Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tacierzyństwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moj chrzesniak ma dwa lata i musimy go izolowac od naszych dziewczyn bo napierdziela je jak popierdol....

Ta starsza to bawi ale krew mnie zalewa i serce sciska jak mlodsza bije.najfajnjejsze ze nie odpycha juz a teraz zaczyna z piesci uderzac.sam sobie sie dziwie ze jeszcze nie sprzedalem mu szpica w tylek bo tlumaczezenie i kary nie pomagaja...

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 165,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ja mam zaś taką sytuacje, że Martyny koleżanka z którą dużo spędza czasu ma też córe Maje ... starsza o 3 miechy..

Byliśmy ostatnio w Ogrodzieńcu w Parku kolejek to nasza uradowana płakała jak się ją ściągało..a tamta w ryk jak się ją sadzało... nic dziecku nie pasuje...na ręce płacz, do wózka płacz,w foteliku płacz... rodzice nie ułatwiają sytuacji bo nerwy im puszczają i jest krzyk ... najlepsze jest to, że jedziemy na wakacje do jednego domku nad morzem razem.... aż się boję...

a tu nasza gwiazda dzisiaj w Chorzowie na kolejce :)

11754453_934585403273605_559643960619403

Opublikowano

Talib może mała miała jakiś gorszy dzień i na wakacjach będzie lepiej.

Wiem o czym mówisz bo nasza młodsza jak wpadnie w ryk to nic jej nie pomaga :facepalm: :facepalm:

Opublikowano

Talib może mała miała jakiś gorszy dzień i na wakacjach będzie lepiej.

Wiem o czym mówisz bo nasza młodsza jak wpadnie w ryk to nic jej nie pomaga :facepalm: :facepalm:

Nie to żebym głupio gadał ale tak jest zawsze ...... nasza uśnie w wózku gdzieś na spacerze a tamta chce oszaleć bo musi ją obudzić.... w domu sie bawią zabawek milion a tamta musi zabrać naszej zabawke.. i tak się non stop kończy zabawa ... do tego ma taki piskliwy i głośny ton, że jak ktoś stoi z boku to myśli, że obdzierają ją ze skóry... a ona po prostu marudzi

Opublikowano
  • Autor

jest z sosnowca ? :decayed:

Opublikowano

hehhe nie :D z Dąbrowy

Opublikowano

:grin:

Opublikowano

Ty i te Twoje wyznaczniki :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
w5smj6ew.jpg

Edytowane przez Dev

Opublikowano
  • Autor

Czas leci....

moja mała dziś jak ją odwoziłem do żłobka odwaliła pokaz znajomości języka polskiego, zamulał przed nami typek w jakimś oplu, a Sara jedź kuwa mać - muszę moją uczulić na przeklinanie bo widzę, że ładnie podłapuje to co nie trzeba :decayed:

Opublikowano

A jak dzieci to lapia jak trzeba takie slowa.a czekaj jeszcse powie ze od taty...

A nauczuciele to sobie reszte dopytaja bo dziecko nie sklamie przeciez:-D

Opublikowano
  • Autor

no właśnie ja przy małej mega się kontroluje - jak z nią jadę to wyzywam od baranów i ona to podłapuje i to mi się wydaje jeszcze w miarę ok, no przynajmniej lepsze od kuwa mać :wink:

ogólnie to jak słyszę jak młoda przeklnie to w ogóle nie zwracam na to uwagi żeby nie podkręcać jej reakcji

a i to kuwa mać to na 100% podłapała od mojej bo ja nigdy nie używam takiego zwrotu tzn używam ale bez mać, więc na bank nie ode mnie tylko od mojej

Opublikowano

w5smj6ew.jpg

Zdróweczka dla Maluszka :wink:

strasznie napierdziela czas :doh:

Opublikowano

no właśnie ja przy małej mega się kontroluje - jak z nią jadę to wyzywam od baranów i ona to podłapuje i to mi się wydaje jeszcze w miarę ok, no przynajmniej lepsze od kuwa mać :wink:

ogólnie to jak słyszę jak młoda przeklnie to w ogóle nie zwracam na to uwagi żeby nie podkręcać jej reakcji

a i to kuwa mać to na 100% podłapała od mojej bo ja nigdy nie używam takiego zwrotu tzn używam ale bez mać, więc na bank nie ode mnie tylko od mojej

Najgorsze jest właśnie jak śmiejesz sie z tego jak bąbel przeklnie itd wtedy dziecko jest pewne ze można tak ciągle.

Na cale szczęście ja łacinę używam tylko w pracy :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moje małe święto mam miesiąc :D

QME5QvK.jpg

Dumny tata musi się " pochwalić " :hi: dołączył do grona TATUSIÓW !!

Opublikowano

Gratulacje "dorobku" ;)

Opublikowano

Gratulacje.

Zeby to moja tak chciala dyda ssac a tu ani jedna ani druga nie miala dluzej dyda niz 20sek hehe

Opublikowano

No własnie jak u was jest lub było ze smoczkiem? Moja wcale, mamy jedno zdj jak trzyma w buzi, nigdy nie chciała, wiec daliśmy sobie spokoj

Opublikowano

To sie ciesz bo moj bez smoczka zyc nie moze