Bulik Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 dzisiaj wypędzamy z małej szatana ciekawe jak głośno będzie krzyczeć w kościele :gwizdanie: To nie będzie krzyk tylko dziecięcy śpiew liturgiczny a jak brzmi poprawna nazwa :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 dzisiaj wypędzamy z małej szatana ciekawe jak głośno będzie krzyczeć w kościele :gwizdanie: he jak u Wiktora wypędzaliśmy diabła to nieźle się dar i to jakby wyczuł sytuacje bo przy samej chrzcielnicy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 dzisiaj wypędzamy z małej szatana ciekawe jak głośno będzie krzyczeć w kościele :gwizdanie: he jak u Wiktora wypędzaliśmy diabła to nieźle się dar i to jakby wyczuł sytuacje bo przy samej chrzcielnicy :gwizdanie: u nas tak samo ,a przed i po chrzcie spała :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 dzisiaj wypędzamy z małej szatana ciekawe jak głośno będzie krzyczeć w kościele :gwizdanie: he jak u Wiktora wypędzaliśmy diabła to nieźle się dar i to jakby wyczuł sytuacje bo przy samej chrzcielnicy :gwizdanie: u nas tak samo ,a przed i po chrzcie spała :polew: no i po, u nas podobnie, jedynie przy chrzcielnicy wydała jeden ryk i puściła bąka. Swoją drogą, nie wiedziałem, że ten szatan wychodzi przez tyłek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 dzisiaj wypędzamy z małej szatana ciekawe jak głośno będzie krzyczeć w kościele :gwizdanie: he jak u Wiktora wypędzaliśmy diabła to nieźle się dar i to jakby wyczuł sytuacje bo przy samej chrzcielnicy :gwizdanie: u nas tak samo ,a przed i po chrzcie spała :polew: no i po, u nas podobnie, jedynie przy chrzcielnicy wydała jeden ryk i puściła bąka. Swoją drogą, nie wiedziałem, że ten szatan wychodzi przez tyłek :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 dzisiaj wypędzamy z małej szatana ciekawe jak głośno będzie krzyczeć w kościele :gwizdanie: he jak u Wiktora wypędzaliśmy diabła to nieźle się dar i to jakby wyczuł sytuacje bo przy samej chrzcielnicy :gwizdanie: u nas tak samo ,a przed i po chrzcie spała :polew: no i po, u nas podobnie, jedynie przy chrzcielnicy wydała jeden ryk i puściła bąka. Swoją drogą, nie wiedziałem, że ten szatan wychodzi przez tyłek :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 dzisiaj wypędzamy z małej szatana ciekawe jak głośno będzie krzyczeć w kościele :gwizdanie: he jak u Wiktora wypędzaliśmy diabła to nieźle się dar i to jakby wyczuł sytuacje bo przy samej chrzcielnicy :gwizdanie: u nas tak samo ,a przed i po chrzcie spała :polew: no i po, u nas podobnie, jedynie przy chrzcielnicy wydała jeden ryk i puściła bąka. Swoją drogą, nie wiedziałem, że ten szatan wychodzi przez tyłek zycie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Lepiej uważać na nasze pociechy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Lepiej uważać na nasze pociechy 1:03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 No miejscami ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_ Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Lepiej uważać na nasze pociechy niektóre sytuacje zabawne ale niektóre to swoją drogą nie jeden "stary" jak by zaliczył takie stłuczki to by się połamał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Dobry wp***dol i też po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 ale mały dał koncert i popis :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 To się nazywa ADHD lub bezstresowe wychowywanie :polew: Jak ja byłem smarkacz to takich rzeczy nie było.Co powiedzieli rodzice to się robiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 To się nazywa ADHD lub bezstresowe wychowywanie :polew: Jak ja byłem smarkacz to takich rzeczy nie było.Co powiedzieli rodzice to się robiło. jasne ,zaraz uwierzymy wszyscy ,każdy z nas broił ,może nie tak ekstrawagancko jak ten bajtel z filmiku ale broił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 A czy ja napisałem że nie broiłem :gwizdanie: Ustosunkowałem się do filmiku. Każdy broił,tylko że jak się przesadziło to potem był wpierdziel i było po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 no tak ojciec potrafił zapanować nad sytuacją ,nie tak jak ten z filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 U mnie to była mama Od ojca tylko raz dostałem ale trzy dni do tyłu chodziłem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 no tak ojciec potrafił zapanować nad sytuacją ,nie tak jak ten z filmu dobry wpierdul nie jest zly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi