Bulik Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 dzisiaj wypędzamy z małej szatana ciekawe jak głośno będzie krzyczeć w kościele :gwizdanie: To nie będzie krzyk tylko dziecięcy śpiew liturgiczny a jak brzmi poprawna nazwa :polew: :polew: :polew: :polew:
diman Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 dzisiaj wypędzamy z małej szatana ciekawe jak głośno będzie krzyczeć w kościele :gwizdanie: he jak u Wiktora wypędzaliśmy diabła to nieźle się dar i to jakby wyczuł sytuacje bo przy samej chrzcielnicy :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 dzisiaj wypędzamy z małej szatana ciekawe jak głośno będzie krzyczeć w kościele :gwizdanie: he jak u Wiktora wypędzaliśmy diabła to nieźle się dar i to jakby wyczuł sytuacje bo przy samej chrzcielnicy :gwizdanie: u nas tak samo ,a przed i po chrzcie spała :polew:
stanley Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 dzisiaj wypędzamy z małej szatana ciekawe jak głośno będzie krzyczeć w kościele :gwizdanie: he jak u Wiktora wypędzaliśmy diabła to nieźle się dar i to jakby wyczuł sytuacje bo przy samej chrzcielnicy :gwizdanie: u nas tak samo ,a przed i po chrzcie spała :polew: no i po, u nas podobnie, jedynie przy chrzcielnicy wydała jeden ryk i puściła bąka. Swoją drogą, nie wiedziałem, że ten szatan wychodzi przez tyłek
Arturoo Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 dzisiaj wypędzamy z małej szatana ciekawe jak głośno będzie krzyczeć w kościele :gwizdanie: he jak u Wiktora wypędzaliśmy diabła to nieźle się dar i to jakby wyczuł sytuacje bo przy samej chrzcielnicy :gwizdanie: u nas tak samo ,a przed i po chrzcie spała :polew: no i po, u nas podobnie, jedynie przy chrzcielnicy wydała jeden ryk i puściła bąka. Swoją drogą, nie wiedziałem, że ten szatan wychodzi przez tyłek :polew:
diman Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 dzisiaj wypędzamy z małej szatana ciekawe jak głośno będzie krzyczeć w kościele :gwizdanie: he jak u Wiktora wypędzaliśmy diabła to nieźle się dar i to jakby wyczuł sytuacje bo przy samej chrzcielnicy :gwizdanie: u nas tak samo ,a przed i po chrzcie spała :polew: no i po, u nas podobnie, jedynie przy chrzcielnicy wydała jeden ryk i puściła bąka. Swoją drogą, nie wiedziałem, że ten szatan wychodzi przez tyłek :polew:
Bulik Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 dzisiaj wypędzamy z małej szatana ciekawe jak głośno będzie krzyczeć w kościele :gwizdanie: he jak u Wiktora wypędzaliśmy diabła to nieźle się dar i to jakby wyczuł sytuacje bo przy samej chrzcielnicy :gwizdanie: u nas tak samo ,a przed i po chrzcie spała :polew: no i po, u nas podobnie, jedynie przy chrzcielnicy wydała jeden ryk i puściła bąka. Swoją drogą, nie wiedziałem, że ten szatan wychodzi przez tyłek zycie :polew:
A-rek Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Lepiej uważać na nasze pociechy 1:03
Rafal_ Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Lepiej uważać na nasze pociechy niektóre sytuacje zabawne ale niektóre to swoją drogą nie jeden "stary" jak by zaliczył takie stłuczki to by się połamał
wiesiek3d Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Dobry wp***dol i też po problemie
Arturoo Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 ale mały dał koncert i popis :gwizdanie:
hubtychy Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 To się nazywa ADHD lub bezstresowe wychowywanie :polew: Jak ja byłem smarkacz to takich rzeczy nie było.Co powiedzieli rodzice to się robiło.
Arturoo Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 To się nazywa ADHD lub bezstresowe wychowywanie :polew: Jak ja byłem smarkacz to takich rzeczy nie było.Co powiedzieli rodzice to się robiło. jasne ,zaraz uwierzymy wszyscy ,każdy z nas broił ,może nie tak ekstrawagancko jak ten bajtel z filmiku ale broił
hubtychy Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 A czy ja napisałem że nie broiłem :gwizdanie: Ustosunkowałem się do filmiku. Każdy broił,tylko że jak się przesadziło to potem był wpierdziel i było po sprawie.
Arturoo Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 no tak ojciec potrafił zapanować nad sytuacją ,nie tak jak ten z filmu
hubtychy Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 U mnie to była mama Od ojca tylko raz dostałem ale trzy dni do tyłu chodziłem :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 no tak ojciec potrafił zapanować nad sytuacją ,nie tak jak ten z filmu dobry wpierdul nie jest zly
Rekomendowane odpowiedzi