i soft:

http://www.ecuproject.pl/seat-ibiza-fr-2.0-tdi-cr-chiptuning

Ogladalem ;(

Jutro z kumplem sprawdzamy u mnie wszystko w motorowni ,zobaczymy w czym tkwi problem .

sprawdze w domu na lapku jaki ma symbol bo przy kupnie logowalem jego auto auto z 2007 roku ale produkcja chyba koncowka 2006 zreszta to napisalem odrazu nie wiem co to za wersja jest bo nie znalem tak slabych jednostek 2.0 ale taka tam jest

z tego co ja wiem pierwszy cr dostal v8 3.3tdi a8 rok od 2002 chyba albo 2003

sorry moja pomylka auto jest z 09.2007 a nie z konca 2006 to mi sie musialo cos potegowac :confused4:

auto bylo zarejestrowane jako werkswagen

Address 01: Engine (CBD) Labels: None

Part No SW: 03L 906 022 BT HW: 03L 907 309

Component: R4 2,0L EDC G000SG 6211

Revision: 13H01--- Serial number: VWZCZ000000000

Coding: 0000071

Ogladalem ;(

Jutro z kumplem sprawdzamy u mnie wszystko w motorowni ,zobaczymy w czym tkwi problem .

ja bym bral auto i pojechal do wawy lub wroclawia , przeciez to znow nie tak daleko