Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tacierzyństwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z decathlonu polecają ludzie.

--------------------------------------------OOOO------------------------------------------

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 165,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja mam na chacie 3 baby, jest ciężko.

Mam to samo :rolleyes:

Szukam rowerka dla swojej małej-7 lat.

Co możecie polecić w przedziale do 500zł na 20 kołach.

pzdr

Polecam Decathlon. Gwarancja, serwis, spory wybór. Ja jeszcze wynegocjowałem jakieś dodatki za 1 grosz :decayed:

Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka

Opublikowano

Dzieki patrzałem na ich stronke i dla dziewczynek nia ma nic ciekawego bez przerzutek :hi:

Edytowane przez wesz82

Opublikowano
  • Autor

moja młoda ma hulajnogę z Decatlonu i jest za***ista :wink:

mimo tego całego zamieszania z 6-cio czy tam 7 latkami moja młoda dostała się do przedszkola :kox:

Opublikowano

kk7o6sg3.jpg

Opublikowano

Fojna ta Twoja zmija.

Ja swojej to ledwo co spinke zapinam a tu widze na cebule;-)

Zaraz pykna dwa lata jak ten czas zapierdziela...

Opublikowano

Moja Maja ma krótsze włoski ...

Ostatnio wracając ze sklepu usłyszała muzykę z radyjka na budowie...https://vimeo.com/162933604

Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mój pomaga przy remoncie :)6abb98397401b02a2c7cd33b8fea9935.jpga tu na treningu :D1dad4882c1a7b8f085fac3fe9a05829e.jpg

--------------------------------------------OOOO------------------------------------------

Opublikowano

A nasza mlodsza dostala taka hulajnoge:-D

7208f061a8fd3df8.jpg

A dla starszej taki loj:-D

1594f439593e79c2med.jpg

Edytowane przez wesz82

Opublikowano

Najmilszy zwrot ?

Zwrot podatku :polew:

Dzisiaj księgowa zaskoczyła mnie miłą informacją :wink:

Opublikowano

Moja dziś miała pierwsze szczepienie, i oczywiście był poruszony temat dodatkowych szczepień na rotawirusy, pneumokoki i meningokoki, szczepiliście, nie szczepiliście, i co sądzicie o nich?

Opublikowano

Szczepiłem ale nie skojarzone wszystko osobno.

Moja Mała zdrowa jak rydz.

Edytowane przez Dev

Opublikowano

Ja też nie chciałem skojarzonych. Z tymi dodatkowymi to wiadomo że trochę kosztują, niby dużo osób nie szczepi ale jeśli właśnie coś dziecko złapie niepożądanego to wtedy będzie plucie w brodę. Aczkolwiek pani doktor mówiła że mimo że jak dostają szczepionki to i tak może dziecko wylądować w szpitalu, nie ma reguły.

Opublikowano

Zostałem szczęśliwym tatusiem swojej córeczki. I dzisiaj odbyliśmy pierwszą podróż samochodem. I jadąc słonce bardzo mocno świeciło na dziecko. A więc w związku z tym mam pytanie. Jakie są sprawdzone sposoby żeby nie świeciło. Wiem że są różnego rodzaju roletki i zasłony na przylepce ale wiem nie zdają egzaminu. Dlatego pytam bardziej doświadczonych w tym temacie.

Opublikowano

Ja mam w Avancie przyciemnione szyby, rewelacja, chociaż słońce świeci to jest bardzo stłumione i tak nie grzeje i nie razi, brat w pasku zrobił to samo po pierwszej podrózy nad morze z dzieckiem

Opublikowano

Nom teraz folie są z filtrami itp super sprawa.

Opublikowano

Zostałem szczęśliwym tatusiem swojej córeczki. I dzisiaj odbyliśmy pierwszą podróż samochodem. I jadąc słonce bardzo mocno świeciło na dziecko. A więc w związku z tym mam pytanie. Jakie są sprawdzone sposoby żeby nie świeciło. Wiem że są różnego rodzaju roletki i zasłony na przylepce ale wiem nie zdają egzaminu. Dlatego pytam bardziej doświadczonych w tym temacie.

ciemne szyby w vectrze mam wszystkie :P

a w megane kupiliśmy Mai takie coś

http://allegro.pl/my-buggy-buddy-sun-shade-zaslonka-przeciwsloneczna-i6105699291.html

zapinam to za " słoneczko " z przodu lub za rączkę .....trzyma klips fajnie a ten pałąk jest w miare sztywny więc jak go ustawisz tak sobie wisi.... na prawdę fajny i przydatny gadżet czy to do wózka czy fotelika

Opublikowano

Mają Lola zrobiła dzisiaj remanent w szafach, ja pierd.... ile ciuchów miala ta moja żmija :facepalm: od 64 do 80cm.

Niektóre ani razu nie zakładane, potrzebuje ktoś ?

Opublikowano

Znajdź w okolicy jakiś dom dziecka i podeślij im ;).