lkowol Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witam! Czy ktos mógłby mi wyjasnić w skrucie na czym polega różnica pomiędzy FIS i 1/2 FIS w A4 B5 po lifcie (poza wielkoscią wyswietlacza). głównie chodzi mi o mozliwości, wskazania wyswietlacza, interfejs itp...
krzyniek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 w skrócie to na 1/2 fis_a masz tylko kontrolki od oleju, paliwa(rezerwa), cieczy chłodzącej, ukł hamulcowego, klockow hamulcowych, service, temperatura i ikonka otwarcia drzwi lub klapy bagażnika. na całym fisie masz dużo więcej wyświetlanie spalania, jaki bieg, poziom płynu w spryskiwaczach, przypomnienie o przekroczeniu zadanej wcześniej prędkości, zasięg na paliwie jakie pozostało w baku, spalona żarówka, +wszystkie te co na pół fis_ie to tak z pamięci
Przemo 78 Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 to w takim badz razie rodzi sie pytanie bo wydaje mi sie ze ja nie mam pelnego fis bo nie mam kontrolki np otwarcia dzwi, tylna klapa jest i spalanie itd ale tez nie mam takiej informacji o przekroczeniu zadanej predkosci
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 w skrócie to na 1/2 fis_a masz tylko kontrolki od oleju, paliwa(rezerwa), cieczy chłodzącej, ukł hamulcowego, klockow hamulcowych, service, temperatura i ikonka otwarcia drzwi lub klapy bagażnika. na całym fisie masz dużo więcej wyświetlanie spalania, jaki bieg, poziom płynu w spryskiwaczach, przypomnienie o przekroczeniu zadanej wcześniej prędkości, zasięg na paliwie jakie pozostało w baku, spalona żarówka, +wszystkie te co na pół fis_ie to tak z pamięci Krzyniek ja mam te kontrolki od żarówek , brak płynów, rezerwy ,zasięg na baku itp. Ale nie mam sygnału otwarcia drzwi i klapy ( da sie to ustawić ??) , nie mam kontrolki na którym biegu jade i nie mam ustawionego ogranicznika Czyli mam FIS'a , ale ubogiego o te 3 rzeczy ? Czy da sie je ustawić ?
Mad_MAX Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 w skrócie to na 1/2 fis_a masz tylko kontrolki od oleju, paliwa(rezerwa), cieczy chłodzącej, ukł hamulcowego, klockow hamulcowych, service, temperatura i ikonka otwarcia drzwi lub klapy bagażnika. na całym fisie masz dużo więcej wyświetlanie spalania, jaki bieg, poziom płynu w spryskiwaczach, przypomnienie o przekroczeniu zadanej wcześniej prędkości, zasięg na paliwie jakie pozostało w baku, spalona żarówka, +wszystkie te co na pół fis_ie to tak z pamięci Krzyniek ja mam te kontrolki od żarówek , brak płynów, rezerwy ,zasięg na baku itp. Ale nie mam sygnału otwarcia drzwi i klapy ( da sie to ustawić ??) , nie mam kontrolki na którym biegu jade i nie mam ustawionego ogranicznika Czyli mam FIS'a , ale ubogiego o te 3 rzeczy ? Czy da sie je ustawić ? Co do otwartych drzwi i klapy ja rowniez nie mam , a wiem ze sa te opcje w moich rocznikach Kontrolka na ktorym biegu jedziesz to tylko w aftomacie przeciez , a odnosnie ogranicznika , chodzi co pikanie przy prekoczeniu danej ustawionej predkosci ?? bo jesli o to to ja to mam i ty tez powinines to miec , bo wychodzi , ze mamy ten sam FIS
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 a odnosnie ogranicznika , chodzi co pikanie przy prekoczeniu danej ustawionej predkosci ?? bo jesli o to to ja to mam i ty tez powinines to miec , bo wychodzi , ze mamy ten sam FIS Ja to chyba mam tyle , że może nie ustawione
Mad_MAX Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 a odnosnie ogranicznika , chodzi co pikanie przy prekoczeniu danej ustawionej predkosci ?? bo jesli o to to ja to mam i ty tez powinines to miec , bo wychodzi , ze mamy ten sam FIS Ja to chyba mam tyle , że może nie ustawione Ja tez mam nieustawione bo i po co Jezeli twoj FIS jest taki jak moj , to nacisnij sobie lewy cybant w liczniku i chwilke przytrzymaj , to ci FIS pokaze wszystkie mozliwe wskazania jakie u ciebie moga wystapic
krzyniek Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 dokładnie tak, raggaman zobaczymy na spocie co i jak
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Jezeli twoj FIS jest taki jak moj , to nacisnij sobie lewy cybant w liczniku i chwilke przytrzymaj , to ci FIS pokaze wszystkie mozliwe wskazania jakie u ciebie moga wystapic Bawiłem sie juz tym Ogranicznik można by ustawić na 200 KM/h dokładnie tak, raggaman zobaczymy na spocie co i jak Si .. być może za tydzień
Mad_MAX Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Mnie tylko ciekawi jak aktywowac te otwieranie drzwi , bo podejrzewam ze czujki CHYBA mam w drzwiach bo przeciez jak nie zamkne drzwi to mi sie swiatlo swieci i podejrzewam ze to sa te same czujniki , ktore pokazuja na FISie otwarcie drzwi czy tam klapy. Tylko jak to dranstwo aktywowac??
daniel_wwa Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Podlaczam sie do pytania o wyswietlanie otwartych drzwi na FISie. U mnie, tak jak u kolegow, widac tylko otwarty bagaznik.
Mad_MAX Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Podlaczam sie do pytania o wyswietlanie otwartych drzwi na FISie. U mnie, tak jak u kolegow, widac tylko otwarty bagaznik. hmmm u mnie tego nie widac
Rekomendowane odpowiedzi