Opublikowano 2 Marca 201610 l Widzę że nie tylko moja świruje pawiana przed TV :grin: :grin: Martyna dość, że giba się przed TV z treningiem to wykupiła jeszcze tą diete bebio czy jakos tak.... a wczoraj jak kupiłem big maca i wróciłem do domu to oczami chciała mi go ukraść
Opublikowano 2 Marca 201610 l Widzę że nie tylko moja świruje pawiana przed TV :grin: :grin: A niech sie giga nawet fajnie czasem popatrzeć jak się męczy Polew mam bo młodsza bierze krzesło i ćwiczy z mama Co do diety to moja je w miarę normalnie po prostu rzuciła słodycze EOT Tomek cegówki dają rady Edytowane 2 Marca 201610 l przez wesz82
Opublikowano 3 Marca 201610 l http://www.wiocha.pl/1330456,Tablica-ogloszen-w-przedszkolu Sama prawda
Opublikowano 4 Marca 201610 l [emoji14]olew: Nie wiem jak to minąłem ale mistrzowsko ukazane różnice między rodzicami
Opublikowano 7 Marca 201610 l Sprzątać już czy nie sprzątać, pewnie jeszcze ze 2 razy zdąży wszystko wyciągnąć
Opublikowano 9 Marca 201610 l Nie na razie to zwykły wydruk na A4 z drukarki ale mam możliwość wydruku w formie etykiety/naklejki więc z czasem w celach prywatnych coś sobie wydrukuję Najmłodszy klubowicz idzie naprawiać swoje audi
Opublikowano 10 Marca 201610 l Fajna koszulka zrobilbys taka na 2 miesięcznego bobasa heh Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 5 Kwietnia 201610 l ja mam na chacie 3 baby, jest ciężko, a najmlodsza właśnie wdała się w pozostałe.........https://www.youtube.com/watch?v=QXe3d84kFWM&feature=youtu.be
Opublikowano 6 Kwietnia 201610 l no Stary..wspolczuje... Mój teść miał tak samo, trzy kobiety w domu plus pies (jakby to nie zabrzmiało) suka więc kiedy pojawił się pierwszy zięć...czyli ja to był przeszcześliwy. tak to w święta nawet wódeczki nie było się z kim napić
Opublikowano 6 Kwietnia 201610 l Moja zona ma jeszcze dwie siostry, tesc tez sie ucieszyl ze bedzie z.kim wypic a tu d...pa. ja nie pije, szwagry tez nie
Opublikowano 6 Kwietnia 201610 l A ja się ucieszyłem że będę miał teścia 500m metrów dalej więc spokojnie sobie wypijemy a on w połowie 0,5 zamyka system i wyjmuje baterie.
Opublikowano 7 Kwietnia 201610 l A ja się ucieszyłem że będę miał teścia 500m metrów dalej więc spokojnie sobie wypijemy a on w połowie 0,5 zamyka system i wyjmuje baterie. to podobnie jak drugi ziec mojego tescia takze jestem na piedestale
Opublikowano 7 Kwietnia 201610 l Pany co z wycięciem migdałków u 6 latka? --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 7 Kwietnia 201610 l Pany co z wycięciem migdałków u 6 latka? --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ jak potrzeba to wycinać, jeśli oddycha cały czas przez buzię, spi z buzia otwarta i dodatkowo czeste infekcje gdo to usunąć
Opublikowano 7 Kwietnia 201610 l Objawy jak piszesz. Jak dziecko reaguje na taki stres? Jakieś wskazówki jak go przez to na spokojnie przeprowadzić? --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 7 Kwietnia 201610 l Szukam rowerka dla swojej małej-7 lat. Co możecie polecić w przedziale do 500zł na 20 kołach. pzdr