AudioBas Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Hej! Dzisiaj wymieniając napinacz paska ułamałem mocowanie: I tak się zastanawiam czy to olać czy jednak spawać i kombinować. Ruszam całością nic nie lata, trzyma się solidnie hmmmm.... [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 21:54_________________________________________________
SotoM Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 jak moze napinacz latac skoro on lezy na swoim miejscu a to ucho to wogole nie jest od niech...to tylko ucho podstawy oprzyrządowania, która jest nizaj zamocowana jeszcze na 5/6szt śrub/nakrętek... takze spoko luz... nic jej nie bedzie
AudioBas Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Opublikowano 6 Lipca 2011 Czyli mówisz olać to nie spawać?? Musiałbym auto cholować do jakiegoś spawacza alu Więc nie wiem czy zawracać sobie głowę...
SotoM Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 mechanik ci powie - wymiana lub demontaz i spawanie... mówie ci jako mechanik zeby zarobic... -osobiscie jakby mi się to stało w moim cukierku to narazie bym to olał mimo ze mam możliwość spawania takich rzeczy... a zeby pspawac to porzadnie to trzeba podstawe wymontowac bo trzeba pospawac elementy do okoła zeby nie było osłabienia...
pioteros Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 olej to bo nie ma sensu zaprzatac sobie tym glowy:) gdyby to mocowanie bylo naprawde istotne na pewno samo z siebie by sie nie ulamalo i bylo by solidniejsze
AudioBas Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Opublikowano 6 Lipca 2011 No trochę pomogłem, aby się ułamało Ok to na razie olewam to i nie spawam! Montuję jak leci Dzięki wielkie!
Rekomendowane odpowiedzi