diman Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 tematy się skończyły Guru miał racje że temat nie potrzebny a tak poważnie z małego terrorysty staję się mój mały synuś potolniutkim kochaniutkim aniołkiem no w końcu z twoim wychowaniem jak będzie miał 6lat to musi iść do roboty i zarabiać na tatusia... spokojna twoja rozczochrana ale jak dorośnie to nie martw się nie omieszka kopnąć ci do kryki na starość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 tematy się skończyły Guru miał racje że temat nie potrzebny a tak poważnie z małego terrorysty staję się mój mały synuś potolniutkim kochaniutkim aniołkiem no w końcu z twoim wychowaniem jak będzie miał 6lat to musi iść do roboty i zarabiać na tatusia... spokojna twoja rozczochrana ale jak dorośnie to nie martw się nie omieszka kopnąć ci do kryki na starość :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 i będziemy mieli kolejnego tatusia na ślasku - Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 i będziemy mieli kolejnego tatusia na ślasku - Arturoo :oklaski: a już się bałem, że Guregoru mi zamknie wątek bo cisza od kilku dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 a ty Arek to co toz to juz na dniach u ciebie a Stanleyu to muz nie wspomne :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 a ty Arek to co toz to juz na dniach u ciebie a Stanleyu to muz nie wspomne :gwizdanie: nawet nie gadaj, już trzęse portkami :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 a ty Arek to co toz to juz na dniach u ciebie a Stanleyu to muz nie wspomne :gwizdanie: nawet nie gadaj, już trzęse portkami :gwizdanie: luzik nie jest tak strasznie jak to opisuja bedzie gites powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 a ty Arek to co toz to juz na dniach u ciebie a Stanleyu to muz nie wspomne :gwizdanie: nawet nie gadaj, już trzęse portkami :gwizdanie: po 1szej o,7 przechodzi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 a ty Arek to co toz to juz na dniach u ciebie a Stanleyu to muz nie wspomne :gwizdanie: ja mam jeszcze 2 miechy Stanley a ty na kiedy :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 a ty Arek to co toz to juz na dniach u ciebie a Stanleyu to muz nie wspomne :gwizdanie: ja mam jeszcze 2 miechy Stanley a ty na kiedy :?: na dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 a ty Arek to co toz to juz na dniach u ciebie a Stanleyu to muz nie wspomne :gwizdanie: ja mam jeszcze 2 miechy Stanley a ty na kiedy :?: podobno może być w ten piątek :gwizdanie: ale chyba będzie w ten piątek 29.07 - bardziej mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 a ty Arek to co toz to juz na dniach u ciebie a Stanleyu to muz nie wspomne :gwizdanie: ja mam jeszcze 2 miechy Stanley a ty na kiedy :?: podobno może być w ten piątek :gwizdanie: ale chyba będzie w ten piątek 29.07 - bardziej mi pasuje tez miałem takie plany i jebło w łeb 2 tygodnie czekałem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 a ty Arek to co toz to juz na dniach u ciebie a Stanleyu to muz nie wspomne :gwizdanie: ja mam jeszcze 2 miechy Stanley a ty na kiedy :?: podobno może być w ten piątek :gwizdanie: ale chyba będzie w ten piątek 29.07 - bardziej mi pasuje tez miałem takie plany i jebło w łeb 2 tygodnie czekałem :gwizdanie: może nawet tak być, że poczekam z 2 tyg Wygląda na to, że prawidłowy termin to 29.07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor098 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 mlody z 1 tygodniwym poslizgiem sie pojawil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 mlody z 1 tygodniwym poslizgiem sie pojawil a ja musialem poczekac na mojego 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 chyba się dzisiaj nie urodzi pssyttt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 po mega przespanej nocy :> stan to moze dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 po mega przespanej nocy :> stan to moze dzis u mnie stanęło na razie na tym, że mały przesypia całą noc znaczy się jak się walnie o 21 to śpi do 5 - 5.30 rano :gwizdanie: a więc mam się nieźle ze spaniem terroryzm pomału odszedł w zapomnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 po mega przespanej nocy :> stan to moze dzis u mnie stanęło na razie na tym, że mały przesypia całą noc znaczy się jak się walnie o 21 to śpi do 5 - 5.30 rano :gwizdanie: a więc mam się nieźle ze spaniem terroryzm pomału odszedł w zapomnienie u nas jest tak dopiero od 2ch dni (po zmianie mleka) moze bardziej sie najada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 po mega przespanej nocy :> stan to moze dzis u mnie stanęło na razie na tym, że mały przesypia całą noc znaczy się jak się walnie o 21 to śpi do 5 - 5.30 rano :gwizdanie: a więc mam się nieźle ze spaniem terroryzm pomału odszedł w zapomnienie u nas jest tak dopiero od 2ch dni (po zmianie mleka) moze bardziej sie najada no to u mnie od jakiś może 2 tygodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi