Sqizzy Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Nie, biegam da siebie, bez żadnego ciśnienia na zawody. Teraz biegam 8km dziennie, ale chciałbym np. dwa dni po 10 i trzeci dzień przerwy.
cocoo24 Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Opublikowano 7 Lutego 2013 Nie, biegam da siebie, bez żadnego ciśnienia na zawody. Teraz biegam 8km dziennie, ale chciałbym np. dwa dni po 10 i trzeci dzień przerwy. te 8 km masz akurat taką trase??? jesli nie ma problemu zeby dołożyc 2 km to biegaj sobie po 10km
Sqizzy Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Nie, biegam da siebie, bez żadnego ciśnienia na zawody. Teraz biegam 8km dziennie, ale chciałbym np. dwa dni po 10 i trzeci dzień przerwy. te 8 km masz akurat taką trase??? jesli nie ma problemu zeby dołożyc 2 km to biegaj sobie po 10km tak, 8km wychodzi mi z wybranej trasy. Robić dwa dni 10km i trzeci przerwa ?
cocoo24 Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Opublikowano 7 Lutego 2013 tak rób przerwe, regeneracja jest b wazna, albo biegaj sobie co 2 dzień. Ja własnie zrobiłem 12,5 km (10km w 47min) pączki działają
Sqizzy Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Chodzi mi właśnie o to cholerne kolano, no i po troszku o dziewuchę bo cały czas gada że mało czasu dla niej mam Zobaczymy jak dzisiaj będzie biegało się w sypiącym śniegu
domjenick Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Apropo żeli....Z decathlona są mega mega mega smaczne, truskawkowy albo bananowy można jeść na śniadanie. Najbardziej naturalne żele jakie kiedykolwiek jadłem - pycha! Co do innych. W mojej osobistej opinii Power Bary dają radę. Ale są takie słodkie że sklejają usta. Warto je dawać kobietom wtedy nic nie gadają jakiś czas. Jeśli chodzi o maraton, to ja wciągam na 10,20,30 kilometrze żelik taki z tubce (łatwo przypasać do pasa biegowego, tych samych używają kolarze. dlaczego tych? Bo kolarze nie mają podobno kieszeni a te w workach żele się nie mieszczą. kupują więc takie w tubkach i wsadzają sobie w d*pę w rowek bo tam jest trochę wolnego miejsca) a w okolicach 33-35 poprawiam strzałem w płynie. Warto wybrać się do sklepu z odżywkami na siłownie i tak kupić sobie każdego po sztuce. Spróbować na treningu czy nie wygania w krzaki spróbujemy:wink4: Chodzi mi właśnie o to cholerne kolano, no i po troszku o dziewuchę bo cały czas gada że mało czasu dla niej mam Zobaczymy jak dzisiaj będzie biegało się w sypiącym śniegu bierz Ją ze sobą-nie będzie marudzić...
Sqizzy Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Chodzi mi właśnie o to cholerne kolano, no i po troszku o dziewuchę bo cały czas gada że mało czasu dla niej mam Zobaczymy jak dzisiaj będzie biegało się w sypiącym śniegu bierz Ją ze sobą-nie będzie marudzić... Zacytuję jej słowa "pier**lę taki biznes, za zimno jest". A poza tym nie chcę mi się jeździć do innego miasta biegać Dzisiaj sobie darowałem biegi, zimno cholernie. Pijecie jakieś energetyki przed biegiem ?
cocoo24 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 co Ty, żadnych energetyków, to ścierwo jakich mało.Od tematu Potrzebuje rower, używka może być,byle by był na deore xt i hydraulice, macie coś??
domjenick Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 na początku używałem redbuli i tym podobnych, ale jak zacząłem biegać dłużej-to mi się tak tym odbijało, ze masakra-wolę isotoniki jakieś...
cocoo24 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 domjenick nie masz tam może jakiegos rowerka na sprzedaż?
domjenick Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 domjenick nie masz tam może jakiegos rowerka na sprzedaż? nie, bo sam kupiłem ostatnio:wink4:
Remik-A4 Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 no wlasnie... mnie bieganie nie wychodzi cholernie sie nie chce... wiec rok temu kupilem wymarzony rower " wywalilem " wszystko oprocz ramy, kupilem nowe graty $$$$$ i poskladalem pod swoje widzi... Powiem szczerze 100 razy bardziej mnie kreci niz bieganie...choc na pewno jest cos w biegach skoro tyle osob sie tym pasjonuje, tylko jakos nie moglem/moge tego odkryc chyba zbyt "wygodny" jestem
domjenick Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 ja tam nie jestem "zawodowym" biegaczem, ale jedno wiem na pewno-trzeba sobie stawiać cele i realizować wyzwania-inaczej bieganie tylko dla biegania-znudzi się, ale jeśli zacznie się biegać za każdym razem inną trasą,sprawdzić się w deszczu, śniegu, w lesie, pod górki- nie wierzę, ze takie coś może się znudzić
cocoo24 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 ja tam nie jestem "zawodowym" biegaczem, ale jedno wiem na pewno-trzeba sobie stawiać cele i realizować wyzwania-inaczej bieganie tylko dla biegania-znudzi się, ale jeśli zacznie się biegać za każdym razem inną trasą,sprawdzić się w deszczu, śniegu, w lesie, pod górki- nie wierzę, ze takie coś może się znudzić dokładnie, dobrze gada, polać mu
Remik-A4 Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Tak jak piszesz Dominik na pewno cos w tym jest a w UK dosc sporo osob biega...
domjenick Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 zaczyna się sezon i ludzie przygotowują się do biegów ulicznych-dlatego biega ich sporo:wink:
Korzeń Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 słuchajcie kupowanie roweru za tysiące złotych jest bez sensu kupić rower za 1000-2000 PLN i go prawidłowo ustawić dwóch kumpli co przygotowuje się do TRI ustawiło sobie rower w profesjonalnym serwisie - kamera, nie mal jak w tunelu aerodynamicznym no i się okazało, że mniej się męczą a jadą z większą prędkościa było o tym w jednym z runnersów, to naprawdę działa
domjenick Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 ...i ja kupiłem rower za małe pieniądze-nowy, sam sobie ustawiłem i jestem zadowolony, z czasem, jak mi będzie zawieszenie twardnieć-można części dokupić, a do takich celów, jakie sobie stawiam-zwykły "góral" na zawieszeniu-mi w zupełności wystarczy...
pawel1380 Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 waga roweru ma wielkie znaczenie dla prowadzenia..takze niestety do konca tak nie jest...
domjenick Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 waga roweru ma wielkie znaczenie dla prowadzenia..takze niestety do konca tak nie jest... ma, ale nie w takich celach, jakie my sobie stawiamy:wink4: lekki rower-zrobiony jest z włókien węglowych i jest odpowiednio drogi-na co nie każdy amator jazdy rowerem-może sobie pozwolić, ja czasem używam roweru zamiast podbiegów-choć ostatnio pogoda na to nie pozwala, ale wiem, ze jazda na rowerze dodatnio się przekłada na szybkość w bieganiu na każdym dystansie, nie obciąża stawów i pozwala budować formę, podczas lekkich kontuzji nóg -byłem pozytywnie zaskoczony, kiedy jeżdżąc na rowerze dzień w dzień-byłem zmuszony szybko podbiec , szkoda tylko, że nie mierzyłem czasów, żeby to porównać...szybkość na odcinku 100-200m-zaskoczyła mnie
Rekomendowane odpowiedzi