Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tacierzyństwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

My jeszcze nie zostawialiśmy u dziadków....ale na szczęście mam na tyle daleko do jednych i drugich ,że pewnie mi to nie grozi ;).

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 166 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wszystko zależy jaki kontakt ma bobas z dziadkami.

Nasza zaczeła w wieku ok 1 roku bo mieliśmy wesele we Wrocku i zal ja było wozić...

Ale ta starsza zawsze jest chętna u dziadków nocować,nie raz sama nas prosi czy może zostać na noc ;););)

Opublikowano
  • Autor

no nasz to praktycznie codziennie u dziadków jest bo ze żłobka ją odbierają więc czuje się u nich jak w domu, ogólnie nie było źle, nie płakała i nie wołała ani taty ani mamy, późno poszła spać bo przed 23, o 22:30 jeszcze na rowerku jeździła, przespałą całą noc więc luz - a my z Ulą zamiast na balet to poszliśmy spać :grin:

ale nie powiem krzątałem się po chacie niewiedząć co ze sobą zrobić :grin:

no cóż pierwsze koty za płoty :hi:

Jak często chorują Wasze dzieci ? Chodzą do żłobka/przedszkola/szkoły ?

Moja wytrzymała miesiąc znów zapalenie gardła :facepalm: od wczoraj wieczora jazda, stara musiała iść dziś do pracy więc sam na sam z Sarą - spoko do południa po lekarzach, a później pogoda się zj***ła i przekisliliśmy na chacie :facepalm:

Opublikowano

Miszka, nasza Ala od urodzenia do momentu aż poszła do przedszkola nie miała przez 3 lata nawet kataru.

A w przedszkolu, jak to w przedszkolu :grin: i przy okazji zarażała brata :kwasny:

Adaś miał w tym roku już dwa razy zapalenie oskrzeli - raz wylądowaliśmy na tydzień na Ligocie, a teraz w kwietniu na szczęście antybiotyk i inhalacje w domu.

Opublikowano

no nasz to praktycznie codziennie u dziadków jest bo ze żłobka ją odbierają więc czuje się u nich jak w domu, ogólnie nie było źle, nie płakała i nie wołała ani taty ani mamy, późno poszła spać bo przed 23, o 22:30 jeszcze na rowerku jeździła, przespałą całą noc więc luz - a my z Ulą zamiast na balet to poszliśmy spać :grin:

ale nie powiem krzątałem się po chacie niewiedząć co ze sobą zrobić :grin:

no cóż pierwsze koty za płoty :hi:

Jak często chorują Wasze dzieci ? Chodzą do żłobka/przedszkola/szkoły ?

Moja wytrzymała miesiąc znów zapalenie gardła :facepalm: od wczoraj wieczora jazda, stara musiała iść dziś do pracy więc sam na sam z Sarą - spoko do południa po lekarzach, a później pogoda się zj***ła i przekisliliśmy na chacie :facepalm:

Dwa miechy byl spokój. Od 2 dni mała rzyga, dziś druga strona. Teraz pewnie kolej na małego. Bo jakaś pi**a na impreze komunijną prosto ze szpitala z wirusem przyszła...

Wysłane z taboreta G3

Edytowane przez Multis

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja nie oddam nikomu

Jak rano jeszcze śpią a ja sie szykuje do pracy mała sie budzi i krzyczy ze taty nie ma, muszę ja wziąć, myje ze mną zeby, robi śniadanie, potem wsadzę ja w krzesełko i po cichu w samochód i jade, dzis 2 godz mnie szukała i popłakiwała, a jak wróce to biegnie do mnie na opa i sie wtula, nie wyobrażam sobie jej gdzies oddać, niech ta moja żonka nie kończy tych studiów i nie idzie do roboty, wole klepać biedę a mieć szczęśliwe dziecko. Nie no żarcik, zobaczymy kiedy co i jak. Trochę mam obawy, ze wzgledu na to, ze tyle sie słyszy o tych złobkach i przedszkolach. Na szczęście mamy jeszcze chwile, druga sprawa w obrębie 300km żadnej rodzinki nie mam. Ważne ze jej nic nie brakuje i widze jej szczęście w oczach jak jestesmy wszyscy razem. Wiem, ze wtedy jej najlepiej, choć dopiero zaczyna mowić, to człowiek czuje, i rozumie sie z dzieckiem bez słów

Edytowane przez mojeA4

Opublikowano

Czasami jest ciężko, ale dla takich chwil warto żyć :):):)

Opublikowano
  • Autor

no moja już nawet się nauczyła pierwszego przekleństwa - O kucie (o kurcze) :kox:

Opublikowano

Moja żonka trochę zazdrości jak mała leci do mnie i krzyczy "ata"ale cieszy sie ze mam z bąblem super kontakt :decayed:

Za to starsza wsio robi mi na złość :kwasny: :kwasny: :kwasny: Ale czasem tez potrafi przylecieć wtulić się i powiedzieć ze mnie kocha...

Dla takich chwil człowiek żyje ^_^

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

:hi:

U nas dziś duże święto - mała skończyła dwa latka z tej okazji kilka fotek :decayed:

p3rt2877.jpg

wbineg89.jpg

8qgjw5jf.jpg

Edytowane przez Miszka82

Opublikowano

Zdróweczka pożycz od nas :)

Opublikowano

df5pu5xp.jpg

Opublikowano

Spory już ten Twój krasnal :decayed:

Opublikowano

ten z prawej tez sobie nie żałuje... :decayed:

Opublikowano

Fajne kobitki :)

Opublikowano

U nas dziś duże święto - mała skończyła dwa latka z tej okazji kilka fotek :decayed:

Mała nie daje popalić bo 2 latka to ciężki okres???

Tomek ile ma juz Twoja pociecha???

Nasza ma 15 m-cy i już lata po stołach itd byle wyżej :facepalm: :facepalm:

Opublikowano

Mała Żmija ma juz 11 miesiecy

Opublikowano

A mój skończył 2,5 i dostał swój pierwszy samochód :naughty:

20150724_173240333333333333333333333333.

Opublikowano

Mała Żmija ma juz 11 miesiecy

Czas zapierdziela i najbardziej widac to po dzieciach...

Swoja droga fajnie ze wruciles bo bez Ciebie te forum nudne jest;-):-D:-D

Edytowane przez wesz82

Opublikowano
  • Autor

Mała nie daje popalić bo 2 latka to ciężki okres???

ma swoje humory ale nie mogę narzekać , myślę że tak z 3-4 misiące temu było gorzej, jak jej coś nie pasował to rzucała się na podłogę i płaczem chciała wymuszać różne rzeczy, teraz luzik zaczyna coraz więcej gadać i śmiesznie jest