Cris Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 jest tak: Rok prod. 1995 2,6 V6 na LPG klimatronic elektryczne lusterka elektryczne szyby przód ABS i były światła do jazdy dziennej led-do wymiany na inne mody: wymiana felg lato 17" 225/45-zrobione lampy przód poliftowe-zrobione radio cb-zriobione xenon-zrobione podświetlenie nóg-zrobione spryskiwacze reflektorów zderzak przód poliftowy kierownica hmmm tylko jeszcze nie wiem jaka:P i wymiana rynny z tylu:P zima felgi aluminiowe ori 15" blenda tylna szyba lampy tył polift-zrobione
Gość Damian A4 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Skąś znam to auto :mysli: [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 14:09_________________________________________________Polerke jakąś zrób
Cris Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Opublikowano 3 Lipca 2011 Wątpie abyś znał pomyślimy nad polerka:)
Armi Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Na plus felgi Minus - lampy tylne i rynna zamiast wydechu. Jak widzę pokrowce to Ogólnie nie lubię robienia na czarno czarnych aut. Robią się smutne i wyglądają na jeszcze starsze niż są w rzeczywistości. Ja bym sugerował pójście w stronę polifta
Cris Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Opublikowano 3 Lipca 2011 Na plus felgi Minus - lampy tylne i rynna zamiast wydechu. Jak widzę pokrowce to Ogólnie nie lubię robienia na czarno czarnych aut. Robią się smutne i wyglądają na jeszcze starsze niż są w rzeczywistości. Ja bym sugerował pójście w stronę polifta dziękuje za rade pomyśle nad tym co napisałeś. aha nie pokrowce a koszulki są
pepik Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Ale czarnuch ładne koło, wydech trochę szpeci
bronekb5 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Hej, przyjedź na spota do NS, pooglądamy, pooceniamy, zaproponujemy coś Ale jest całkiem ładnie, po prostu zdjęcia czarnych aut w pełnym słońcu bez połysku tak wychodzą. pozdrawiam
Cris Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 Hej, przyjedź na spota do NS, pooglądamy, pooceniamy, zaproponujemy coś Ale jest całkiem ładnie, po prostu zdjęcia czarnych aut w pełnym słońcu bez połysku tak wychodzą. pozdrawiam na pewno przyjadę coś mi doradzicie:))
jarek_ns Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Krzysiek rzuć jakąś ładna fotkę swojej niuni
siara Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Dajesz! Czekamy ---------- Post dopisany 19-08-2012 at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany 27-05-2012 at 22:58 ---------- Rezaj Panie
slavko87 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 mnie te ledy w zderzaku raza no i tylne lampy daj od polifta, mozliwe ze ja swoje bede gonil
sokal Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Pisze przecież że lampy z tyłu ma już po lifcie Felga faktycznie ładna ale ten wydech i diódki w zderzaku jeśli jeszcze je masz to wywal... Tak poza tym ładne autko Powodzenia w dalszych modach
Rekomendowane odpowiedzi