Majczi Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Jak osiągnąć taki efekt? Wystarczy zrobić przelot czy trzeba kombinować z wydechami? Jak dla mnie niesamowita sprawa:)
Kowi87 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Napisz do piotrek98igo bo to jego filmik
Majczi Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2011 i wszystko w tym temacie ;D zaraz napisze dzieki
prikrize Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 to napisz co dopisał bo też jestem ciekawy :>
Majczi Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Opublikowano 1 Lipca 2011 przelot 2,5" i to wsjo na TDI tylko turbina AWX od B6
kkeram07 Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Majczi i jak przerobiłeś już ten wydech???
Majczi Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Opublikowano 1 Lipca 2011 nie nie na razie fundusz mi sie skończył a poza tym odebralem dopiero auto od mojego mechanika bo robiłem komplet wahaczy przód Lemfordera i gwint tył Bilstain ale znów nie jestem zadowolony bo mi przód za wysoko siedzi i też musze zrobić gwint albo przynajmniej jakieś sporty wsadzić a nie wiem skąd na to wszystko wziąc sianko;< aaaa i jeszcze jedno. Boje sie, ze na przelocie bedzie bardzo kopcil bo jednak swoje lata ma. Co myslicie?
prikrize Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 no jest taka opcja, więc z przeglądem będzie kiepsko i dowód mogą ci zatrzymać.
daniels Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 a tak z ciekawości ile cały wydech z kwasa może kosztować?
Piotrek98igo Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 nie mam znajomego od przegladow,a auto przechodzi bez zadnych problemow.jezeli chodzi o dymienie to przy odpaleniu jest czasem bączek.policja bada glosnosc wydechow, a na przelocie jest cicho jak jedziesz spokojnie w porownaniu do beznyny, chyba ze dasz podloge wtedy zaczyna sie drzec. zalezy gdzie chcesz to robic w firmach to i 1,5tys
Szati 1991 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 kolega wywalił kata i wstawił strumienice plus dołożył wydech basowy i też fajnie maszyna chodzi
Kowi87 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 kolega wywalił kata i wstawił strumienice plus dołożył wydech basowy i też fajnie maszyna chodzi Strumienica to ZŁO, niech kolega dalej tak jeżdzi
Rekomendowane odpowiedzi