Remik-A4 Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 ...kupilem moje pierwsze buty na silownie i do biegania Mizuno Wave Inspire 9 sa szalenie wygodne i lekkie... Bardzo sztywna pieta, dalej juz mieciutko i sprezyscie. Idealnie trzymaja stope oraz zapewniaja bardzo dobra wentylacje. Jakosc materialow i wykonania Przepraszam za malo fachowy opis jestem poczatkujacy w temacie... ps. tu jest lepszy - buty do biegania męskie MIZUNO WAVE INSPIRE 9 | Buty do biegania | Mizuno | RBM-007 / 8KN34245 | 459,00 zł | SPORT CLUB - Internetowy sklep tenisowy, rakiety tenisowe, piłki tenisowe
cocoo24 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Opublikowano 17 Maja 2013 podobno terning bez pawia nie jest treningiem
Młody_drog Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Oj miałem dziś iść biegać ale cholera tak mnie z rana złamało w plecach/karku że masakra, jakieś lumbago czy co:doh: I chyba nie przetestuje nowych butów:kwasny:
domjenick Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 ...a u mnie mokro, że zrobiłem tylko 10-kę i wróciłem do domu
Młody_drog Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 W sumie sprobuje pobiegac, nasmaruje plecy I kark czyms dla sportowcow I chociaz z 5km zrobie ---------- Post dopisany at 23:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:59 ---------- No i polazłem Co prawda tylko 9km ale zawsze lepsze to niż siedzenie w domu Pierwszy raz w nowych butach, na razie jak kolega powiedział, nic nie mogę powiedzieć jeszcze o nich. Dziwi mnie tylko odczuwalny ból śródstopia, może kwestia ułożenia się butów ale tego chyba nie miałem w normalnych adidasach
domjenick Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 waga, forsowny trening, nowy but-przyczyn może być wiele, jak będzie mocniej boleć-odpuść na kilka dni, bo nie pobiegasz dłużej...
wypsiu Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 85 letni uczestnik półmaratonu w Brukseli ...
cocoo24 Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Opublikowano 21 Maja 2013 85 letni uczestnik półmaratonu w Brukseli ...QUOTE] gdzieś jest 100 latek ---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:36 ---------- ja wczoraj miałem jakiś mega spadek formy, beznadziejnie mi się biegło, a w niedziele półmaraton
Zaleczeq Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 mi sie tez lipnie biegało nie dosc ze duszno było to jeszcze mnie burza dorwała
AdamBorusewicz Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 W sobotę biegłem test Coopera Wynik to 2810m czyli może d*py nie urywa ale nie ma tragedii A w niedzielę byłem na Rusałce (i mam na myśli jeziorko ;-)) na spotkaniu z biegiem natury Polecam wszystkim Fajny trening choć mały kilometraż. A tym razem na końcu trafił się nawet krótki trening Tai Chi czy jakoś tak Zupełnie inne to niż typowe rozciąganie ale w sumie przyjemnie i przydatne takie rozluźnienie.. Do zobaczenia na trasie
cocoo24 Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Opublikowano 21 Maja 2013 biegałem nad rusałką, jak sie to jeszcze inacze nazywało, kiedyś wstęp kosztował 5 zł, dzisiaj w dnu zawodów 20zł ale trasa bardzo fajna, no i zimą można było pobiegać w zawodach (na 5 km) Tai chi, nie słyszałem
Młody_drog Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Zrobiłem sobie dzisiaj test na 3km, co prawda po zrobieniu 4.5 więc już trochę zmęczony ale jest nad czym pracować hehe 16 minut 54s na 3km:whistling:
Zaleczeq Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Młody od czegoś trzeba zacząć najważniejsza jest systematyczność Najważniejsze to nie bagatelizować jakiś kontuzji ja olałem lekka kontuzje pachwiny to później ok 1,5 miecha przerwy musiałem zrobić
DonDemon Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Witam, to mój pierwszy post w tym wątku, ale biegam już od ok 2 miesięcy. Za cel postawiłem sobie udział w Triathlonie na odcinku sprinterskim. Powiedźcie mi, czy czas 26,52 min na 5,880 km można uważać za dobry, kiepski biorąc pod uwagę, że jestem trochę ruszającym się amatorem ? Średnio wychodzi mi, że kilometr przebiegam w 4:31 min, planuje zejść jeszcze z parę sekund.. Na początku było 5:30, a biegam wieczorami co drugi, trzeci dzień..
cocoo24 Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Opublikowano 22 Maja 2013 Witam, to mój pierwszy post w tym wątku, ale biegam już od ok 2 miesięcy. Za cel postawiłem sobie udział w Triathlonie na odcinku sprinterskim.Powiedźcie mi, czy czas 26,52 min na 5,880 km można uważać za dobry, kiepski biorąc pod uwagę, że jestem trochę ruszającym się amatorem ? Średnio wychodzi mi, że kilometr przebiegam w 4:31 min, planuje zejść jeszcze z parę sekund.. Na początku było 5:30, a biegam wieczorami co drugi, trzeci dzień.. jak na 2ms biegania to dobry czas
Zaleczeq Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 nie przewiało mnie i dychram jak stara ciezarówka
cocoo24 Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Opublikowano 25 Maja 2013 no jak tam? Biegacie coś? jutro półmaraton w tarnowie podgórnym, ale traktuje to jako wybieganie przed tri
Rekomendowane odpowiedzi